• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir gün kaldı ama çiçeğim hala yok!

LadyHaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
138
132
103
38
Çok uzatmadan konuya gireyim. Salı günü kargolanan, çarşamba sabahı Istanbul aktarma merkezine ulaşan buketim hala teslimat şubesine gelemedi. Düğün kokteyli yarın, dün hem şubeye gittim hem de satıcı ile görüşüp sürecin hızlandırılmasını rica ettim. Mail atılmış kargo şirketine, telefonlarına da asla bakmıyorlar, müşteri hizmetleri sözde var sadece, satan kişi iade de almam diyor :/

Neyse artık iade kısmını sonra düşüneceğiz bu konuda önerisi olanlar, yasal olarak iade hakkım olduğunu bilenler varsa özel mesajla bana ulaşırlarsa da çok sevinirim. Ben bu buketten umudu kesmiş durumdayım, bugün bir yerlerden canlı çiçeklerden buket yaptırmam gerekiyor, yetişir mi hanımlar? Buket çiçekleri ile bütün süsleme ve aksesuar çiçeklerinin renklerini de ayarlamıştık. Umarım uygun renklerde bir aranjman yaptırabilirim. Kadıköy (Bostancı,Kozyatağı,Caddebostan) bu semtlerde çiçekçi önerilerinize de açığım.

cok uzuldum sizin adiniza.iade hakkiniz mutlaka olur.tuketici hakem heyetine gidin siz hic muhattap olmayin onlar avk lar araciligi ile itiraz ediyorlar.ins gonlunuze gore siparisinizdekinden daha daha guzel bir buket ayarlayabilirsiniz mutluluklar simdiden

sipariş üzerine, sizin tercihinize uygun olarak üretilen bir eseri iade imkanınız hukuken yok. ancak ürün ayıplı ise ayıptan doğan haklarınızı kullanabilirsiniz. satıcı ürünü size teslim edilmesi için bağımsız taşıyıcıya teslim etmekle borcundan kurtulur. anladığım kadarıyla satıcı çiçeği size teslim edilmesini her halukarda imkansız kılacak kadar geç kargoya teslim etmemiş, yani ona yükletilebilecek bir kusur yok. kargoda yaşanan beklenmeyen gecikme maalesef sizin üstlendiğiniz bir risktir bu tabloda.
aranjman hususuna gelirsek, sabuncakis çiçekçiliğin aranjmanları çok güzel, özel olarak gelin buketi de çalışıyorlar, göztepe ve kadıköyde şubeleri var. ben yeşilköydekinde yaptırmış ve çok memnun kalmıştım. ben de düğün sabahı yaptırdım bu arada.

Onu hiç almayıp iade edin. Sizde artık İstanbulun meşhur yerlerinden birine gidip hazır çiçeklere bakın. Bende son gün akşam almıştım hem de nasıl yağmur yağıyordu :) Ama gittim bir yere rica ettim istediğim renklerde 1 saatte yapıp teslim ettiler çokta güzeldi 100-tl vermiştim ama yapacak bir şey yoktu. Panik yapmayın bugün bir yerde hazır alın

Kargoyu teslim almazsanız, üç gün şubede kalıp iade olur. Bu şekilde iade edebilirsiniz. Ve normal ulaşım süresi üç gündür hem de çarşamba günü aktarma şubesine gelmis ve sizin defalarca dile getirmenize rağmen. Aras kargo muhtemelen :D Bence siz o çiçeği bosverip dediğiniz gibi kendiniz almanız daha uygun olur .:)

onu iade edip yenisini alın bende öyle yapmıştım son gün almıştım. strese girmenize gerek yok hem çok güzel çiçekler var

Yetişir, düğün günü araba çiçekçide süslenirken, bekarlara atmak için buket yaptırmıştık biz de.

Hancock Hancock Yetiştirdim ama inanılmaz yorucu oldu haliyle. 2 farklı çiçekçiden 2 buket aldım. İlki içime sinmeyince başka bir çiçekçi bulup 2. buketi yaptırdık. İlk buketi de kızlara attım. Bu arada çiçeğim hala aktarma merkezinde görünüyor :D MNG kargo mağduru oldum resmen. Bundan önce de bir gönderimi bambaşka bir adrese teslim edip direkt bana teslim edilmiş gibi kayda geçirmişlerdi. Sağolsun teslim alan kişi faturadan numaramı bulup kargomun orada olduğunu söylemişti. Bundan sonra mng ile çalışan yerlerden alışveriş yapmamaya karar verdim. :D

Neyse atlatmışsın bir şekilde gözün aydın mutluluklar dilerim :)

Back