Gelinlik Modelleri Düğüne 23 gün kala, gelinliğim yok :(

600 lira mı çokmuş. Türkiye'de İstanbul'da ortalama 1500-2500TL, küçük illerde 1000-1500TL veriyor insanlar gelinliğe. Gerçekten dünyadan bihaber...

Evet.. Ki ben durumu bildiğimden bu gelinliği tercih ettim.
Ama onun derdi başka.. Kırkardeşi bi tanıdığından gelinlik bulup göndermiş. 38 beden.. Onu bana uydurmaya çalışacaklardı.. Bedavaya gelecek sanıyor.
Gelinlik straples, üzerine bolero diktirmek gerekecek. Ki ben hiçbir kıyafetin 3 beden genişlediğini görmedim.. Gelinlik vücüda oturacak şekilde hazırlanır..
Anlatamıyorum ya.. Çok üzgünüm..

Son düzenleme:

Üzücü bir durum gerçekten, hani damat dışındaki erkek tarafı yapsa anlardım bir derece ancak eşiniz olacak kişinin sizi düşünmesi lazımdı. Allah yardımcınız olsun...

Üzücü bir durum gerçekten, hani damat dışındaki erkek tarafı yapsa anlardım bir derece ancak eşiniz olacak kişinin sizi düşünmesi lazımdı. Allah yardımcınız olsun...

Nişanlım da ailesinden destek göremediği için bana çatıyor.. Ona da bişey diyemiyorum..
Babamdan biliyorum borçlar birikince çok agresifleşiyor erkekler.. Ama düğün bu başka şeye benzemezki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…