- 26 Ağustos 2015
- 27
- 34
- 88
- 36
- Konu Sahibi Blacksmokefireobstacle
-
Haklısınız. Ama beni arkami dönüp gitmekten alıkoyan bir şey var. Göze alamıyorum sanırım bukdr sene sonra bunu.
Dün akşam annemle ve kuzenimle konuştum. Annem erteleyelim dedi. Babama da bahsetti durumdan. Ama nişanlım hala hiçbişe yokmuş gibi davranıyor. Konuşmaya çalışıyorum oralı bile değil. Ben çok şey değiştirdim bi anda hayatım baştan aşağıya değişti evlenmek için bir sürü masraf da oldu.Nedir o ?
Evlenmeeee ..Dün akşam annemle ve kuzenimle konuştum. Annem erteleyelim dedi. Babama da bahsetti durumdan. Ama nişanlım hala hiçbişe yokmuş gibi davranıyor. Konuşmaya çalışıyorum oralı bile değil. Ben çok şey değiştirdim bi anda hayatım baştan aşağıya değişti evlenmek için bir sürü masraf da oldu.
Dün eve geldim benden önce gelmişti eve ama görünce mutlu falan olmadım hatta istem dışı niye geldin diye bi soru da sordum. Tıkanmış bi damar gibiyim suan.
Biraz önce konuştuk nisanlimla. Erteleleyelim dedim kabul etmedi ayrılalım ozaman dedim tamam dedi. Üzüldü çok. Bende üzüldüm ağladım hatta konuşurken. Halledicez dedi bi süre sonra. Vazgeçirmek için herşey yoluna giricek dedi. Ama ben kabul etmedim. Olmicagini degismiceni herşeyin aynı kalicagini biliyorum dedim. Netsen eğer bu konuda ayrılalım ozaman dedi. Ve ayrılma kararı aldık. Annesine soylicek ben işe gittiğimde birazdan. Yarinda düğün salonunu iptal ederiz dedi. Ben de kendi memleketime geçiş isticem bu hafta içinde. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bir şey yaptım sonunda. Korkuyorum çok ya pişman olursam diye. Ama bir ömür evet diyebilmek için tam anlamıyla emin olmak gerekmezmi.Evlenmeeee ..
Ömür geçer mi böyle. .
Zamana bırak. .
Sanırım alışkanlık, bıkkınlık. .
Biraz önce konuştuk nisanlimla. Erteleleyelim dedim kabul etmedi ayrılalım ozaman dedim tamam dedi. Üzüldü çok. Bende üzüldüm ağladım hatta konuşurken. Halledicez dedi bi süre sonra. Vazgeçirmek için herşey yoluna giricek dedi. Ama ben kabul etmedim. Olmicagini degismiceni herşeyin aynı kalicagini biliyorum dedim. Netsen eğer bu konuda ayrılalım ozaman dedi. Ve ayrılma kararı aldık. Annesine soylicek ben işe gittiğimde birazdan. Yarinda düğün salonunu iptal ederiz dedi. Ben de kendi memleketime geçiş isticem bu hafta içinde. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorumama bir şey yaptım sonunda. Korkuyorum çok ya pişman olursam diye. Ama bir ömür evet diyebilmek için tam anlamıyla emin olmak gerekmezmi.Öncelikle kendini hazır hissetmiyorsan ailende arkandaysa düğünü erteleyebilirsin. Yazdıklarından ilişkiye olan heyecanını yitirdiğini düşünüyorum, düğün öncesinde korku, panik,sinir olağan şeyler. Nişanlını görünce bu benim evleneceğim adam deyip sevinmen gerekirken niye geldin diye soruyorsan bence biraz daha evlilik için beklemelisin. İyi ihtimal onun ilgisizliği nedeniyle evlilikten soğudun, kötü ihtimal uzun süreli ilişkilerde olan sevgi yerini alışkanlığa bıraktı.
Biraz önce konuştuk nisanlimla. Erteleleyelim dedim kabul etmedi ayrılalım ozaman dedim tamam dedi. Üzüldü çok. Bende üzüldüm ağladım hatta konuşurken. Halledicez dedi bi süre sonra. Vazgeçirmek için herşey yoluna giricek dedi. Ama ben kabul etmedim. Olmicagini degismiceni herşeyin aynı kalicagini biliyorum dedim. Netsen eğer bu konuda ayrılalım ozaman dedi. Ve ayrılma kararı aldık. Annesine soylicek ben işe gittiğimde birazdan. Yarinda düğün salonunu iptal ederiz dedi. Ben de kendi memleketime geçiş isticem bu hafta içinde. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bir şey yaptım sonunda. Korkuyorum çok ya pişman olursam diye. Ama bir ömür evet diyebilmek için tam anlamıyla emin olmak gerekmezmi.
İnşallah. .. suan korkuyorum çok. Üzgünüm de . Bunu da yaşamak varmış kaderde demekki ..Evet emin olmak gerekir. .
İnşallah hayırlı bir karar olur canim. .
Mutsuz bir evlilik değil. .İnşallah. .. suan korkuyorum çok. Üzgünüm de . Bunu da yaşamak varmış kaderde demekki ..
Evet o da doğru haklisin. Allah herkesin hakkında hayırlısıni versin. Atlaticam bunu da ..Mutsuz bir evlilik değil. .
Nişanlıyken ayrılmak kolay. .
Boşanmak daha zor canım benim ♡
Amin inşallah canım. .Evet o da doğru haklisin. Allah herkesin hakkında hayırlısıni versin. Atlaticam bunu da ..
Dün akşam konuştuk uzun uzun nisanlimla. Çok kötü oldu ağladı falan. Defalarca Özür diledi. Annesi de suan evimde sabah apar topar geldiler. Sabah yataktan kalkmadan allahım bana bir yol göster diye okdr dua ettim ki. Sonra annesi geldi ağladı benimle beraber. Şu an yine kararsızlık aşamasına döndüm.Amin inşallah canım. .
İyi düşün karar ver. .Dün akşam konuştuk uzun uzun nisanlimla. Çok kötü oldu ağladı falan. Defalarca Özür diledi. Annesi de suan evimde sabah apar topar geldiler. Sabah yataktan kalkmadan allahım bana bir yol göster diye okdr dua ettim ki. Sonra annesi geldi ağladı benimle beraber. Şu an yine kararsızlık aşamasına döndüm.çok üzülüyorum
Ailem yönlendirme yapmıyor hiç. Ne karar verirsem destekliyorlar fakat ben bi karar veremiyorum. Of içim şişti artık her şeyi bırakıp gitmek istiyorum.İyi düşün karar ver. .
Ailen ne düşünüyor. .
Sık eleyip,ince dokumak gerek. .
Hayırlısı olsunAilem yönlendirme yapmıyor hiç. Ne karar verirsem destekliyorlar fakat ben bi karar veremiyorum. Of içim şişti artık her şeyi bırakıp gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?