düğüne üç ay kala ara vermek

pek ayrilin demek adetim degil ama kor goze parmak olmus.
her sey basindan gozukuyor kafanizi hic agritmayin derim, gelinliktir esyadir her seye mudahil olan kv cekilmez tecrubemle sabit.

heleki alisverise ailenizden kimseyi cagirmamalari cok uyanikca bir davranis, siz tek giderseniz itiraz edip, hayir onu degil bunu begendim diyemezsiniz.
dugune degil 3 ay kala ayrilik 3 dk kalsa bitirin cekmeyin.

Cok tesekkur ederim yorumunuz için. Ama nisanlim benimle iletisime bile gecmiyor butun gun ozlemedi bile. Diger gelin durumu su o da nisanli ama ilk tanisma doneminde aike karismaya kalkmis hakaret ler etmisler birbirlerine ama kaynim onu cok korumus simdi onu ek ustunde tutuyorlar çünkü ogullari oyle istiyor benide kenara istiyorlar hep karisnaya çalışıyorlar çünkü nisanlim buna izin veriyor buda beni üzüyor hep saygiliyim hep dediklerini yaptim ama bu farki anlamıyorum

Ara vermekle iyi bir karar almissin. Bencede ayril yoksa bunun on katini evlenince cekersin yazik etme kendine

Saygim bozulmasin dedim ailende oyle saygisizlik olmasin diye diye basima ciktilar eltimde tam tersi karismaya kalktiklarinda canlarini okumus oda nisanli simdi el ustunde tutuluyor hepsi egrafjbda dönüyor ama kaynimda ons bisey denmedisibe asla izin vermiyor

iletişime geçmeyen insanla evliliğe geçmeyin..
ama nişanlınız bugün sabah hiçbir şey yok gibi size yazmış belli ki sizin tavrınıza karşılık tavır yapıyor.. bugün olabilir ama yarın da bu tavrını sürdürürse okkalı bir kavgayı hak ediyor demektir.. alın telefonu elinize ister arayarak ister mesaj yazarak içinizdeki her şeyi söyleyin ; bu ilişkinin böyle gitmeyeceğini, size ve fikirlerinize hiç saygı duyulmadığını, kendinizin bir mal değil insan olduğunu basa basa söyleyin anlarsa ne ala anlamazsa bırakın gitsin !!

Aslinda cok sanslisin ki daha nisan doneminde nasil insanlar olduklarini gormussun. Nisa donei zaten ciftler birbirini tanisin diye var. Ne mutlu ki siz hem aileyi hem de nisanlinizi tanimaya baslamissiniz. Ayrica esi/nisanlisi deger vermeyene esinin/nisanlisinin ailesi hic ama hix dwger vermez bu da bi gercek

sen yol yakinken ayrilmayi dusunsen ?
Simdiden boyleyse evlendikten sonra neler yapicaklar sana kimbilir.

Evlenmeden ayrılmak mı, evlenip boşanmak mı? Yakma başını, yol yakınken dön...

Nisanlilik dönemi hem es adayini hemde ailesini tanimak icin iyi bir firsat. Olmuyorsa olmuyordur. Evlenince düzelir diye düsünüp evlenmemek lazim. Herkes kendini belli etmis. Insallah dogru karari verirsin.

ya ben diyorum işte bir kere dişlerini göstereceksin ben burada gördüm kim olduğunu da hatırlamıyorum bunlar severek evlenmişler ama ikisinin adetleri filan farklı kadın kocasını aramış demiş ki ben bu gün pırasa yemeği yapacağım ama sizin usulunuz de yapmayı bilmiyorum adam olsun yeriz sıkıntı yok yapmış kadın pırasa yemeği yanına bir kaç çeşit daha yemek yapmış adam yemiş demiş ki bu ne be kayın valideside varmış evde hemen ayağa kalkmış oğlum sana yumurta pişireyim mi sen seversin ama altını çizerek söylüyorum evde başka yemekte var kız gitmiş odaya ağlamış filan sonra yemek yenilen odaya bir dönmüş ama bırakın fırtınayı kasırga gibi yakmış yıkmış ortalığı ben sana sormadım mı demiş kocasına kayınvaliesine evde başka yemek yoktamı benim evimde benim kocam ... vs vs o kadarda hatırlamıyorum daha sonnra kayınvalidesiyle kayın babası evden koşarak kaçmışlar kocası da tırsmış büzüşmüş bir köşeye bir daha kadın önlerini avu ( çok tuzlu veya zehir gibi tadı olan yiyecek ) böyle tabağı sanki hani yıkayıp bırakmışsın gibi yersin ye bazı yemekleri aynen öyle yiyip bırakmışlar bence bu ablamız gibi bir şey yapman lazım canım bak kadın sadece kocasına kızsaydı yada kayınvalidesine haksız olabilirdi ama hepsine kızmış bide kocasını aradığı için elinde kozda varmış helal olsun vesselam

Bela geliyorum diyor hala soruyorsunuz. Bence herseyi alttan alin böyle ailenizin ezilmesine göz yumun ki yeter ki o cocuk sizden ayrilmasin. Gönlü olsun pasanin.
Sonra gelip buraya 20 konu acin.

Belirtileri erken donemde vermis
Hemen uzaklas emeklerine zamanina acimayi birak
Ileride bosandigini okumak istemem dogrusu bu adamdan
O nedenle hiccc kendine bulastirma bu aileyi
Cebi degil gonlu zengin olsaymis
Annesinin etekleri altinda yasayan erkeklerle evli hanimlarin kaci ne kadar mutlu bu topikte bak bakalim
Uzaklas. Sana tanidigi zamani dogru kullan. Daha da uzaklas.

Ya evlendikten sonra ortaya ciksaydi karakteri. Simdi gorebiliyorsan en sansli donemdesin.

Bundan sonrasi sana kalmis.

Konuyu bian ben mi actim diye dusundum.ayni seyleri bende yasadim bi gelinlik yuzunden benim en guzel gunlerimi maf ettiler.dugun gunune kadar kv benimle telefonda kayga ediyodu.ama benim senden tek farkim esim beni birakmadi.ceyiz gitmesinden bigun once esimin eline yuzukleri attim ama o beni birakmadi hep yanimda oldu arkamda durdu.bi erkegin esini ailesine ezdirmemesi cok onemli evliligi ayakta tutan yapi taslarindan biri bence.simdi kv agzini acip bana tek bilaf soyleyemez cunku biliyor basina neler gelicek

Bu iş olcak iş değil... Sözünü geçiremediğin biriyle nasıl ömür geçireceksin..

Benim esimin ailesininde cok bir durumu yoktu ama Allah yuzume bakti sansim yaver gitti cok guzel bir gelinligi gayet uygun fiyata aldik..ama kv bir kere bile laf etmedi hic birseye karismadi. Insanlar kendini en basta belli ederler..okuyormussunuzda demekki yasiniz genc. Gercekten yol yakinken donun. Daha en basinda bunu yapan sonunda neler yapar ?

Bu işin sonu pek Hayır gelmedi bana ezdirmeyin kendinizi ve bence birakin yol yakinken.bu adamsan bi cacik olmaz

Yahu şu yazdıklarını dönüp tekrar bi okusan anlayacaksın ne yapman gerektiğini. Padişah torunu mu bu bu kadar vazgeçilmez olan, kendini ve aileni ezdirdiğin adam?

Bitir gitsin! Nisanliyken ara verebiliyosun ama evliyken boyle bi sansin olmucak

arkana bile bakmadan kaç....tipik anneci bir erkek var karşında durumları olmaz eyv ama almaya satmaya gelinliğe bile karışan bi aile var karşında bunlar ilerde sana hayatı zehir eder.burada iş nişanlına düşüyordu iki aileyide karıştırmayacaktı hiçbişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…