Dugunde toplanan parayla gorumcemlerin kendine alisveris yapmasi!!

Bu senin kaçıncı konun,, çok da üzülüyorum ama biz ne diyelim ki sana.. Neyin dogru oldugu ortada zaten, ya söyliyceksin ya susacaksın.. Baska yolu var mı?

Bak büyük konuşmak istemiyorum kimseyide galeyana getirmek istemiyorum ama şu yapılan bana yapılsa o aldıklarını onlara yedirir s..tiri basar bir daha sen sağ ben selamet der yüzlerine bakmazdım..
Oldu ki eşim bu olaya sessiz kaldı onuda anasının danasının yanına postalardım.
Rezalet ya.Terbiyesizler.

ben olsam konu komsuya, akraba es dost kim varsa yaptiklarini bir bir anlatirdim, hatta her altin takmis yakini arar, 'tekrar tesekkur ederim hediyeleriniz icin, kayinvalidem adina, cunku hepsini kensidi aldi, gorumcemle harciyorlar, size de tesekkur ediyorlar' derdim. derdim, hic vallahi.

dugun masrafli bir sey, tamam ama; altinlari hesaplayarak mi yapmislar dugunu?

sen 24 yaşındasın kocan 35 mi yuh

adam doktor falan mı, öyle değilse bi erkeğin 35 yaşına kadar evlenmemesi sana fikir vermeliydi

ben olsam konu komsuya, akraba es dost kim varsa yaptiklarini bir bir anlatirdim, hatta her altin takmis yakini arar, 'tekrar tesekkur ederim hediyeleriniz icin, kayinvalidem adina, cunku hepsini kensidi aldi, gorumcemle harciyorlar, size de tesekkur ediyorlar' derdim. derdim, hic vallahi.

dugun masrafli bir sey, tamam ama; altinlari hesaplayarak mi yapmislar dugunu?

denmeye denir de altınlar geri gelir mi ya da bu insanlar utanır mı, altını takan görevini yaptı gitti ister atılsın ister yensin onları da bağlayan bişey yok

Gerçekten inanamıyorum ama burda en büyük suçlu eşin canım kusura bakma iki tarafa da köprü olacak kişi o arayı bulacak kişi o... ben anlamıyorum bu insanları hem hiçbişey yapmayıp hem nasıl altınlarınızda hak görebiliyolar?

denmeye denir de altınlar geri gelir mi ya da bu insanlar utanır mı, altını takan görevini yaptı gitti ister atılsın ister yensin onları da bağlayan bişey yok
olur mu canim, laf ederler, yeni evlilerin altinlarini almislar, ac gozlulere bakin derler, bunlar da yerin dibine girer.
herkes yaptiginin karsiligini biraz odemeli, itibari zedelenerek olmasi bence en makbulu bu hikayede :p

olur mu canim, laf ederler, yeni evlilerin altinlarini almislar, ac gozlulere bakin derler, bunlar da yerin dibine girer.
herkes yaptiginin karsiligini biraz odemeli, itibari zedelenerek olmasi bence en makbulu bu hikayede :p

utanma olsa zaten yapamazlar bunu, ben düşünemiyorum mesela annemle çıkıcam gelinimizin bize emanet edilen altınlarını yicem kuldan utanmasam Allahtan korkarım

Ya tamam anliyorum, bunca sey olurken neden sesiniz cikmiyor asil onu anlamiyorum. Esiniz size deger vermiyor anlayin artik. Kim esini hice sayip tamamen kadinin olan altinlari ailesine verir? Bu kadar sey ust uste olduysa kendinizde de suc arayin biraz basiretli olum artik.

Osym yanlış kişilere sınav yapıyor evlilik ehliyeti olmalı kesinlikle 35 yaşındaki densiz anası ile bacıları alışveriş yapsın diye mi kız almış :S

X