- Konu Sahibi nefertari85
mrb bayanlar, yakında düğünüm var şimdiye kadar her renk tonunu kullandım kumral ve yeşil gözlüyüm şu an saçlarım karamel, ama değşiklik istiyorum sarı mı yoksa siyah mı karar veremiyorum fikirlerinizi almak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızıl kullandım çok akıyo ve kullanamadım maalesef... beyaz tenliyim 5 yıl sarı kullandım şu an karamel.sarıyı çok seviyorum vazgeçemiyorum ama siyah ta gelinlikle çok asil duruyo :))
karar veremiorum kiii :)))
siyaha geçersen büyük cesaret etmiş olursun yüzüne yakışırmıki ama yakışır dersen kesin boya değişiklik olur herez şaşırır seni görünce siyah saçla renkli göz daha çok çıkıo ortaya
Canım bence nişanlının da fikrini almalısın
Koyu kumral yapmıştım daha önce çok vamp göründüğümü söylüyolardı. siyah saç çok daha asil görünüyo gelinlikle bi ara bütün gelinler röfleliydi görmek istemiodum sarışın bi gelin :))
Bu arada solaryuma gitmeyi düşünüorum bronz ten, siyah saç, yeşil göz .. siyah iyi bi fikir olabilir teşekkür ederim :) sence nasıl yellowbomb?
canım bence solaryuma falan gitme yaaa beyaz ten çok güzel bence sakın esmerleşim deme hiç güzel olmaz keşke bende beyaz tenli olsam beyaz tene siyah saç çok yakışıyor
tatlım bende mavi gözlüyüm beyaz tenliyim saçlarımda siyah.Ama benim kaşlarımda siyah.
Sende beyaz ten yeşil gözlüysen siyah yap derim.Gelinlikte koyu sa daha güzel duruo
siyah dogal durcagini düsünmüyorum.
Su anki sacrengin güzeldir eminimki yakisiyordurda sana
sicak kahverengi yada bakir rengi de cok yakisir beyaz tene yesil gözlerine