Hangi sehirdesiniz? Küçük yerlerde gelinlikçilerin yoğunluğunu bilmem ama büyük şehirlerde zaten dolmuş olurlar, ben de bilemedim ne yapabilirsiniz. En kötü ihtimal hazır straples bir gelinlik alın, modelinde, eteklerinde dantel bulunsun, üstüne dantelden yakası hakim yaka olacak ve göğüs altında bitecek şekilde önden veya arkadan düğmeli bolero diktirirsiniz, anlaşılmaz bile bolerolu olduğu. Tek mesele boleroya kalırsanız sadece kolları ve omuzları örten, gerdanı açıkta bırakan tipte olmasın.
Bence artık "aklimdaki gibi" kriterini geçmenizin zamanı çoktan gelmiş. Seçici olacaktıysanız bu kadar geçe bırakmamanız lazımdı...
Çorumdayım. Seçici değilim, olsun da nasıl olursa olsun modundayım... Ne olacak nasıl yapıcaz bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/534372-bi-akil-verin-lutfen.html
bu konuda aynı gelinliği bir arkadaş photoshop ile tesettürleştirmiş bir göz at istersen
Merhaba,
Ben de tesettürlüyüm, Kasım'da evlendim ve gelinliğimi satışa çıkardım. istersen bana özelden mail adresini at sana fotograflarını gondereyim maille. çünkü buraya en dandik fotografları yükleyebildim :)
gelinlik bilgileri:
kollarının altında 2 kat tül var, yarım metre kuyruk, etegınde yagıslı havalarda kuyrugun kirlenmesin diye bir toplama noktası var. 36 beden, çok kabarık değil, altında demirli tarlatanlardan yok, tül etek var. yanı arabaya binerken falan eteğinin başına geçmesi gibi bir dert yok, ben kot pantolon giymiş kadar rahattım. göğüs altından açıldığı için içine korse falan da istemiyor :)
bir de kuru temizlemeden geldi, gıcır gıcır duruyor evde :))
Teşekkür ederim ama nişanlım sağolsun hiçbişeyi içime sindirmiyor..
Dünyadan bihaber sanki
600 TL çokmuş, 1 gün giyecekmişim falan.. Sanki gelinliği az giymek bana has bişey
Düğün masraflarından dolayı çok bunaldı anlıyorum ama gelinliksiz düğün olur muNe desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?