Düğüne Çeyrek Kala Yeni Başlayan Çeyiz Alışverişim <3

hypatiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
100
59
28
Yalova
Bu kadar kısa zamanda şu zamana kadar alamadığım çeyizlerimi yetiştirebilecek miyim diye düşünürken, iki gün önce çıktığım Eminönü alışverişinden sadece bi mağazadan iyi bir fiyata aldıklarımı sizle paylaşmak istedim.tencere ve seramik tencere takımında hiç düşünmediğim bir marka aldım, satıcıya güvendim..inşallah pişman olmam :)

12 kişilik Kütahya porselen yemek takımım

$kütahya yemek takýmý.webp $kütahya yemek takýmý 2.webp

Aryıldız Tencere Takımım, cezvem, düdüklü, çaydanlık ve sahanlar

$aryýldýz cezve.webp $aryýldýz tencere.webp
$aryýldýz sahan.webp $aryýldýz düdüklü.webp

$aryýldýz çaydanlýk.webp

Aryıldız Kahvaltı takımım

$aryýldýz kahv.webp
$_0_1371886720.webp $_0_1371886730.webp

Aryıldız 12 kişilik ÇKB Takımım
$aryýldýz çkb.webp

Thermoad Seramik tencere takımım

$thermoad seramik tencere.webp

6 Kişilik Kütahya Porselen Günlük Yemek Takımım
$kütahya günlük yemek takýmý.webp

Yine Eminönünde aynı yerden aldığım çay seti, bıçak seti ve baharat takımı

$eacda_gonul-jc6700-porselen-7li-ahsap-kapakli-askili-baharat-takimi.webp $multi blade býçak seti-1000x1000.webp

$aryýldýz çay takýmý.webp

Bunlarda annemin aldığı nevresim takımları
$Karaca-Home-Sherry-cift-Kisilik-_43415_1.webp $MahidevranPembe-SatenUykuSeti.webp

kenwood blender seti

$kenwood.webp

Tupperware Kaplarım, Kacaklarım :)

$tupperware.webp Eki Görüntüle 1145390

Ama daha çok Eksiğim var:44:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ,güzel çeyizler almışsın ,mutlulukla kullanırsın inşallah..

Hepsi cok guzeller. Sevdiceginle mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsin Rabbim.
Ben de sen gibiyim dugun yaklasiyor ama ben dogru durust birsey almadim daha:( bu arada eminonunde nerden bulaniliriz bu tur magazalari? Bir de fiyatlari nasil? Cay takimini kaca aldin ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hepsi cok guzeller. Sevdiceginle mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsin Rabbim.
Ben de sen gibiyim dugun yaklasiyor ama ben dogru durust birsey almadim daha:( bu arada eminonunde nerden bulaniliriz bu tur magazalari? Bir de fiyatlari nasil? Cay takimini kaca aldin ?

Sağol güzel duan için :) bendede 2 gün öncesine kadar annemin bi kaç aldıkları dışında nerdeyse elde var sıfırdı.çok vaktim olmadığı için fazlaca gezmek dolaşmak yerine çeşit fazla olur düşüncesiyle Eminönüne gittim. Mercan yokuşu diye bir yer eminönünde kime sorsan tarif ediyor.yalnız umduğum kadar çeşit bulamadım.yada sadece o yokuşu gezdiğimdende olabilir.en alttaki nevresim takımları, tupperware ve blender seti hariç hepsini tek bi çeyiz dükkanından aldım.adam girer girmez pazarlık yapmadan indrim yaptı.güzel bi fiyatada verdi.ağırlıklı olarak aryıldız var o yokuşta.ama schafer karaca korkmaz kütahyada var.çay takımıda hediyesiydi.

Sağol güzel duan için :) bendede 2 gün öncesine kadar annemin bi kaç aldıkları dışında nerdeyse elde var sıfırdı.çok vaktim olmadığı için fazlaca gezmek dolaşmak yerine çeşit fazla olur düşüncesiyle Eminönüne gittim. Mercan yokuşu diye bir yer eminönünde kime sorsan tarif ediyor.yalnız umduğum kadar çeşit bulamadım.yada sadece o yokuşu gezdiğimdende olabilir.en alttaki nevresim takımları, tupperware ve blender seti hariç hepsini tek bi çeyiz dükkanından aldım.adam girer girmez pazarlık yapmadan indrim yaptı.güzel bi fiyatada verdi.ağırlıklı olarak aryıldız var o yokuşta.ama schafer karaca korkmaz kütahyada var.çay takımıda hediyesiydi.
Tesekkur ederim canim. Herkes eminonunden bahsediyor ve cok uyguna cok guzel seyler aliyorlar. Ben de gitmek istiyorum en kisa zamanda. Mercan yokusuna bi ugrayayim;)

Hepsi çok güzel en çok porselenlerini beğendim güle güle kullanın:32:

Çok güzeller bayağı var bence çeyiziniz güzel sıkı bir başlangıç olmuş aşkla kullanın:nazar::16:

Güzel telaşlar bunlar, güle güle kullan hepsini.
6 kişilik Kütahya Porselenini ne kadara aldın acaba? Çok beğendiğim bir model

hayırlı olsun canım :16::16:

Çok beğendim ben hepsini :-)
kocacığınla birlikte güzel günlerde eskit hepsini inşallah;);)

&#55357;&#56465;&#55357;&#56467;

Hepsi çok güzel en çok porselenlerini beğendim güle güle kullanın:32:

Çok güzeller bayağı var bence çeyiziniz güzel sıkı bir başlangıç olmuş aşkla kullanın:nazar::16:

Teşekkür ederim :16: Daha güzelleri sizin olsun :16:

Son düzenleme:
Güzel telaşlar bunlar, güle güle kullan hepsini.
6 kişilik Kütahya Porselenini ne kadara aldın acaba? Çok beğendiğim bir model

sağol reise_1601 :)yukarda gördüğün nevresim takımı, blender ve tupperlar hariç hepsini tek biyerden aldım.hepsine birden ödeme yaptım.o yüzden sorduğun yemek takımının fiyatı kaça geliyr onu bilmiyorum.ama kütahyanın online satış sitesinde var aynı takım.

bunlarda çeyizin devamı :))

$bornoz.webp $english home battaniye.webp

Nevresim takımları bunların tek kişilik olanları

$81553872_tn70_0.webp $nevresim tek kiþi.webp

Kahvaltılık ve waffle makinesi:56:

$kahvalti_seti_3.webp $waffle makinem.webp

Back
X