Düğünde slayt düşünenler için tavsiyem olsunn:)

feminex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
129
6
26
Karabük
Merhaba kızlar,

Ben 7 ay önce evlendim ve mükemmel bir düğünüm oldu.Tamamen eşim ve ben organize ettik.Düğün yapmak zor iş.Ama strese gerek yok.Açıkçası para varsa hiç merak etmeyin herşey hallolur.

Düğün slaytından bahsetmek istiyorum size.Türkiye de henüz bu slayt olayı pek gelişmedi.Ama ben çok önem veriyordum.Çok araştırdım ve tek bir firma buldum.Bizim düğünlerde klasik power point oluyorya sakın yapmayın arkadaşlar acayip komik oluyor.Allahım neler varmış.Fotoğraflarınızı gönderiyorsunuz adamlar resmen klip çekip gönderiyorlar size.Kesinlikle tavsiye ediyorum.İnternet sitesini sizinle paylaşacağım.Diğer düğün ve düğün alışverişi deneyimlerimide sizinle paylaşırım.istediğinizide sorabilirsiniz.

Site

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Değerli Sayfa Yönetimi Dostlarımıza Emeği Geçen Değerli Çalışanlarına Bizlere Bu Denli Güzel Bir Ortamı Uzun Süredir Sundukları İçin Ayrı Ayrı Teşekkürlerimizi İletiyoruz...

Ve Tabiki Siz değerli Evliliğe Adım Adım Atacak Değerli Çiftlerimiz...

İnsanın En Mutlu Anı Olan Düğün Günü Koşuşturmacasında Bazen Okadar Yoğun Tempoda Geçiyor Ki Zaman Ne Yapıldı Neler Eksik Kaldı Görülemeyebiliyor.. Herkes Telaş İçinde :)

Bizim Bu Aşamada Değerli Çiftlerimize Desteğimiz Düğünün İlk Aşaması Olan Giriş Bölümüdür. Biliyoruz ve Tahmin Edersiniz Ki Salona Siz Sizin Giriş Anınız Değerli Konuklar Tarafından Sabırsızlıkla ve Heyecanla Beklenmektedir....

İşte Bu Aşamada Siz Çiftin Hazırlık Odasından çıkmadan önceki 4 İla 7 Dakika Arasındaki O Kısımda Değerli Misafirleriniz Sizin Hayatınız İle İlgili Muhteşem Eşsiz ve İleride Hafızalarda ve Elinizde Büyük Bir Anın Hatırası Olarak Kalabilecek Barkovizyon Sunumunuz Salondaki Dev Ekranda Harika Müzik Eşliğinde Dönmeye Başlıyor Olacak....

Salondaki Herkes İnanılmaz Mutlu Olacaktır Emin Olabilirsiniz... Bunu 5 Yıldır Düzenlemiş Olduğumuz Çiftlerimizin Düğünlerinde Bizzat Gördük :)

Sizde Bu mutlu Gününüzün Bir Anısı Olarak ve Misafirlerinizi de Görsel Olarak Mutlu Edecek Bir Barkovizyon Gösterisi Yaptırmak İster iseniz Biz Bu Konuda Elimizden Gelenin En İyisini Siz Değerli Çiftlerimiz İçin Yapmaya Hazır Bulunmaktayız...

Şuan Piyasada Bu Tür Barkovizyon Gösterileri İnanılmaz Yüksek Meblalara Yaptırıldığına Şahit Olduk... Ve Biraz da Bu İşe Bunun İçin Girdik Diyebiliriz. İnanılmaz Düşük Bir Fiyata Hizmet Sunmaktayız. Duyduğunuzda Zaten ''Ciddi Olamazsınız.. Bu Fiyata Mı? '' Diyeceksiniz :)

İşleyiş Hakkında Çok Daha Detayları Almak İsteyen Çiftlerimiz Tarafımıza Dönüş yapabilirler. Örnek Barkovizyonlarımızı Facebook Sayfamızdan Ve Web Sitemizden de Görme Şanşları Bulunmaktadır.

Zaman Ayırıp Yazımızı Okuyan Bütün Çiftlerimize Teşekkür eder Mutluluklarının Hep Daim Olmasını Ve Sevikleriyle Bir Ömür Geçirmelerini Dileriz...

Teşekkürler

evet güzel görünüyor. Ne kadara yaptırdınız?

fiyatı çok uygun.yalnız ben Dn Slayt | Profesyonel Dn Slayt | Dn Slayt | Profesyonel Dn Slayt | www.dugunslayti.com da yaptırdım diğer site bize uymamıştı, pek hoşumuza gitmedi, bu site çok güzeldi valla tavsiye ediyorum, kesinlikle düğünde böyle güzel bir slayt olmalı her kuruşuna değer.düğünden sonra herkes nasıl yaptığımızı sordu:)güzel duygular..

Düğün slaytları, özel gün slaytları, nişan, sünnet düğünü, kına, doğum günü, nikah töreni, çocuk, bebek, yıl dönümü, sevgililer günü gibi kişisel profesyonel slayt, animasyon, sunum videoları gibi ihtiyaçlarınız için ........... 'u tercih edebilirsiniz. Hazırlayacağımız slaytlar kesinlikle beğenilecek ve asla unutulmayacak! Ayrıca RC helikopter ile havadan görüntü alma hizmetimiz de mevcut.
.......na siteden ulaşabilirsiniz. Aşağıya bir tane örnek mevcuttur.

[video=vimeo;91547005]
Fiyat konusunda yardımcı olunmaktadır.

arkadaşlar en iyi site www.dugunslayti.net çok fazla video seçeneği var ve videolar en kalitelisi kesinlikle bu siteye girin ve şablonları görünce anlayacaksınız. gerçekten çok ilgili arkadaşlar ufuk bey var orda elinden geleni bıkmadan yapıyor. ben ordan yaptırdım çokta memnun kaldım videolar gerçekçi insanlar videoları siz yaptınız sanıyor :)

Kızlar ben ve eşim de hazırlıyoruz.kendi düğünümüzde yaptigimiz çok beğenildi.sonra gorumcemin düğününde de olumlu dönüş alınca bu işe devam ettik.şimdiye kadar olumsuz bi eleştiri almadık çok şükür..Eğer bu işe ayıracak fazla zamaniniz yoksa ve vereceğiniz meblağın karşılığını kısa süre icerisinde almak istiyorsanız yardimci olabiliriz.
iyislayt@gmail.com

resim gönderiyoruz ve siz düzenliyor musunuz yoksa başkafikirleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…