Düğünde yemek organizasyonu

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
34
Merhaba Bu ayın sonunda evleniyorum Ama eşimin ailesiyle bu düğün ev işlerinde hiç ortak karar alamıyoruz Benim taleplerimi gereksiz buluyolar Bizim çevremizin istediği minimum şeyleri talep etmeme rağmen olmuyor Bizim buralarda düğün yemeğini organizasyon halleder Şimdiye kadar öyle oldu Haliyle tabaklar düz pırselen olur çatal bıçak Çelik olur Onların orda ise köpük içinde veriyorlarmış Yemeği aşçı tutup yaptırıyorlarmış felan Eşim de arada kaldı Ona da üzülüyorum Diğer taraftan bizimkiler düğüne gidince şok olacak Çünkü modern bir aile Ayrıca masa giydirme gelin masası süsleme gibi organizasyonları da gereksiz buluyorlar Ben napayım Bana akıl verin

Bence ortak bir noktada buluşun. Ne sizin dediğiniz kadar modern olsun ne onların dediği kadar basit olsun.
Bunlar sizin aileniz için şuan çook sorun olacaksa evlendikten sonra da devam eder bu durum. Bence orta yolu bulup halledin.

İş
İşte o orta yolu soruyorum Ben inanın çok Bişey istemedim Hani gözünüzde lüks Bişey canlanmasın Sadece masalar örtülü olsun dedim Bir de işte yemek düzenli olsun diye bi şirkete verelim dedim Köpük tabildotta olmaz Hepsi bu Daha nasıl orta bir yol bulurum Akıl verin lütfen

Yani masa düzeni tamam ama yemek için illa şirket gerekir mi onu bilmiyorum. Otelde falan mı oluyor duğun? Ya da restoran tarzı buyuk bir yerde mi?

yapılacak maliyeti öğrenin aradaki farkı vermeyi siz teklif edip tabak kısmını başka biryerle anlaşın.

Yani masa düzeni tamam ama yemek için illa şirket gerekir mi onu bilmiyorum. Otelde falan mı oluyor duğun? Ya da restoran tarzı buyuk bir yerde mi?
Hayır Açık bi alanda Şirket gelmezse yemeği aşçı pişirir Ama komşunun çocukları dağıtır felan Köpük tabildotta dağılır Pilastik çatal kaşık kullanılır Nasıl olur bilmiyorum Köy düğünü gibi Başka olmaz sanırım

Aşçının pişirmesiyle çocuklar ne alaka, masa düzenini yapmak için illa şirket gerekmiyor ki tutun birkaç kişi halletsinler. Her düğünde olur o çocukların yaramazlıkları ona diyecek birşey yok. Bu arada köy düğünleri gayet güzel olur...

Ettim Eşim üzülüyor Kabul etmiyor

siz eşinizle değil de aileler konuşsa bu durumu belki farklı olur.sonuçta aileniz talep edince belki onlara aynı tepkiyi vermezler.bu teklifi de aileniz yapsın gerekirse.eşinizle aranızı bozmayın böyle şeyler için.

Düğün yemekli mi olucak yoksa kastettiğiniz misafirlerin düğün öncesi veya sonrası doyurulması mı? Fark ediyor neticede

Köy düğünü gibi olacaksa porselen tabak nasıl olacak Mekan nasıl ?

Ay o kötü yaa.. Valla ben orta yolu bulma taraftarı insanlardan olmama rağmen,resmen oyumu komple sizden yana kullanıyorum.Öyle şey olur mu yaa (((

Size neki nasil yemek oldugu o yorenin adeti oyledir.adet neyse oyle ama naylon kasikta pek basitmis.tabaklar iyi de kasik normal ilsa belki olur gibi.

Öyle değil Gençler dağıtıyormuş yemekleri masalara

Ailem zaten çok zor ikna oldu evliliğe Onun için asla konuşmaz Orada o manzarayla karşılaşınca da sürekli söylerler

Mekan fena değil Açık yeşillik bir alan Yani organizasyonun elinden geçerse çok şık olabilir
Anladım kır düğünü gibi yani. Evet süslenirse güzel olabilir. Eşinizin istekleri az çok belli değil miydi evlenirken ? Yada statü farkınız ? Aileniz söylenirse söylensin.Bi tarafın geri adım atması şart. Şöyle yapın siz yemek konusunda geri adım atın eşinizde masa süsleme işini halletsin.Aileniz zaten başından karşı çıkmış.Onlarda bir gün idare ediversinler.Söylenirlerse de kulaklarınızı tıkayıp yolunuza bakacaksınız.Herkesin gönlünü yapamazsınız değil mi ? Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…