düğüne 6 ay kala çeyiz maratonum:)

Laia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
348
216
133
İstanbul
herkese merabalarrrrrrr foruma bayagıdır üyeyim sizleri de bayağıdır takip ediyorum uzaktan :51: ama daha fazla duramadım bende bir hevesle aldıklarımı yavaş yavaş eklemeye karar verdim. :36:

günlük yemek takımı shafer kelebek ve menekşe:emir_bebek:

servis takımlarım ve günlük çatal kaşık bıçak takımı yine schafer

Son düzenleme:
english home singing birdsten alabildiklerim $önlük.webp$eldiven.webp$M013176_large.webp

masa örtüm $masa örtü.webp

A101 de böyle şeyler olduğunu bilmiyordum daha yeni öğrendim :5: bundan sonra sıkı takipçisi olacağım ama.. kurabiyeliğim bunun bir de cam bardak altlığını aldım ama fotosunu bulamadım:17: $limbo-home-online-satin-al-limbo-home-2-katli-tabak_7030271.webp

Eklentiler

• $1238356_304801722993513_994459218_n.webp
    $1238356_304801722993513_994459218_n.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
bardak altlığını da buldum :1:$[img][5][1][900x1234].webp

buda salata için ama pasta için olanlardan kalmamıştı:43: $images (1).webp

Son düzenleme:
a101 e mi gelmiş kurabiyelik canım çok güzelmiş diğerleride :49:

saol tatlım beğenmene sevindim :))
evet A101 e gelmişti bu hafta ama hepsini almışlardı ben iş çıkışı öyle sallana sallana ekmek alayım geçerken dedim en altta bitane bu kalmıştı diğerleri hep cupcakeliydi hemen aldım bende :)

bardaklar ve kavanoz $kavanoz.webp$caybarda.webp$subardaðý.webp $viski.webp

buda çokmu çok beğenerek aldığım kahvaltılığım ama sağolsun aldığım site bir kapağını eksik ve direğini de kırık gönderdi iade işleleriyle uğraşıyorum yenisi için :50: $nerissa.webp

english home nevresim takımlarım :52: ama hepsini kendime almadım hediye paketleride aldım bohçalara koymayı düşünüyorum :)

$images (8).webp$images (7).webp$images (6).webp$indir.webp$images (5).webp$images (4).webp$images (3).webp$images (2).webp

madam coco battaniyelerim$pudra.webp$siyah.webp

mada coco mutfak havlusu 4 tane aldım bundan Eki Görüntüle 1079404

Canım ne kadar güzellerr çiçekli çiçekli ne kadar cici rabbim aşkla kullanmayı nasip etsinnn huzurla kullan inşallah:16:

kahvaltılığımız aynı biev :) herşeyin çok güzel güle güle kullan

Tesekkur ederim:-) o kahvaltiliga asik oldum resmen ama bitanesinin kapagi eksik geldi ya :-( bir de o kuslu yeri kirilmis cok.uzuldum degistirirler isallah bekliyorum bakalim

Ayyy tesekkurlerrrr me guzel dileklerrr senin dugune de birsey kalmamis isallah bana dilediklerin gibi huzurla kullanirsin sende herseyini

Amin canımmm inşallahh musmutlu olalım hepimiz Rabbim hayallerimiz ve gelinliğimiz gibi bem beyaz etsin kaderimizide:16::16:

Çok güzel her şey az bir zamanda kalmış maşallah tamamlanıyor eksikler aşkla kullanın:nazar::16:

Back
X