düğünde profesyonel düğün slaytı

meryem-ali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
3
0
6
39
Merhaba arkadaşlar ben düğün için profesyonel bir slayt yaptırdım. kadınlar kulübü bize gerçekten ufuk kattı allah razı olsun yeni olan ne varsa sayesinde takip edebiliyoruz. gelin için ne arasan burada bulabiliyorsun. benimde bir faydam olsun istedim küçük bir maliyetle düğünün havasını tamamen değiştirebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
düğün barkovizyon gösterisi diyede isimlendiriliyor sanırsam. güzel çalışmalar var teknolojinin gelişmesi ile popüler oldu

bende youtube ta gördüm sinem kobal ve kenan imirzalıoğuluda düğünü için bu şekilde bir bir düğün slaytı yaptırmış deniz kenarında

bende istiyorum :) böyle şeylerde varmıymış yaa ! ben teknolojiden baya bi geri kalmışım adamlar sana özel film yapıyorlar hikayeli yazılı :)

Düğün slaytları modası geçeli 6-7 sene oldu.
Şimdilerde save the date çekimleri ve kısa hikaye filmler revaçta.
Yeni evlenecek olanlara nacizane önerim, bu filmlerden ya da save the date çekimleri yaptırmaları.

kişiye özel hikayeli slaytları 100 200 liraya yapıyorlar hemde tam profesyonel oluyor sizin save the date kısa hikaye filmler dediğiniz videolar keşke herkez yaptırabilse çok pahalı save the date demek ingilizcede davetiye demek.
davetiyeye o para verilirse düğünün sonu gelmez. ha çok zenginsen tabiki neden olmasın bu stressten dolayı birbirlerini çiftler üzmesin en önemlisi o

bende katılıyorum fiyatlar makul ve kaliteli hizmet

sende abartmışsın 2010da düğünlerde barkovizyon yoktu :) sen moviemaker slaytları ile karıştırıyor olabilirmisin :)

sende abartmışsın 2010da düğünlerde barkovizyon yoktu :) sen moviemaker slaytları ile karıştırıyor olabilirmisin :)
Yoo, gayet vardı.
Bir kere slaytın kralını yapın, sonuçta fotoğraf ya da kısa videodur yanlış mıyım?
Özel video çekimlerinin bile sıradanlaştığı dönemde, barkovizyon bence itici.
Kaldı ki bu videolar da artık beyaz perdede değil, sahneye kurulan led ekranlarla sürekli olarak yansıtılıyor.
Bunların yanında slayt, bayağı zamanda yolculuk...

bende movimakerden yaptım ama kroca olcak galiba, ücretle profesyonel birşeyler yaptırmak daha mantıklı olacak fiyatlar ne kadar acaba bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…