Dugunde toplanan parayla gorumcemlerin kendine alisveris yapmasi!!

minicikedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
41
9
34
Daha Onceki konumu belki okumussunuzdur kayinvalidemin altinlarin ustune konmasi..
Ceyiz aldigim yersde bin tl bi bakiyem kaldi. Esime nasil soylemeliyim ?
Bunu onun odemesini istiyorum cunku bugun benin dugunde toplanan paramla kayinvalidem ve gorumcem alisveris yapmidlar kendilerine !!!!
Ustelik teyzesinede almis bisiler ve esim bunu biliyor gayet normal hic bisey demiyor.
Esim en ufak biseyden nem kapan biri ona onlarida sikayet etmwk istemiyoumcunku hemen bi korumaya geciyor..

Allahimm sana geliyorumm ya rabbim

Merak ettim canim sana ne takti gorumcelerin dugunde?? Bana para taktilar onlarda analarina kaldi tabi kimse altin takmadi bi kaynanamin bikac bilezigi
Yobazlar

Herşeyini onlar mı yaptı ki bu parayı almaya kendilerinde hak görüyorlar.
Direk söyle bu yüzsüzlüğe karşı senin de yüzsüz olman gerekiyor

Hayir madem paralari var onu neden gelinle damada destek olarak vermezlerki?? Sinir oluyorum sinir sinir sinir

Allahimm sana geliyorumm ya rabbim

Merak ettim canim sana ne takti gorumcelerin dugunde?? Bana para taktilar onlarda analarina kaldi tabi kimse altin takmadi bi kaynanamin bikac bilezigi
Yobazlar
Benim bitane gorumcem var ama bintanesine bedel.
Kaynanamla kendisi alisveris yapiyor.
Bana incr bi bileklik takti kendisi.

Ya inşallah uzaksınızdır bu tiplerden...100o tl yerine konur bi şekilde de , altlı-üstlü oturuyoruz demeyin.

Neden verdiniz ki takılarınızı? Zorla mı aldılar? Vermeseydiniz böyle üzerine yatamazlardı. 1000TL'yide eşinize söyleyin,'takılarla ödeyecektim ama takılar yok haliyle ödemememiz gerekiyor' diyin. Ailesine takılarınızı gönül rahatlığıyla veriyorsa eşiniz ,o 1000TL'yide ödesin bir zahmet. Zaten takıları sadece erkek tarafı takmamıştır,sizin taraftanda takılmıştır bu sebeple 1000'TL'yide tek başınıza ödemeyin.

yok artık.senın takılarla alışverıs yapmışlar sen bın tl borcumu esıme nasıl soyleyecegım dıyorsun
bu kadar ezık olmayın ya.....
ben olsam ortalıgı yıkardım nasıl sakın karsılayabılıyorsunuz bu olanları çokmu safsınız acaba

Ya seni hatirliyorum ama kusura bakma hata senin. Birazcik cikarsana sesini bunlar senin hakkin hak yiyolar boyle giderse senin elinde ne var ne yoksa alirlar. Ne deme dugunnparasiyla alisveris yapmak onunla bi eksik gedik gorulur alisveriste neymis. E altin isini naptin konun vardi? Esinde savunmaya gecerse gecsin azdisini goster bi cinnete bakar kotu olmak istemiosun ama gozune sokuyorlar artik. Hem ne demekmis o 1000 lirayi da esin odesin madem onlari savunacagina alla alla cok sinirlendim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…