düğüne üç ay kala ara vermek

esma bunlar seni çiğ çiğ yer ananadan emdiğin sütü burnundan getirirler haberin olsun..hiç üzülme aksine bu iş bitti ne ananları sevindir az kalkta.

Nişanlıyken böyleyse ilerisi Allah muhafaza birde anne kuzusu aman diyim ben size..
kimseye bir gebeliğiniz yok okuyorsunuz da mudananız da yok.
sen sağ ben selamet diyip yol yakınken beladan kacın yoksa kafanızı cok duvarlara vurursunuz.
ilerde boşanma durumunu yaşamamak için şimdi bekar olarak kalın daha iyi

Benim de burnuma kötü kokular geliyor..
Dikkat edin sevgiye heycana kapılıp görmezden gelmeyin

benim kayınvalidem gelinliğimi düşünde gördü parayı verdiler o kadar.bende uçuk fiyata yaptırmadım ama hiç sorun olamdı.çünkü eşim bana asla laf söyletmez onlar da bunu bilir.

seni koruyamıyorsa özellikle ailesine karşı evlenince çok ezilirsin.annen haklı o ne diyorsa onu yap bence.koy gitsin.adam mı yok.sana değer vermeyene üzülme bile.

Ohaa benim kv seninkinin yanında melek kalır. Ne demek kızın annesi evde kalsın gelmesin, o zaman onun aileside gelmesin sonuçta eşyayı kullancak olan sensin. Gelinliğe bile karışmak ne hadlerine, madem işler iyice ççekilmez hal alıyor o zaman sende tavrını koyup lafını söylüceksin. Ben ömrümde bir kez gelinlik giyicem alamıyorsanız söyleyinde ben alırım kendi gelinliğimi ddiceksin koyacaksın lafı senin içinde kalıcağına onların içine dert olsun. Benden söylemesi nişanlında aileside çirkef insanlar hayatını karartırlar iyice düşün.
Bende nişanlıym sorunlar çıkmaya başladı, bende savundum hem kendimi hem ailemi, çünkü cesaretlerini kırmak lazımki devamı gelmesin, ha nişanlın anamda anam diyorsa koş ananın koynuna diyip atacaksın yüzüğü gerçekten çok sabırlııymışsınız ama bazen bu sabır bize hayır getirmez mantığınızı kullanın

aşık değilim ama çok seviyorum .. tırt bundan adam ailesinden de bir cacık olmaz 40 yıllık gelinleri olmuşsun daha evlenmemişsiniz bile yol yakınken dön derim

Alışverişte ailenizi istememelerinin sebebi kesinlikle kendileri baskın çıkıp sizi ezip kendi keyiflerine göre istediklerini almak hem nisanliniz belli ki aileci ve de kendi bildiğini yapan birisi evlenince daha büyük sorunlar olacaktır kesin hatta dugununuzde kinanizda bilmiyorum ben olsam devam etmezdim hem okuyormusunuz ne güzel bence okuyup meslek sahibi olmaya bakın ahmet olmazsa mehmet olur yani kimsenin peşinden gitmeye gerek yok

O cazgırlık yapıp hakkını aramış.
demekki bu insanlara bu lazım.
siz de aramıyo etmiyo diye üzülmeyin ve lütfen tavrınızı koyun.
yoksa bir ömür çekersiniz bunları.

Daha şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum. Hemde nişanlın bile tutmuyor seni. (Şimdi lütfen kimse alınmasın, tutmuyor derken ailesini dışlasın demiyorum, teraziyi dengelemekten bahsediyorum) Bütün bunlar olurlarken ailen sessiz mi kalıyor? Sen çok güzel cevap vermişsin. Ara verin bekleyin. Aceleyle gelin alınca her dediklerini kabullendireceklerini sanmışlar.

Bu dönemin evlilikle sonlanırsa hep haksız ezilen taraf sen olursun ki nişanlılık döneminde erkekler ağzının içine bakarlar benim eşim annesine teklif bile etmedi gel diye çarşıya gelinlikçiye her yere annem ben eşim gittik sinersen üstüne çok gelirler ve evlilikle sonuçlanırsa senin için kötü olur ki bu dönem de yapılan iyilikler de kötülükler de asla unutulmaz iyi anıları hep yad edersin kötü anıları fırına verip durursun

Aşık değilim ama seviyorum nedir yaa. Geçiin bu işleri arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi!! Okulum bitsin filan de hiç bahane bulamazsan ara vermek için..Baktın tavır aynı bırak gitsin evlendikten sonra boşanmaktan iyidir..

Ne bicim insan bunlar en guzel gunlerini zehir etmisler
Iyice dusun hakkinda hayirlisi olsun

Nişanlın başka birini daha deniyor olabilir. Onunla olursa nişanı atacak, olmazsa da seninle evlenir. Var mı öyle uzun yıllar görüştüğü biri ya da şüpheli hareketleri?

Aşık değilim ama seviyorum cümlesinin bir evveliyati vardir mutlaka. Aşık olmadığını bu denli rahat soyleyebiliyorsa sizin bu durumu zaten biliyor olduğunuzdan emin demek ki. Aşkin ömrü 6 ay zaten cok da muhim degil varlığı. Esya, gelinlik, kaynana vs. Klasik nişan sendromunda yer almasi elzem olan uc kelime. Bunlar da mühim değil.

Esas mühim olan sizin hissiyatiniz. Yazdığınız sorunlari farklı versiyonlarla tum evlilik arefesi mağdurları yaşıyor bundan emin olun. Mühim olan o berbat sureci saglam atlatmak. Gerçekten sevince gelinligin modeli bile onemsizlesiyor. Benim icin oyleydi en azından. Ancak yineliyorum mühim olan sizin ne hissettiginiz. Evlilik "bu olmadi ya basa sarsak olmaz mi" denilecek bir sey degil. Hani ben dedim basa saramadik. 4 aylik evliyim hala kendimi bekar saniyorum. Tam da bu yüzden iyi düşünün. Nisanlinizin hissiyatini bosverin kendinizi sorgulayin.

Ben ah ben şimdiki aklım olsa...Kendini ezdirme onlar insanların iyi niyetini kullanıyor basıretini bağlıyorlar.ama sen ömürde bir defa evleniyorsun.Afedersinde kıçları yoksa, girmesinler düğün olayına.Senin istediklerini yapmayacaklarsa üzeceklerse yol ver gitsin...

Cok iyi dusun simdi senin arkanda durmayan evlendikten sonrada oyle yapcak bunu bil oyle yon ver

ra vermeniz çok iyi olmuş.Şimdiden böyleyse ,evlendikden sonra beter olucaktı.
Şimdi tekrara beraber olursanız,şartlarınız baştan koyun.Aksi takdirde çok çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…