- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
Kendince ' bizden öyle kolay kız alınmaz ' havalarında zavallı abin.
Düğün olana kadar sabredeceksin.
Allah kolaylık versin.
Bencil.
Tek sıkıntısı kendisi sizin altınızda olduğu için hazmedememek.
Yazık insanlar neden böyle anlamıyorum.
Kardeşim rahat edecek diye sevinmesi gerekir, her zaman her koşulda arkanızda olduğunuzu hissettirmesi gerekir.
Benim nikahımda düğünden tam 1 ay önce olmuştu.
Simdiye kadar neler dedi neler çıkardı yinede tek kelime etmedim inanki. Anenmde bu kiz artik misafir üvey bile olsa yapılmaz insan komşusuna yapmaz bunu diyor. Ama iste herseyden bi kavga cikariyorAbin çok sinir bozucu ben olsam kıyameti koparrdm. Nisanlinada helal olsun. Canını hiç sıkma amaci seni mutsuz etmek umursama. Umursamadıgini gördükçe vazgececek.
Annem babam eşi herkes konuştu ben konuşmadım. Çünkü karşısına geçip konuşan insalari da anlamiyor hesap soruluyor zannediyor. Bende senin gibi düşündüm ama inanki bi problemi bi derdi yok tek derdi huzursuzluk. Ailemi de karsi tarafa küçük düşürüyorHiç konuşmayındenedin mi, belki başka bir problem var sen göremiyorsun.
Iste onh yapamiyorum malesef. Su ana kadar tek dediğim yeter artik huzursuzluk cikarma demek oldu oda dur daha neler yapicam dedi iste.Bağırmasına çağırmasına susarsaniz eğer daha çok üste çıkar.Karakter yapıni bilmiyorum ama o cazgırsa sen ondan daha da beter ol.
Düğüne gelmeyecekmis zaten. Gorusemeyecegiz heralde. Malesef disaridan biri olsa canim yanmaz ama aile ici olunca neye üzüleyim kime ne diyeyim bilemiyorumGerçekten bencil bir abiniz varmış.
Ben olsam görüşmem kendisi ile, benim mutlu günümde destek olup, akıl vereceği yerde "daha dur sen neler yapıcam" diyene selam bile vermem.
Bu ne ya, abi değil düşman mubarek.
Abim cahil de değil ki. Ama işte yaş degil kafa önemli. 0 39 ben 27 sakinlestirici de koyamam evli kendisi evi ayriabiniz ve siz kaç yaşındasınız ,
yemeklerıne sakinleştirici koyun evde uyusun delımı neeee
Gelmemesi isabet olur.Düğüne gelmeyecekmis zaten. Gorusemeyecegiz heralde. Malesef disaridan biri olsa canim yanmaz ama aile ici olunca neye üzüleyim kime ne diyeyim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?