Saç Rengi ve Saç Boyama Düğünde sarı saç mı siyah saç mı ?

nefertari85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
15
0
86
İstanbul
mrb bayanlar, yakında düğünüm var şimdiye kadar her renk tonunu kullandım kumral ve yeşil gözlüyüm şu an saçlarım karamel, ama değşiklik istiyorum sarı mı yoksa siyah mı karar veremiyorum fikirlerinizi almak istiyorum

benimde aklıma koyu bir kızıl geldi çok kırmızılığı belli olmayan romantik bir kızıl var yeşil göze çok yakışır olmaz dersen siyah derim bende sarıda güzel olur beyaz tenlimisin cnm

kızıl kullandım çok akıyo ve kullanamadım maalesef... beyaz tenliyim 5 yıl sarı kullandım şu an karamel.sarıyı çok seviyorum vazgeçemiyorum ama siyah ta gelinlikle çok asil duruyo :))
karar veremiorum kiii :)))

siyaha geçersen büyük cesaret etmiş olursun yüzüne yakışırmıki ama yakışır dersen kesin boya değişiklik olur herez şaşırır seni görünce siyah saçla renkli göz daha çok çıkıo ortaya

Koyu kumral yapmıştım daha önce çok vamp göründüğümü söylüyolardı. siyah saç çok daha asil görünüyo gelinlikle bi ara bütün gelinler röfleliydi görmek istemiodum sarışın bi gelin :))
Bu arada solaryuma gitmeyi düşünüorum bronz ten, siyah saç, yeşil göz .. siyah iyi bi fikir olabilir teşekkür ederim :) sence nasıl yellowbomb?

Siyah benim de en sevdiğim ve kullandığım saç rengi. Zaten yeşil gözlere de çok yakışır. Ama sakın solaryuma gitme. Çünkü siyah saç beyaz tenle güzel olur.

canım bence solaryuma falan gitme yaaa beyaz ten çok güzel bence sakın esmerleşim deme hiç güzel olmaz keşke bende beyaz tenli olsam beyaz tene siyah saç çok yakışıyor

tatlım bende mavi gözlüyüm beyaz tenliyim saçlarımda siyah.Ama benim kaşlarımda siyah.
Sende beyaz ten yeşil gözlüysen siyah yap derim.Gelinlikte koyu sa daha güzel duruo

siyah dogal durcagini düsünmüyorum.
Su anki sacrengin güzeldir eminimki yakisiyordurda sana
sicak kahverengi yada bakir rengi de cok yakisir beyaz tene yesil gözlerine

siyah dogal durcagini düsünmüyorum.
Su anki sacrengin güzeldir eminimki yakisiyordurda sana
sicak kahverengi yada bakir rengi de cok yakisir beyaz tene yesil gözlerine

evet şu anda da beğeniyorum rengini ama değişiklik yapmak istiyorum işte :))
tam siyaha boyatmam ztn koyu kahve de oldukça koyu siyaha yakın ve doğal duruyo.

cnm sarı renkde sıyahta gelinlikte hoş olur ama akma problemini atlatırsan kızıl dene derım değişik ve alımlı bir gelin olursun

kesinlikle hafif bile olsa bronzlaşma tamamen bembeyaz ol bence siyah,koyu kızıl,bakır yada bakır kahve tonlarında renkleri deneyebilirsin ama bence sarı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…