- 5 Nisan 2015
- 878
- 1.821
- 63
- 38
- Konu Sahibi Blacksmokefireobstacle
-
Bunalttim sizi de kusura bakmayin.. tavsiyeler için çok çok teskkur ederim herseyin hayırlısı ..Hayırlısı olsun
Nişanlılık arefesinde nişanlınız yoktan yere para harcamanızı istememiştir, gelinlik erkeklerin bizler kadar önemsediği ve önemini de anlayabileceği bir şey değil, onlar için bir gece giyilecek olan bir şey bizim içinse bir ömür hayalini kurduğumuz, içinde çok güzel görüneceğimiz ve içimize sinen belki de hayatımızda giymeyi en çok önemsediğimiz şey. O yüzden de nişanlınız gelinlikle ilgili böyle bir tepki vermiş olabilir. Önemli olan genel tutumu bence, belli ki sizi seviyor, kötü gününüzde, üzüldüğünüzde yanınızda olacak biri mi? yoksa yeri geldiğinde öfkelenip dövecek sövecek biri mi? kıymet bilen, sizi seven, hayat görüşlerinizin uyuştuğu biriyse tekrar düşünün. Erkekler de evlenme aşamasında zor süreçler geçiriyorlar, o da en az sizin kadar gerilmiştir, Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin dilerim ki
Benim eşim de nişanlılık döneminde bana nazaran daha ilgisiz davranıyordu, ama bu sevmediğinden ya da ilgilenmediğinden değil de biraz daha rahat biri oluşundan kaynaklanıyordu. Nişanlınız sizin kendi başınıza halledebildiğinizi düşündüğü için de böyle ilgisiz kalmış olabilir, erkekler maalesef söylemeden anlamayabiliyorlar, benim yardıma ihtiyacım var, tek başıma evlenmiyorum demek gerek bazen, ki o da hatasını anlamış, pişman olmuş. Nişanlılıkta ufacık pürüzler bile insanın kafasında çok büyük oluyor, çünkü siz de yeni bir hayata gireceksiniz ve insan ne kadar severse sevsin son ana kadar git gel yaşıyor, ben eşimle 2 yıl çıktım, 1 yıla yakın nişanlı kaldım, onun benim için doğru insan olduğuna emindim ama benim de acaba doğru mu yapıyorum dediğim çok oldu, hatta düğünden önce bir ay boyunca doğrudüzgün uyuyamadım. Ha keza evlenmeden önce düğün masrafları için yüklü miktarda kredi çektiğimde benim ailem de bu kadar emin olma dedi durdu arada hiç bir şey olmamasına rağmen. Bir de böyle bir dönemde ayrı kalmak zor olmuştur sizin için, bu durum ikinizi de yormuş ve tüketmiştir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur :)Su güne kadar ihtiyacım var dediğim de asla yalnız bırakmadı beni. Gerçekten zor günlerimde tabiki her cagirdigimda değil. Yook asla öyle kaba bi insan değil. Ama şu dönemdeki ilgisizligi her şeyi benim halletmem beni yordu. Bu normal mi acaba düğün öncesi ilgisiz olması ?? Ama sonra ben söyleyince de fark etti çok üzüldü. Ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum. Yanımda olsun üzülmeyelim ama böyle de olmasın istiyorum. Bi an evet diyorum evlenmek için hazırım bi an da hayatımı yaşamak istiyorum. Bu his ne ola ki??
düğün öncesi stresten kaynaklanıo canım bosuna birbirinizi yemeyin ve incitmeyin sakin ol düğünden sonra rahatlıcaksın bence ayrılma pişman olursunSu güne kadar ihtiyacım var dediğim de asla yalnız bırakmadı beni. Gerçekten zor günlerimde tabiki her cagirdigimda değil. Yook asla öyle kaba bi insan değil. Ama şu dönemdeki ilgisizligi her şeyi benim halletmem beni yordu. Bu normal mi acaba düğün öncesi ilgisiz olması ?? Ama sonra ben söyleyince de fark etti çok üzüldü. Ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum. Yanımda olsun üzülmeyelim ama böyle de olmasın istiyorum. Bi an evet diyorum evlenmek için hazırım bi an da hayatımı yaşamak istiyorum. Bu his ne ola ki??
Yorumların için çok teşekkür ederim gerçekten. Dün akşam uzun saatlerce konuştuk. İkimizde degismicemizi, birbirimizi bu şekilde kabul etmemiz gerektiğini, önemli olanın önce biz demek olduğunu, gurur yapıp her şeyi bi anda kestirip atmamamiz gerektiğini ve her ne olursa olsun eş olduğumuzu unutmamiz gerektiğini konuştuk. Konuşurken tartstigimiz anlarda oldu fakat geçmişi konuşmamaya karar verdik. Degistiremeyecegimiz bir geçmiş ve bilmediğimiz bir gelecek var elimizde. Neyi secelim dedik. Bilmediğimiz ama sekillendirebilecegimiz geleceği seçtik. Birbirimize söz verdik. İçim çok tuhaf bi şekilde rahatladı. Sanki bunun olması gerekiyordu ve oldu. Allah im yüzümüzü kara çıkarmasın. .. yani Evleniyorum :) ❤❤❤Benim eşim de nişanlılık döneminde bana nazaran daha ilgisiz davranıyordu, ama bu sevmediğinden ya da ilgilenmediğinden değil de biraz daha rahat biri oluşundan kaynaklanıyordu. Nişanlınız sizin kendi başınıza halledebildiğinizi düşündüğü için de böyle ilgisiz kalmış olabilir, erkekler maalesef söylemeden anlamayabiliyorlar, benim yardıma ihtiyacım var, tek başıma evlenmiyorum demek gerek bazen, ki o da hatasını anlamış, pişman olmuş. Nişanlılıkta ufacık pürüzler bile insanın kafasında çok büyük oluyor, çünkü siz de yeni bir hayata gireceksiniz ve insan ne kadar severse sevsin son ana kadar git gel yaşıyor, ben eşimle 2 yıl çıktım, 1 yıla yakın nişanlı kaldım, onun benim için doğru insan olduğuna emindim ama benim de acaba doğru mu yapıyorum dediğim çok oldu, hatta düğünden önce bir ay boyunca doğrudüzgün uyuyamadım. Ha keza evlenmeden önce düğün masrafları için yüklü miktarda kredi çektiğimde benim ailem de bu kadar emin olma dedi durdu arada hiç bir şey olmamasına rağmen. Bir de böyle bir dönemde ayrı kalmak zor olmuştur sizin için, bu durum ikinizi de yormuş ve tüketmiştir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur :)
Inanin bende cok uzuldum ve cok zor zamanlar gecirdim. Herseye ragmen bazen bazi seyleri bi kenarda bırakıp devam etmek gerekir bende nişanlıma inanmayı seçtim. Ben ona sarıldigim zaman içimde bi rahatlik ve şefkat oluyo. Huzur gibi. Herseyde bi hayır vardır dedikleri gerçekten doğruymus. Bunu yasamamiz gerekiyomus. Ailesi de o da silkelendi resmen. Umarım böyle devam eder. Sonuç olarak dün akşam uzun uzun konuştuk ve evlenmeye karar verdik. Kaldığımız yerden devam ediyoruz yani Evleniyorum :) Allah yüzümüzü kara cikarmasin inşallah. ..Son durumda ayrıldınız mı yoksa en son kararsız kaldım yazmışsınız. Sarıldığınızda bu adamla evlenebilirim diyor musunuz mesela? Buradan yazdıklarınıza dayanarak yorum yapıyoruz ama içinizde olan biteni bilemiyoruz. Keşke daha fazla yardımcı olabilsek.İnanın içim acıdı bende ikilemde kaldım, umarım tez vakitte en doğru olan kararı vereceksiniz.
Yorumların için çok teşekkür ederim gerçekten. Dün akşam uzun saatlerce konuştuk. İkimizde degismicemizi, birbirimizi bu şekilde kabul etmemiz gerektiğini, önemli olanın önce biz demek olduğunu, gurur yapıp her şeyi bi anda kestirip atmamamiz gerektiğini ve her ne olursa olsun eş olduğumuzu unutmamiz gerektiğini konuştuk. Konuşurken tartstigimiz anlarda oldu fakat geçmişi konuşmamaya karar verdik. Degistiremeyecegimiz bir geçmiş ve bilmediğimiz bir gelecek var elimizde. Neyi secelim dedik. Bilmediğimiz ama sekillendirebilecegimiz geleceği seçtik. Birbirimize söz verdik. İçim çok tuhaf bi şekilde rahatladı. Sanki bunun olması gerekiyordu ve oldu. Allah im yüzümüzü kara çıkarmasın. .. yani Evleniyorum :) ❤❤❤
Yaaa çok çok teşekkür ederim. Öyle garip bi çıkmaza sokmuşum ki kendimi. Ama suan içimde anlam veremediğim bir rahatlik ve huzur var. Verdiğiniz fikirler için nekdr teşekkür etsem az. Allah içimizden hayatımızdan huzuru eksik etmesin.. ❤Çok sevindim adınıza, Allah mutluluğunuzu sevginizi daim etsin inşallah! Biz de son bir hafta kala birbirimize hiç bir şey için hele üçüncü kişiler için ne kendimizi ne birbirimizi üzmeyeceğiz diye söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk, ben normalde çok alıngan biriyimdir düğün Sürecinde hiç bir şeyi önemsemedim, her şey de çokgüzel oldu, çok şükür içime sindi. Allah sizin de içinize sindirsin. Inanın düğün gecesinde ne gelinliğiniz ne makyajınız Gülen ve mutlu bir çift Yüzden daha önemli değil,gülümseyin ve her şey güzel olacak deyin, her şey güzel olsun :)
insan aşık olunca tam tersi beni bişey bu adama çekiyor bir ömür onunla yaşamalıyım evet diyor bence..Haklısınız. Ama beni arkami dönüp gitmekten alıkoyan bir şey var. Göze alamıyorum sanırım bukdr sene sonra bunu.
Gerçekten sordugunuz bütün sorulara kendimi evet derken buldum. Çok teşekkür ederim. her şeyin yaşanmasinin bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Ben stres yaptım sanırım baya. Evlenmek kelimesi bile uzak gelirdi bana önceden. Nişanlımın yüzünü izliyorum bazen ve bu benim ömrümün geri kalanında benim eşim olacak adam diyorum. Evet garip geliyo çünkü bu bi kere olan bişe alışkın değilim. Değiliz. Kimse değil. Anlattiklarinizda kendimi buldum. Evet emin olmak sorusuna cevap hala veremiyorum ama içimdeki huzuru da onun yanında buluyorum bunu anladım.. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ve sizin hikayenizde ilgincmis gerçekten :) hakkimizda hayırlısı insallah ❤❤❤Çok sevindim adınıza, Allah mutluluğunuzu sevginizi daim etsin inşallah! Biz de son bir hafta kala birbirimize hiç bir şey için hele üçüncü kişiler için ne kendimizi ne birbirimizi üzmeyeceğiz diye söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk, ben normalde çok alıngan biriyimdir düğün Sürecinde hiç bir şeyi önemsemedim, her şey de çokgüzel oldu, çok şükür içime sindi. Allah sizin de içinize sindirsin. Inanın düğün gecesinde ne gelinliğiniz ne makyajınız Gülen ve mutlu bir çift Yüzden daha önemli değil,gülümseyin ve her şey güzel olacak deyin, her şey güzel olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?