aşık değilim ama çok seviyorum .. tırtUc ay sonra dugunum var. Ama nisanlim beni çok üzdü. Ailesi cok garip. Beni cok kiriyorlar. Durumlari cok iyi ama çok cimriler. Ben çalışmıyorum okuyorum acele istediler hiçbir şey önemli değil diyorlardi. Sonra herseyi istediler yuzuge kadar. Ama kendileri ustlerine dusenide yapmamak icin 40 takla atıyorlar. Nisanlim hic beni korumadi. Her yapilcak alinca konusunda kavga cikardi hep üzdü. En sonda gelinlik olay oldu. Nisanligima kayinvalidemin istedigi gelinlikciye gittik ben gezelim fiyat öğrenelim dedim gerek yok komsumuz orada ucuza yaptirdi dediler cok sade modeli benim istedigim model farklı fiyat çıktı gelinligede 2300 fiyat verdi anlasildi gelinligi satin almama izin vermediler. simdi gelinlik provasina gidecekken vazgectik gorumcenin elbisesini diken evde terzilik yapan modaci var 1500 e yapiyor ona gitceksin dediler ben memnunum digerinden dedim nisnalimda anneside zitlasti falan aileye istemedikleri onlara hakaret eden ama onlarinda nisanlandiktan sonra el ustunde tuttuklari eltimin yaninda. Zaten ona hicbir konuda karismiyrlar gelinligini bile sormuyorlar. Sonra nisanlima kizdim bana niye danismadin annen soyledi diye hayr orda olucak ben o kadar veririm dedi. Kayinvalidem gelinlik bakmaya esya bakmaya hep sen tek gel gorumcen nisanlim ben sen gidelim dedi ne annemi ne kardesimi cagirdi annemde kizdi sen kimsesizmisin onlar ailecek ama sen tek diye nisanlim a soyledim ne alaka annenin gelmesi dedi. Cok kirildim bunu dile getirdim senin ailenin hepsi geliyor benden kimse istenmiyor hemde benim ailem seni nasil duskunken dedim. Ben boyle konusunca bir sure konusmayalim gorusmeyelim zirvaliklarindan bıktım kafa dinleyelim sen bana asik degilmisin dedim asik degilim ama cok seviyorum dedi ama icimden birsey koptu uc ay kala dugune ara vermek nedir sabah gunaydin canim diye yazmis cevap vermedim simdide ne ariyor ne soruyor seven insan sevdigini ozlemezmi napmaliyim bilmiyorum cevrem karar vermek icin acele etme diyor
Cok tesekkur ederim yorumunuz için. Ama nisanlim benimle iletisime bile gecmiyor butun gun ozlemedi bile. Diger gelin durumu su o da nisanli ama ilk tanisma doneminde aike karismaya kalkmis hakaret ler etmisler birbirlerine ama kaynim onu cok korumus simdi onu ek ustunde tutuyorlar çünkü ogullari oyle istiyor benide kenara istiyorlar hep karisnaya çalışıyorlar çünkü nisanlim buna izin veriyor buda beni üzüyor hep saygiliyim hep dediklerini yaptim ama bu farki anlamıyorum
Uc ay sonra dugunum var. Ama nisanlim beni çok üzdü. Ailesi cok garip. Beni cok kiriyorlar. Durumlari cok iyi ama çok cimriler. Ben çalışmıyorum okuyorum acele istediler hiçbir şey önemli değil diyorlardi. Sonra herseyi istediler yuzuge kadar. Ama kendileri ustlerine dusenide yapmamak icin 40 takla atıyorlar. Nisanlim hic beni korumadi. Her yapilcak alinca konusunda kavga cikardi hep üzdü. En sonda gelinlik olay oldu. Nisanligima kayinvalidemin istedigi gelinlikciye gittik ben gezelim fiyat öğrenelim dedim gerek yok komsumuz orada ucuza yaptirdi dediler cok sade modeli benim istedigim model farklı fiyat çıktı gelinligede 2300 fiyat verdi anlasildi gelinligi satin almama izin vermediler. simdi gelinlik provasina gidecekken vazgectik gorumcenin elbisesini diken evde terzilik yapan modaci var 1500 e yapiyor ona gitceksin dediler ben memnunum digerinden dedim nisnalimda anneside zitlasti falan aileye istemedikleri onlara hakaret eden ama onlarinda nisanlandiktan sonra el ustunde tuttuklari eltimin yaninda. Zaten ona hicbir konuda karismiyrlar gelinligini bile sormuyorlar. Sonra nisanlima kizdim bana niye danismadin annen soyledi diye hayr orda olucak ben o kadar veririm dedi. Kayinvalidem gelinlik bakmaya esya bakmaya hep sen tek gel gorumcen nisanlim ben sen gidelim dedi ne annemi ne kardesimi cagirdi annemde kizdi sen kimsesizmisin onlar ailecek ama sen tek diye nisanlim a soyledim ne alaka annenin gelmesi dedi. Cok kirildim bunu dile getirdim senin ailenin hepsi geliyor benden kimse istenmiyor hemde benim ailem seni nasil duskunken dedim. Ben boyle konusunca bir sure konusmayalim gorusmeyelim zirvaliklarindan bıktım kafa dinleyelim sen bana asik degilmisin dedim asik degilim ama cok seviyorum dedi ama icimden birsey koptu uc ay kala dugune ara vermek nedir sabah gunaydin canim diye yazmis cevap vermedim simdide ne ariyor ne soruyor seven insan sevdigini ozlemezmi napmaliyim bilmiyorum cevrem karar vermek icin acele etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?