• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Sürpriz Danslar

Unicornn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
3
1
16
İstanbul
Merhaba,

Slov müzikler her zaman için ilk dansın vazgeçilmezi oldu; ancak bir süredir bu durum yerini çılgın,hareketli,güncel danslara bırakmaya başladı. Böylece gelin ve damat gerek heyecanlarını atıyor gerekse davetlileri şaşırtarak düğünlerini unutulmaz kılıyorlar:) Bu başlık altında farklı öneriler paylaşabiliriz diye düşündüm. İlk örnek de benden gelsin: Chrissy Brennan adlı gelin,arkadaşlarıyla birlikte damat için sürpriz bir dans hazırlamış.
The BEST Wedding Thriller EVER!!! - YouTube

Merhaba,

Slov müzikler her zaman için ilk dansın vazgeçilmezi oldu; ancak bir süredir bu durum yerini çılgın,hareketli,güncel danslara bırakmaya başladı. Böylece gelin ve damat gerek heyecanlarını atıyor gerekse davetlileri şaşırtarak düğünlerini unutulmaz kılıyorlar:) Bu başlık altında farklı öneriler paylaşabiliriz diye düşündüm. İlk örnek de benden gelsin: Chrissy Brennan adlı gelin,arkadaşlarıyla birlikte damat için sürpriz bir dans hazırlamış.
The BEST Wedding Thriller EVER!!! - YouTube

süpriz yapallım derken şaklaban olabiliyor bazıları.. bu eğlenceli olmuş bence. Bikaç türkün yaptığı düğün süprizlerine baktım ama rezillik resmen ya. Unutulmayacakları kesin :1:

Rezil olmamak için çok iyi hazırlanmak gerekiyor.Özellikle de kalabalık danslarda,organize olmak çok zor. Ama güzel yapılınca da oldukça ses getirecek bir şey :)

Back