Düğünden çıkıp hastaneye gittiler

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
http://www.habertat.com/dugunden-cikip-hastaneye-gittiler

Düğünden çıkıp hastaneye gittiler
YAŞAM
6 Nisan 2015
Yorum Yaz
10 kez görüntülendi

Trabzon’da yeni evlilik yapan gelin ve damadın düğün sonrası ilk işleri hastanede yatan dedelerini ziyaret etmek oldu.

Medicalpark Karadeniz Hastanesi’nde ameliyat bulunan ve Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi’ne kaldırılan 82 yaşındaki Ulvi Alpaydın, kendisini sürpriz bir biçimde gelinlikle ziyarete gelen torunu ile damadı karşısında görünce mutluluktan ağladı. Gelin Nagihan Alpaydın, hasta yatağındaki dedesinin duygulanıp ağlamaklı durumu karşısında kendisinin de gözlerinin dolduğu gözlenirken, bütün aile o anın coşkusunu daima müşterek yaşadı.

Dede Ulvi Alpaydın, torunu ve damadını karşısında görmenin mutluluğunu yaşarken kendilerine hayat boyu mutluluklar diledi. Dede Alpaydın, ‘Allah yollarını açık etsin. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın’ biçiminde dua etti. Nagihan Alpaydın da evin ilk torunu olması hasebiyle dedesinin kendisine düşkün olduğunu anlatım ederek ‘Evin ilk torunu şekilde dedem düğünüme gelemedi fakat ben onun yanına geldim. Çok şükür dedemin sağlığı iyi. Hem hastanemize hem doktorlarımıza bize gösterdikleri ilgiden ötürü aşırı teşekkür ediyorum. Dedem aşırı duygusal bizi görüp ağladı’ diye konuştu.
Damat Emre Pektaş ise mesut günlerinde hasta ziyareti yapmaktan bununla beraber mesut olduklarını anlatım ederek, ‘Bizim için aşırı mühim bir gün. Bu mesut günümüzde dedemizi aramızda göremedik. Biz de kendisini hastanede ziyaret etik’ biçiminde konuştu.
Düğünden çıkıp hastaneye gittiler Haberine Ait Etiketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…