L liberosis Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2024 10 2 24 25 Ağustos 2024 Konu Sahibi liberosis #1 Merhaba, 4 gün sonra düğünüm var sizce kaç gün önce saçımı boyamalıyım? Birde manikür ve pedikürü kaç gün önce yaptırmalıyımm?
Merhaba, 4 gün sonra düğünüm var sizce kaç gün önce saçımı boyamalıyım? Birde manikür ve pedikürü kaç gün önce yaptırmalıyımm?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.222 88.157 25 Ağustos 2024 Konu Sahibi liberosis #2 Ben manikürü aynı gün yaptırmıştım makyajla vs. Nişanımda saçlarım boyalıydı, 2 gün önce boyatmıştım kuaförüm kızmıştı en az 1 hafta 10 gün koyman lazım diye
Ben manikürü aynı gün yaptırmıştım makyajla vs. Nişanımda saçlarım boyalıydı, 2 gün önce boyatmıştım kuaförüm kızmıştı en az 1 hafta 10 gün koyman lazım diye
TeraziBurcu 🪷 ‘Uçuyoruz evet. Çünkü güzeliz’ 🪷 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 1.992 7.207 25 Ağustos 2024 Konu Sahibi liberosis #3 liberosis .!.: Merhaba, 4 gün sonra düğünüm var sizce kaç gün önce saçımı boyamalıyım? Birde manikür ve pedikürü kaç gün önce yaptırmalıyımm? Genişletmek için tıkla... Manikür pedikür düğün günü. Boya 1 hafta önce. Biraz otursun boya. Ben sizin yerinizde olsam yarın sabah gider boyatırdım
liberosis .!.: Merhaba, 4 gün sonra düğünüm var sizce kaç gün önce saçımı boyamalıyım? Birde manikür ve pedikürü kaç gün önce yaptırmalıyımm? Genişletmek için tıkla... Manikür pedikür düğün günü. Boya 1 hafta önce. Biraz otursun boya. Ben sizin yerinizde olsam yarın sabah gider boyatırdım