- 6 Haziran 2015
- 190
- 178
- 42
- Konu Sahibi minicikedicik
Ee şimdi biz sana ne önerelim bilemedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerde aldı hatta o kadar çok paranın peşine düştülerkiii gelin almasını sabahdan yaptılar beni unuttular paraları altınları aşırma derdinden akşama kadar aç kaldım gelinliğin içinde biri yakama altın takıyor görümceler atmaca gibi bekleyip söküp aldılar hemen annesinin odasına kim ne toplarsa oraya koyup kapıyı kilitlediler bende oturup bir güzel ağladım al öküz kafam 18 de ne b.... K yemeye evlenirsen bunlarıda yaşamaya mahkumsun ohhhh olsun sana dedim ohhhh sefam olsun diye ağladım sinirden gelen hediyeler vallahi ben utanıyorum yazmaya gelen tuzlukları bile kar saydılar nişanda takılanları bile aldılar onların ailesi takmış kvalidem gizli istedi aldı benden ve daha geçen milletin haberi oldu ne eşim ne kayınpeder bilmiyormuş duyunca özür diledi adam benden ne safmışım beee gözüm körmüş birkaç kez dile getirdim görümcemler yolarım seni o paralarla düğün yaptık sana dediler üzülme konu sahibi aynı şeyleri yaşamışız inan ben düşünmekden sinir hastası oldum neye fayda kime zarar sadece bana herkes mutlu huzurlu şimdi bile dile getirsem ortalığı yıkıyorlar beni haksız konuma getiriyorlar ailecek bir olup eşimle bende susmayı tercih ediyorum ama inan bana eşim onlar benim için bitti sadece allahdan korkuma ailemmiş evciliği oynuyorum diyor bırak yaptıklarını kar sansınlar bu dünyanın birde öbür tarafı varYaziklar olsun bu ne görmemislik!! Hiç çekinmeyin vurun yüzlerine ayip ya
Tam bi terbiyesizlik bana yapılsa cıldırırdım bi daha yüzlerine bakmazdım heralde !Maalesef oyle birde bana bi parca bisey almislar .mumluk.
Bir hafta icerisinde actigin tum konulari biliyorum. Allah korusun ama senin evliligin baslamadan bitecek gibi. Cunku esin de ailesi de hic mantikli insanlar degiller. Madem esin bilezikleri bozdurabiliriz dedi. Sen de benim 1.000 tl borcum var onu da oderz de yani. Zaten o bilezikler er ya da gec senin eline gecmeden kus olup ucacak. Hic degilse kendi sikntini gider onlarla.Daha Onceki konumu belki okumussunuzdur kayinvalidemin altinlarin ustune konmasi..
Ceyiz aldigim yersde bin tl bi bakiyem kaldi. Esime nasil soylemeliyim ?
Bunu onun odemesini istiyorum cunku bugun benin dugunde toplanan paramla kayinvalidem ve gorumcem alisveris yapmidlar kendilerine !!!!
Ustelik teyzesinede almis bisiler ve esim bunu biliyor gayet normal hic bisey demiyor.
Esim en ufak biseyden nem kapan biri ona onlarida sikayet etmwk istemiyoumcunku hemen bi korumaya geciyor..
Ayrica şunu da soylemeden geçemeyeceğim burada konu aciyorsunuz insanlar size yardimci olmaya calisiyor yorumlar yapiyor ama sizde tık yok sonra bi bakiyorum hooop yeni konu acilmis. Ilginc dogrusu!Daha Onceki konumu belki okumussunuzdur kayinvalidemin altinlarin ustune konmasi..
Ceyiz aldigim yersde bin tl bi bakiyem kaldi. Esime nasil soylemeliyim ?
Bunu onun odemesini istiyorum cunku bugun benin dugunde toplanan paramla kayinvalidem ve gorumcem alisveris yapmidlar kendilerine !!!!
Ustelik teyzesinede almis bisiler ve esim bunu biliyor gayet normal hic bisey demiyor.
Esim en ufak biseyden nem kapan biri ona onlarida sikayet etmwk istemiyoumcunku hemen bi korumaya geciyor..
Bulundugun yerde internet cekmiyor.Ayrica şunu da soylemeden geçemeyeceğim burada konu aciyorsunuz insanlar size yardimci olmaya calisiyor yorumlar yapiyor ama sizde tık yok sonra bi bakiyorum hooop yeni konu acilmis. Ilginc dogrusu!
Benden çeyrekleri ve paraları istediler. Alın dedim. bende sanıyorum ki borç var onu kapatcaklar. Kv kendine burma bilezik yaptırmış
Bana bulaşmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar. Milletin gözünün kaldığı parayı alıpta cebime sokamam.