• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 6 ay kala çeyiz maratonum:)

bu da elektrik süpürgem dyson diye gittim fakir olarak çıktım mağazadan :))) işallah iyi çıkar

$fakir-commander2884_525-277.webp

Tesekkur ederim:-) o kahvaltiliga asik oldum resmen ama bitanesinin kapagi eksik geldi ya :-( bir de o kuslu yeri kirilmis cok.uzuldum degistirirler isallah bekliyorum bakalim

nazara gelmiştir kesin aldığın yere yolla değiştirirler ;) bende aşık oldum alırken değişik tasarım

teşekkürler leoparaskına :)

çok güzel gözüküyor, çeyizinin diğer kalanları gibi :)
güle güle kullan:16:
tesekkürler tatlım işallah göründüğü gibi güzel de çalışıyodur.

kızlar buarada elektrik süpürgesi alırken dikkat edin wattının yüksek olması önemli ama halıya yapışıp kalıyor hareket ettiremiyorsunuz bayağı güç uygulamak gerekiyor. başlığının turbo olmasına dikkat edin yani kendiliğinden dönenlerden alın. ben orada denemeseydim şuanda wattı çok yüksek ama halıya yapışıp kalan bi süpürgeyle dönecektim eve bir de zayıfsanız özellikle dikkat edin :):3:

$balýk.webp

bunlar biraz küçük geldi internetten almıştım 4 tane limon falan koyarım artık, gidip iki tane büyüklerinden aldım :55:

$indir.webp

Back
X