Düğünde yemek organizasyonu

Ailem zaten çok zor ikna oldu evliliğe Onun için asla konuşmaz Orada o manzarayla karşılaşınca da sürekli söylerler :KK43:
anlıyorum ama böyle de sizin eşinizle aranız bozulacak.ailenizden son kez rica edin boşuna dememişler kız evi naz evi diye.bazı taleplerinin olması normal.ailenize eşimle sorun yaşamıyorum ailesi sıkıntı o da ikna edemedi falan deyin.

Merhaba Bu ayın sonunda evleniyorum Ama eşimin ailesiyle bu düğün ev işlerinde hiç ortak karar alamıyoruz Benim taleplerimi gereksiz buluyolar Bizim çevremizin istediği minimum şeyleri talep etmeme rağmen olmuyor Bizim buralarda düğün yemeğini organizasyon halleder Şimdiye kadar öyle oldu Haliyle tabaklar düz pırselen olur çatal bıçak Çelik olur Onların orda ise köpük içinde veriyorlarmış Yemeği aşçı tutup yaptırıyorlarmış felan Eşim de arada kaldı Ona da üzülüyorum Diğer taraftan bizimkiler düğüne gidince şok olacak Çünkü modern bir aile Ayrıca masa giydirme gelin masası süsleme gibi organizasyonları da gereksiz buluyorlar Ben napayım Bana akıl verin

Mekan belli mi? Mekanda garson, tabak, çatal, bıçak yok mu? Varsa kiralayabilirsiniz. Yemek için aşçı gelecek dersiniz, daha uygun fiyat verirler. Ama bence en kolayı her şey içinde yemekli mekan olurdu.

İsteklerinizde haklısınız. Siz uğraşmayın, ailenize söyleyin aileniz nişanlınızın ailesiyle sinirlenmeden, sakin sakin konuşsun.

Öyle değil Gençler dağıtıyormuş yemekleri masalara
Ben bu yolun sonunu hiç hayırlı görmüyorum madem bunlae sorun olacaktı keşke bir nikah yapıp geçseydiniz bukadar büyütülecekse..Yani bir insan bunların başına geleceğini önceden bilir, sizinki garip olmuş..

Mekan belli mi? Mekanda garson, tabak, çatal, bıçak yok mu? Varsa kiralayabilirsiniz. Yemek için aşçı gelecek dersiniz, daha uygun fiyat verirler. Ama bence en kolayı her şey içinde yemekli mekan olurdu.

İsteklerinizde haklısınız. Siz uğraşmayın, ailenize söyleyin aileniz nişanlınızın ailesiyle sinirlenmeden, sakin sakin konuşsun.
Ailem söylemez Mekan kır düğünü günü açık arazi Öyle bi olanağım yok

Sen ve eşin çıkın orta yolu bulacak bi yerle anlaşın
Ne çok lüks olsun madem ne köpük tabak, ailelerin bütçesini aşıyorsa siz eklerseniz kalanı
Hem içinize siner hemde kimse şartları zorlamaz

Bn sana kensi nisanimdan örnek vereyim :) kır konseptli köy nişanı yaptik :) gittim bir top pembe tül aldim. Minik süsleme cicekleri ve yüz tane balon aldim. Masalar icin istedigim sekilde kağıt örtüler aldim. Butun kiralanan masa sandalyeleri beyaz istedim. Oturduk tülleri kestik, balonlari sisirdik ilcede babannemin bahcesini cok güzel süsledik. Herşey cok güzel oldu. Bence organizasyon işini kendin hallet. Tabaklarda da haklisin ben de istemezdim köpük tabak.. git bi restauranttan bir günlük kirala bence. Ama köpukleri de alin yedekte turun. Kurtarıcı olabiliyor.. ve en önemlisi hem siz hem aileniz hem de karsi taraf artik yabancı insanlarla yeni bir aile kurdugunuzu herkesin kendi alıştığı bir hayat tarzı olduğunu unutmayin... mutluluklar

Merhaba Bu ayın sonunda evleniyorum Ama eşimin ailesiyle bu düğün ev işlerinde hiç ortak karar alamıyoruz Benim taleplerimi gereksiz buluyolar Bizim çevremizin istediği minimum şeyleri talep etmeme rağmen olmuyor Bizim buralarda düğün yemeğini organizasyon halleder Şimdiye kadar öyle oldu Haliyle tabaklar düz pırselen olur çatal bıçak Çelik olur Onların orda ise köpük içinde veriyorlarmış Yemeği aşçı tutup yaptırıyorlarmış felan Eşim de arada kaldı Ona da üzülüyorum Diğer taraftan bizimkiler düğüne gidince şok olacak Çünkü modern bir aile Ayrıca masa giydirme gelin masası süsleme gibi organizasyonları da gereksiz buluyorlar Ben napayım Bana akıl verin
ya başkalarının ne istediği neden bu kadar önemli ki :S zaten sen ilk danışan çıktığın an kim ne yemiş kim gelmiş kim gitmiş kim beğenmemiş okadar organize ettik hangi parça çalıomuş bunların bi önemi varmı orda eşinle senden başkası varmı bla bla bla sal gitsin ya
illa tavsiye diosan düğün salonunda organizasyon şirketine gerek yok bırakın onlar ayarlasın kimse aşçı maşçıyla uğraşmasın herkes keyfine baksın sen değil düz tabak çatal matal bunlara kadar katılıosun modernlik gösteriştemi, görünüştemi yoksa kafadamı bitiyor? ayrıca sen altından tabaktada sunsan yemeğini, dünyanın en pahalı kumaşıyla giydirsen masanı kuş sütü bile koydursan masalara illaki bizim milletimiz söyelenecek bişey bulur. bırak başkalarını kafaya takmayı sen eğlenmene bak.
şunuda söyleyim benim ailem senin ailen die çocuğuda ortada bırakıp durma daha evlenmeden kadın dırdırından bıkmasın :KK70: ailen çok takıosa kafaya sevgili ailem benim mutluluğummu sunulan yemek tarzımı önemli diip gönüllerini alırsın bitti gitti

Ayy gercekten durumun zor sanırım aileler birbirine denk degıl ama sen gelinsin sonucta dugununde tabiki hersey senin istediğin gibi Olmalı ama karşı taraftanda malesef istediklerini söylersen daha bastan itiraz edip huzursuzluk cikariyo Görüntüsü verirsin ..en Güzeli eşini ayarlaman çünkü ailesini birtek o ikna edebilir o herseyi ayarlayıp ailesine durumu açıklaması lazım Allah yardımcın olsun cok zor gercekten

X