Gelinlik Modelleri Düğüne 23 gün kala, gelinliğim yok :(

bulamadınız mı yoksa daha bakmadınız mı vakit geçmeden diktirmeye başlayın bence

gelinlikçilere bakmadınız mı?canım yanlış anlama ama hazır bulmakta zorluk çekebilirsin tesettürlüde bu kadar az sürede...

Annemle bir yerden baktık sadece.. Orda da denediğim tam olmadı bana
Bedenim tam 46 değil, 46-44 arası bişey.

Hangi sehirdesiniz? Küçük yerlerde gelinlikçilerin yoğunluğunu bilmem ama büyük şehirlerde zaten dolmuş olurlar, ben de bilemedim ne yapabilirsiniz. En kötü ihtimal hazır straples bir gelinlik alın, modelinde, eteklerinde dantel bulunsun, üstüne dantelden yakası hakim yaka olacak ve göğüs altında bitecek şekilde önden veya arkadan düğmeli bolero diktirirsiniz, anlaşılmaz bile bolerolu olduğu. Tek mesele boleroya kalırsanız sadece kolları ve omuzları örten, gerdanı açıkta bırakan tipte olmasın.

Bence artık "aklimdaki gibi" kriterini geçmenizin zamanı çoktan gelmiş. Seçici olacaktıysanız bu kadar geçe bırakmamanız lazımdı...

Son düzenleme:

Çorumdayım. Seçici değilim, olsun da nasıl olursa olsun modundayım... Ne olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum

Son düzenleme:
o kadar telaş yapma ayarlarsın 23 günlük bi süre çok değil ama o kadarda az değil. 2haftadan fazla zamanın var. açık modeller olsa bile gelinlikçi hoş bi ayar çeker ona merak etme. diktirmeye kalksan bile 2hafta içinde hazır olabilir. zaman durumuna anlayış gösteren bi terzi mutlaka çıkar. ama bu saatten sonra elini çabuk tut :) bide gelinliği alınca buraya eklemeyi de ihmal etme bizde görelim :)

Çorumdayım. Seçici değilim, olsun da nasıl olursa olsun modundayım... Ne olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum

siz hiç zaman kaybetmeden gelinlikçileri gezmeye başlayın. bu kadar az zaman varken, aklınızda model de yoksa diktirmek bence ikinci seçeneğiniz olsun. Hazırlardan bir model beğenmeye çalışın.

biraz önce yaptığım bolero önerimi biraz somutlaştırayım. Şu paylaştığım gelinliklerin tümü bolerolu, ancak dediğim tarzda, hakim yaka ve göğsü de saran bolerolar oldukları için güzel duruyor. Eğer bu tarz bir bolero düşünürseniz, dantelin altına kesinlikle amerikan saten veya dupont saten (kalın saten türleri) astar kullanmasın, likra satenin, kristal satenin mat tarafını veya jarseyi astar olarak kullansın, güzel bir sonuç alırsınız:

Yakayı açık bırakan ve kalın satenden dikilen bolerolar şu şekilde görünür ki önermem:

bi an önce çık gelinlikçileri gez. açık modellere de bak kol ekletilebilecek olanlara.

Sizce bu gelinlik tesettüre uyarlanablir mi?
Çok hoşuma gitti de

Eklentiler

• $5785106187_0e3c9d2100.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 83
Diktirme riskini alacağına hazır açık ve tesettürlü gelinliklere bakarak, sadece oynama işlemlerine bırakırsan daha mantıklı olur.

Merhaba,
Ben de tesettürlüyüm, Kasım'da evlendim ve gelinliğimi satışa çıkardım. istersen bana özelden mail adresini at sana fotograflarını gondereyim maille. çünkü buraya en dandik fotografları yükleyebildim :)

gelinlik bilgileri:

kollarının altında 2 kat tül var, yarım metre kuyruk, etegınde yagıslı havalarda kuyrugun kirlenmesin diye bir toplama noktası var. 36 beden, çok kabarık değil, altında demirli tarlatanlardan yok, tül etek var. yanı arabaya binerken falan eteğinin başına geçmesi gibi bir dert yok, ben kot pantolon giymiş kadar rahattım. göğüs altından açıldığı için içine korse falan da istemiyor :)
bir de kuru temizlemeden geldi, gıcır gıcır duruyor evde :))

Eklentiler

• $DSC_0071.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSC_0082.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_8126.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $scantrans640.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $scantrans642.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Teşekkürler ama 36 beden bana uymazki :)

Bugün bir gelinlikçide bi model denedim tam üzerime oturdu :) Daha önce kiraya verildiği için de çok uyguna geliyor 600tl kira.. Kapora bıraktık, olma ihtimali yüksek gibi :)
Üzerimden büyük bi yük kalktı

Teşekkür ederim ama nişanlım sağolsun hiçbişeyi içime sindirmiyor..
Dünyadan bihaber sanki
600 TL çokmuş, 1 gün giyecekmişim falan.. Sanki gelinliği az giymek bana has bişey

Düğün masraflarından dolayı çok bunaldı anlıyorum ama gelinliksiz düğün olur mu Ne desem bilemedim

600 lira mı çokmuş. Türkiye'de İstanbul'da ortalama 1500-2500TL, küçük illerde 1000-1500TL veriyor insanlar gelinliğe. Gerçekten dünyadan bihaber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…