- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
Arkadaşlar merhaba. Aslında aileyle ilgili konuları yazmayı buraya açmayı sevmiyorum pek ama artik içim çok bunaldı.. Olayı şöyle anlatayım nişanlımla aramda hic bir problem yok ailesiylede ayni şekilde. Benim annem ve babamla da ilgilu sorunumuz yok hatta aramizda kültür farki olmasina rağmen cok iyi anlaşıyoruz. Ama gel gelelim ki bende bir abi var... Kizlar inanin cok bunaldim abim evli ve çok sinirli kendini Bisey sanan annesine kardesine karisina babasina bagirip çağırmayi iyi sanan bir insan oldu. Tamam oyle cok cok iyi huylu degildi ama artik dahada beter oldu. Düğünümüz eylül sonunda ve nikahimizi ağustos sonunda yapicaz bayram öncesi. Gün alırken annemi ve babami aradim rizalarini aldim ama abim ben o nikahi bozarim düğünden 3 4 gun once olursa olur filan birsürü sey soylemis babama. Neyse annem de konuştu onunla ama çığrından çıkmış kimseyi dinlemiyor. Bunu ilk defa yapan biz değiliz. Ne diye bu kadar büyütmek anlamiyorum. Annemede bağırıyor babamada banada karisinada. Babam ben varken sen karışma desede dinlemiyor. Nişan da istemede sözde hep huzursuzluk çıkardı. Nişanlıma ne hakaretler etti. Yinede abimdir dedim birşey demedim. Artık sadece yeter huzursuzluk çıkarma yıldım usandim dedim. Sen daha dur ben neler yapcam düğün günü çeyiz almada filan diyor. Mutlu olmami degil mutsuz olmami istiyor resmen. Ne yapicam ne yapicaz bilmiyorum. İçimi dökmek istedim. Daha yazmadığım o kadar çok şeyi varki annemde babamda bu bizim çocuğumuz mu diyorlar. Maddi durum olarak nişanlim bizden baya iyi durumda ama asla burnu havada insan degiller. Ama abim onuda kafasina takmış durumda kendine yediremiyor. Onun q1 maaşı kadar kira verecek olmamız onu utandiriyo oysa bunda birşey yok herkesin rizki belli yarin ne olacağımız belli degil. Üstelik kardesim birz daha rahat yaşar diyip benim adimada sevinmiyor.tek istediği bu is bozulsun mutsuz olayim huzursuz olalim. Karsi taraftan gördüğü hic birsey yok dedigim gibi annem ve babamda onu taniyamiyor. Nişanlim sa sen canini sıkma ne yapabilir abin olsun bisey deme diyor. Şu düğün günü hayirlisiyla bi gelse bi rahatliyacam ama inanin cok bunaldim 1 gun mutluysam o gun bana zehir oluyo abim yüzünden..