- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi minicikedicik
Ben altinlari istedim ama vermedi annesi calinir dedi.Bence bazı insanlar konu açmamalı nasihat dinledikleri de yok zaten.sonra biz demiştikten öteye gidemiyoruz
O altınlar ve paralar tamamen sizin hakkiniz kul hakkına girmislerDugunu yaptilar sadece..
Ayrica nisanda kaynanam nisanlimin ustune takilanlarida almisti
ben olsam konu komsuya, akraba es dost kim varsa yaptiklarini bir bir anlatirdim, hatta her altin takmis yakini arar, 'tekrar tesekkur ederim hediyeleriniz icin, kayinvalidem adina, cunku hepsini kensidi aldi, gorumcemle harciyorlar, size de tesekkur ediyorlar' derdim. derdim, hic vallahi.
dugun masrafli bir sey, tamam ama; altinlari hesaplayarak mi yapmislar dugunu?
olur mu canim, laf ederler, yeni evlilerin altinlarini almislar, ac gozlulere bakin derler, bunlar da yerin dibine girer.denmeye denir de altınlar geri gelir mi ya da bu insanlar utanır mı, altını takan görevini yaptı gitti ister atılsın ister yensin onları da bağlayan bişey yok
olur mu canim, laf ederler, yeni evlilerin altinlarini almislar, ac gozlulere bakin derler, bunlar da yerin dibine girer.
herkes yaptiginin karsiligini biraz odemeli, itibari zedelenerek olmasi bence en makbulu bu hikayede