Düğüne az kala nedir bu huzursuzluk,yoruldum usandım..

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
88
Arkadaşlar merhaba. Aslında aileyle ilgili konuları yazmayı buraya açmayı sevmiyorum pek ama artik içim çok bunaldı.. Olayı şöyle anlatayım nişanlımla aramda hic bir problem yok ailesiylede ayni şekilde. Benim annem ve babamla da ilgilu sorunumuz yok hatta aramizda kültür farki olmasina rağmen cok iyi anlaşıyoruz. Ama gel gelelim ki bende bir abi var... Kizlar inanin cok bunaldim abim evli ve çok sinirli kendini Bisey sanan annesine kardesine karisina babasina bagirip çağırmayi iyi sanan bir insan oldu. Tamam oyle cok cok iyi huylu degildi ama artik dahada beter oldu. Düğünümüz eylül sonunda ve nikahimizi ağustos sonunda yapicaz bayram öncesi. Gün alırken annemi ve babami aradim rizalarini aldim ama abim ben o nikahi bozarim düğünden 3 4 gun once olursa olur filan birsürü sey soylemis babama. Neyse annem de konuştu onunla ama çığrından çıkmış kimseyi dinlemiyor. Bunu ilk defa yapan biz değiliz. Ne diye bu kadar büyütmek anlamiyorum. Annemede bağırıyor babamada banada karisinada. Babam ben varken sen karışma desede dinlemiyor. Nişan da istemede sözde hep huzursuzluk çıkardı. Nişanlıma ne hakaretler etti. Yinede abimdir dedim birşey demedim. Artık sadece yeter huzursuzluk çıkarma yıldım usandim dedim. Sen daha dur ben neler yapcam düğün günü çeyiz almada filan diyor. Mutlu olmami degil mutsuz olmami istiyor resmen. Ne yapicam ne yapicaz bilmiyorum. İçimi dökmek istedim. Daha yazmadığım o kadar çok şeyi varki annemde babamda bu bizim çocuğumuz mu diyorlar. Maddi durum olarak nişanlim bizden baya iyi durumda ama asla burnu havada insan degiller. Ama abim onuda kafasina takmış durumda kendine yediremiyor. Onun q1 maaşı kadar kira verecek olmamız onu utandiriyo oysa bunda birşey yok herkesin rizki belli yarin ne olacağımız belli degil. Üstelik kardesim birz daha rahat yaşar diyip benim adimada sevinmiyor.tek istediği bu is bozulsun mutsuz olayim huzursuz olalim. Karsi taraftan gördüğü hic birsey yok dedigim gibi annem ve babamda onu taniyamiyor. Nişanlim sa sen canini sıkma ne yapabilir abin olsun bisey deme diyor. Şu düğün günü hayirlisiyla bi gelse bi rahatliyacam ama inanin cok bunaldim 1 gun mutluysam o gun bana zehir oluyo abim yüzünden..

Bencil.
Tek sıkıntısı kendisi sizin altınızda olduğu için hazmedememek.
Yazık insanlar neden böyle anlamıyorum.
Kardeşim rahat edecek diye sevinmesi gerekir, her zaman her koşulda arkanızda olduğunuzu hissettirmesi gerekir.
Benim nikahımda düğünden tam 1 ay önce olmuştu.

Abin çok sinir bozucu ben olsam kıyameti koparrdm. Nisanlinada helal olsun. Canını hiç sıkma amaci seni mutsuz etmek umursama. Umursamadıgini gördükçe vazgececek.

Bağırmasına çağırmasına susarsaniz eğer daha çok üste çıkar.Karakter yapıni bilmiyorum ama o cazgırsa sen ondan daha da beter ol.

Gerçekten bencil bir abiniz varmış.
Ben olsam görüşmem kendisi ile, benim mutlu günümde destek olup, akıl vereceği yerde "daha dur sen neler yapıcam" diyene selam bile vermem.
Bu ne ya, abi değil düşman mubarek.

abiniz ve siz kaç yaşındasınız ,

yemeklerıne sakinleştirici koyun evde uyusun delımı neeee

Malesef öyle anlayışlı olan arkamda dudan bir abim yok. İste sanki bi namussuzluk yaptim Bisey yaptim da nikahi dert ediyor aslinda oda değil nerden ne bulsun sasiriyor baska bisey degil

Abin çok sinir bozucu ben olsam kıyameti koparrdm. Nisanlinada helal olsun. Canını hiç sıkma amaci seni mutsuz etmek umursama. Umursamadıgini gördükçe vazgececek.
Simdiye kadar neler dedi neler çıkardı yinede tek kelime etmedim inanki. Anenmde bu kiz artik misafir üvey bile olsa yapılmaz insan komşusuna yapmaz bunu diyor. Ama iste herseyden bi kavga cikariyor

Hiç konuşmayındenedin mi, belki başka bir problem var sen göremiyorsun.
Annem babam eşi herkes konuştu ben konuşmadım. Çünkü karşısına geçip konuşan insalari da anlamiyor hesap soruluyor zannediyor. Bende senin gibi düşündüm ama inanki bi problemi bi derdi yok tek derdi huzursuzluk. Ailemi de karsi tarafa küçük düşürüyor

Bağırmasına çağırmasına susarsaniz eğer daha çok üste çıkar.Karakter yapıni bilmiyorum ama o cazgırsa sen ondan daha da beter ol.
Iste onh yapamiyorum malesef. Su ana kadar tek dediğim yeter artik huzursuzluk cikarma demek oldu oda dur daha neler yapicam dedi iste.

Düğüne gelmeyecekmis zaten. Gorusemeyecegiz heralde. Malesef disaridan biri olsa canim yanmaz ama aile ici olunca neye üzüleyim kime ne diyeyim bilemiyorum

Dahil etmeyin hiç bir olaya sizde zaten istemiyormuş düğüne gelmeyi filan gelmesin
dur ben sana daha neler yapacağım dese elinden geleni ardına koyma derim

Düğüne gelmeyecekmis zaten. Gorusemeyecegiz heralde. Malesef disaridan biri olsa canim yanmaz ama aile ici olunca neye üzüleyim kime ne diyeyim bilemiyorum
Gelmemesi isabet olur.
Yerinizde olsam gelmeyecek diye sevinirdim.
Zehir edeceğine varlığı ile, yokluğu huzur verir bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…