• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden hemen sonra

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
ya konuyu nereye aççağımı bilemedim... şimdi düğünden sonra gelin arabamızla evimize gidicez ya yeni mahalle yeni insanlar falan apartmana çıkarken herkes cama balkona mı çıkıyo arabayı ve gelini görünce ve o süslü araba sabaha kadar o süsüyle duruyoda sabah eşim çıkarıyomu süsleri... çok meraklı insanları olan ve bi araba geçse cama üşüşen bi mahallede oturmak zorundayız gelin arabasıyla gidilse kimbilir nasıl olur.. çok merak ediyorum ya bunu... o evde oturmayı o mahallede oturmayı hiç istemiyorum ama oturmak zorundayız bazı nedenlerden dolayı evlenenler hatırayanlar sölermisiniz o anı nasıl oluyor acaba ???????????

çok merak ettim tatlım izmirin neresi o hiç istemediğin yer yani belki bakmazlar:tomato:
neyse canım neden geriliyosun ki herhangi bi yerdede olsan bakarlar
yani gelin oluyosun bunu takma kafana ..hani meraklı nerde varsa her yerde bakan olur:icecream:
en fazla apartmana girene kadar bakarlar sıkılmaa.s
uf ne diceğimi bilemedim bide siz eve girdikten sonra gelin arabanızıın süslerini akrabnız filan çıkarabilir bence:uhm:

kizlar ben de cok kasiyorum kendimi...

25 gün sonra dügünüm olacak Allah'in izniyle...
Ertesi gün el öpme olayi, bir de dügün salonundan ciktiktan sonra, kayinvalidemin evine gidip serbet icecekmisiz, adet öyleymis :umursamaz:

cok uyuz oldum ya bunu duyunca...sonra ertesi gn beklenen el öpme merasimi...herkes zaten biliyor, bu tarz seylere ne gerke var anlamiyorum..:olmaz:

o yüzden diyecegim o ki, senin gectigin o yol hepimizin gececegi bir durum...:kedi:
Allah yardim etsin ne dim...
kötü yaaaa :kedi:

ya konuyu nereye aççağımı bilemedim... şimdi düğünden sonra gelin arabamızla evimize gidicez ya yeni mahalle yeni insanlar falan apartmana çıkarken herkes cama balkona mı çıkıyo arabayı ve gelini görünce ve o süslü araba sabaha kadar o süsüyle duruyoda sabah eşim çıkarıyomu süsleri... çok meraklı insanları olan ve bi araba geçse cama üşüşen bi mahallede oturmak zorundayız gelin arabasıyla gidilse kimbilir nasıl olur.. çok merak ediyorum ya bunu... o evde oturmayı o mahallede oturmayı hiç istemiyorum ama oturmak zorundayız bazı nedenlerden dolayı evlenenler hatırayanlar sölermisiniz o anı nasıl oluyor acaba ???????????

herkes balkonda pencerede bi araba gelse de baksak diye beklemiyorlardır emin ol, gece yarısından evvel dönmezsiniz heralde eve. o saatte kimsenin pencerede, balkonda sizi bekleyeceğini sanmam.kaydirigubbakcemile3

ha bazıları gibi bangır bangır kornaya basarsan e haliyle millet kim bunlar diye bakar, kendiniz davet etmiş olursunuz yani. bunda da kimseye kızmaya hakkınız yok.:delphin:akisine size kızmaya hakları olur:delphin:

arabanın süslerini de 2 bıçak darbesi ile sökersiniz ve maksimum 5 dk da dairenize çıkarsınızcokacimcoook

kizlar ben de cok kasiyorum kendimi...

25 gün sonra dügünüm olacak Allah'in izniyle...
Ertesi gün el öpme olayi, bir de dügün salonundan ciktiktan sonra, kayinvalidemin evine gidip serbet icecekmisiz, adet öyleymis :umursamaz:

cok uyuz oldum ya bunu duyunca...sonra ertesi gn beklenen el öpme merasimi...herkes zaten biliyor, bu tarz seylere ne gerke var anlamiyorum..:olmaz:

o yüzden diyecegim o ki, senin gectigin o yol hepimizin gececegi bir durum...:kedi:
Allah yardim etsin ne dim...
kötü yaaaa :kedi:

ayyy kıyamam ya ne şerbeti üzüldüm valla canım... ben hemen gitmşcem el öpmeye... balayına gitçez sabah artık geldikten sonra öperim

ayyy kıyamam ya ne şerbeti üzüldüm valla canım... ben hemen gitmşcem el öpmeye... balayına gitçez sabah artık geldikten sonra öperim

Evet canim ya, yorgun olcan zaten, bir de o ilk gece heyecani..sonra bir de eve git serbet ic..ben serbet icmem kiiiiiiiiiiiiiiiieyvahedigeldismile ne komik yaaaaa :roflol:

Back