Dugunde toplanan parayla gorumcemlerin kendine alisveris yapmasi!!

Yaziklar olsun bu ne görmemislik!! Hiç çekinmeyin vurun yüzlerine ayip ya
Benimkilerde aldı hatta o kadar çok paranın peşine düştülerkiii gelin almasını sabahdan yaptılar beni unuttular paraları altınları aşırma derdinden akşama kadar aç kaldım gelinliğin içinde biri yakama altın takıyor görümceler atmaca gibi bekleyip söküp aldılar hemen annesinin odasına kim ne toplarsa oraya koyup kapıyı kilitlediler bende oturup bir güzel ağladım al öküz kafam 18 de ne b.... K yemeye evlenirsen bunlarıda yaşamaya mahkumsun ohhhh olsun sana dedim ohhhh sefam olsun diye ağladım sinirden gelen hediyeler vallahi ben utanıyorum yazmaya gelen tuzlukları bile kar saydılar nişanda takılanları bile aldılar onların ailesi takmış kvalidem gizli istedi aldı benden ve daha geçen milletin haberi oldu ne eşim ne kayınpeder bilmiyormuş duyunca özür diledi adam benden ne safmışım beee gözüm körmüş birkaç kez dile getirdim görümcemler yolarım seni o paralarla düğün yaptık sana dediler üzülme konu sahibi aynı şeyleri yaşamışız inan ben düşünmekden sinir hastası oldum neye fayda kime zarar sadece bana herkes mutlu huzurlu şimdi bile dile getirsem ortalığı yıkıyorlar beni haksız konuma getiriyorlar ailecek bir olup eşimle bende susmayı tercih ediyorum ama inan bana eşim onlar benim için bitti sadece allahdan korkuma ailemmiş evciliği oynuyorum diyor bırak yaptıklarını kar sansınlar bu dünyanın birde öbür tarafı var

Sen nişanında bile takılanları aldıklarında sesini çıkarmazsan böyle yapmaları normal ayrıca çeyizinden kalan borcunu eşine neden söyliyemiyorsun size alınmış şeyler birlikte ödiceksiniz tabi veya eşin ödicek bunu bile diyemiyorsun

Yuuh çok ayıp etmişler..
Canım senin çeyizindenmi borcun kalmış?

Fake olduğunuzu düşünüyorum ikidir buraya en tahrik edeninden konu açıp ortadan kayboluyorsunuz çok ilginç

Eğer gerçekseniz tüm bunlar olurken hiç tepki vermeyip gelip buraya konu açmanız daha da ilginç

Diğer konu başlığınız gidişata göre şöyle olmalı " eşimin ailesi eşime kız bulmuş "

Daha Onceki konumu belki okumussunuzdur kayinvalidemin altinlarin ustune konmasi..
Ceyiz aldigim yersde bin tl bi bakiyem kaldi. Esime nasil soylemeliyim ?
Bunu onun odemesini istiyorum cunku bugun benin dugunde toplanan paramla kayinvalidem ve gorumcem alisveris yapmidlar kendilerine !!!!
Ustelik teyzesinede almis bisiler ve esim bunu biliyor gayet normal hic bisey demiyor.
Esim en ufak biseyden nem kapan biri ona onlarida sikayet etmwk istemiyoumcunku hemen bi korumaya geciyor..
Bir hafta icerisinde actigin tum konulari biliyorum. Allah korusun ama senin evliligin baslamadan bitecek gibi. Cunku esin de ailesi de hic mantikli insanlar degiller. Madem esin bilezikleri bozdurabiliriz dedi. Sen de benim 1.000 tl borcum var onu da oderz de yani. Zaten o bilezikler er ya da gec senin eline gecmeden kus olup ucacak. Hic degilse kendi sikntini gider onlarla.

Daha Onceki konumu belki okumussunuzdur kayinvalidemin altinlarin ustune konmasi..
Ceyiz aldigim yersde bin tl bi bakiyem kaldi. Esime nasil soylemeliyim ?
Bunu onun odemesini istiyorum cunku bugun benin dugunde toplanan paramla kayinvalidem ve gorumcem alisveris yapmidlar kendilerine !!!!
Ustelik teyzesinede almis bisiler ve esim bunu biliyor gayet normal hic bisey demiyor.
Esim en ufak biseyden nem kapan biri ona onlarida sikayet etmwk istemiyoumcunku hemen bi korumaya geciyor..
Ayrica şunu da soylemeden geçemeyeceğim burada konu aciyorsunuz insanlar size yardimci olmaya calisiyor yorumlar yapiyor ama sizde tık yok sonra bi bakiyorum hooop yeni konu acilmis. Ilginc dogrusu!

Altınlar bizde dursun çalınır dediklerinden satıp alışveriş yaptıklarını mı çıkardınız bir önceki konuda gayet zenginler diyordunuz yani alışveriş için sizin altınınıza ihtiyaçları olmaz. İftira atıp yada hayali şeyler kurgulayıp konu açıyorsunuz bu kadar insanın hakkına giriyorsunuz

Ayrica şunu da soylemeden geçemeyeceğim burada konu aciyorsunuz insanlar size yardimci olmaya calisiyor yorumlar yapiyor ama sizde tık yok sonra bi bakiyorum hooop yeni konu acilmis. Ilginc dogrusu!
Bulundugun yerde internet cekmiyor.
Bunun icin disari cikmam gerek bu sebeble herzaman cevap veremiyorum

Direk söyle esine söyle ilk annemlerin durumu yok annenler bizim takı paramizla alışveriş yapacağına ben ikimiz için aldigim esyalarin parasini vereyim de baktın eşinden ses yok kayinvalidene söyle benim taksitm var para verirseniz onu yatiracam de

Benden çeyrekleri ve paraları istediler. Alın dedim. bende sanıyorum ki borç var onu kapatcaklar. Kv kendine burma bilezik yaptırmış:KK70:
Bana bulaşmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar. Milletin gözünün kaldığı parayı alıpta cebime sokamam.

Bi kere neden veriyorsunuz Paraları Altınları vs.Valla ben heralde ortalıgı ayaga kaldırır,bir daha da yüzlerine de bakmazdım ! boyle sacmalık mı olur düğünde ne ıcın takılıyo o takılar ? yeni evlenenlerin borcu vardır ihtiyacları vardır diye.Kayınvalide görümce alısverıs yapsın dıye degıl.Kusura bakma ama esının tepkısız kalması da cok sacma .Bu acgözlu kayınvalide ve gorumceyle allah sana sabır versin dakka bir gol bir yapmıs yapıcagını Kaynana ! En Büyük KK

Işte kv boyle yapıyor gelin bişey diyince de gelin kötü oluyo benim kv ve kp de altınlarımi alıp eltim in beyaz esyasını degistireceklerms bunu bana düğün günü kp söyledi eltin beyaz esyasının rengini beğenmiyor seninkinden istiyor bende tamam düğünden sonra ben alcam dedim ben şok oldum tabi bide bana diyo altınları bana ver dügünde altınlarım,takıldı odaya gittik kv altınları ver dedi !dedim vermiyorum! eşimin boyundakileri de aldım çantama koydum alın size kötü gelin !!eltime her gittiğimde bunlar benim param la alınmış diye içim içimi yiyeceğine vermem daha iyi :) bana da 5 kuruş luk bişey aldıkları yok düğünümde küçük altın bile takmadilar keşke sende vermeseydin iyi niyetten anlamıyor bunlar

Benden çeyrekleri ve paraları istediler. Alın dedim. bende sanıyorum ki borç var onu kapatcaklar. Kv kendine burma bilezik yaptırmış:KK70:
Bana bulaşmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar. Milletin gözünün kaldığı parayı alıpta cebime sokamam.

Gittiğinde ay anne sağ ol bana mı yaptırdın; altınlarla borcumuzu ödemeyelim; yarınlara güvence olsun diye torunlarını düşünüp bana bilezik mi yaptın deyiverecektin oldu bitti.

X