E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar düğünümden önce dans eğitimi alıp kareografi öğrenmek istiyorum eşimle, çok istiyorum ama ne tür dans olur pek bilmiyorum varmıydı çevrenizde böle bi şey yapan
ayy inanmıyorum okurken gözümde canlandırdım sanki orda gibi heyecanlandım valla siz tam profesyonelleştireceksiniz yane valla cesaret işi bende çok severim böle değişik fikirleri ve sürprizleri ama bu bana biraz abartı geldi gerçi görmek lazım kız düğünün ne zaman merak ettim valla canım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yaa çok merak ediyorum hiçç öle bi düğüne şahit olmadım çünkü peki arkadaşın ne gibi dans yaptılar programın gidişatı nasıldı canım gamyoncuiremsu
canım 4 derslik bi derste tamamlanıyormuş diye biliyorum gerçi 1 ay kadar kalmıiş sizin zor olabilir, tangoyuda ağır olduğu için istedim yada ona benzer illaki tango olsun demiyorum aslında canlı danslar daha hoş olur değilmi düğünde (benim sevgilim dans etmeyi pek sevmezde hareketlide zorlanabilir)
tatlım yeni gördüm yazdığını....onlarınki yinen anans ettiler gelin ve damadın size bir süprizi var diye.....ve inanmayacaksın ama onlar çok çılgın bir çifttir veeeeeeeeeee rockın roll yaptılar ama acayip uyumlu harika bi karaorafiydi..500 ytl karşılında aldılar kursuu damat ceketiii falan çıkardıı seyircilere doğru fırlatıı falan müzik ilk önce normal dempodaydı sonra coştular buna bide ışıklarda eklenince süper oldu....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?