• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde özel dans

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar düğünümden önce dans eğitimi alıp kareografi öğrenmek istiyorum eşimle, çok istiyorum ama ne tür dans olur pek bilmiyorum varmıydı çevrenizde böle bi şey yapan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar düğünümden önce dans eğitimi alıp kareografi öğrenmek istiyorum eşimle, çok istiyorum ama ne tür dans olur pek bilmiyorum varmıydı çevrenizde böle bi şey yapan

bunun için kursa giderseniz orada size ne tür dans etmenizi yada sectiğiniz müzik varsa ona göre güzel bir kareografi hazırlamanızda yardımcı oluyorlarhihoyyyt

......................

bizde yapıcaz böyle birşey..bizimki şu şekilde olacak....dans ile başlıycaz müzüik birden sanki bozuluyormuş gibi olacak biz şaşırmış gibi yapıcaz sonra birden hareketli bir müzik gircek ve aynı anda dans etmeye başlıcaz..benim nişanlım karadenizli....horon eğitimi alcaz birde...veee hareketli mizikde dans ederken dans kursundan iki arkadaş daha gelcek şarkının tam horana bağlayan ksımda koşarak pisde çıkcaklar ve şarkı horonla değişcek 4 lü oynıcaz....ve 2 kişi bizden ayrılcak şarkının bir kısmeında ve horonda el birleşme hareketi varmış o kısma geçip nişanlımla elele tutuşcaz müzik tekrar kaldığımız dans parçasına döncek ve dansa dönüp bitircez...bu parça kısımları biribirine o kadar gzl bağlanıyoki hiç anlamıyosun ordakiler ayarlıyolar bunu...hee gelinlikle nasıl olcak dersen...gelinliğin altına beyaz pant giyicem sahneye çıkacağım zaman gelinlik bu dansa göre ayarlanacak bel kısmından açılabilecek şekilde olcak..şarkı harektelendimi o ksıımdan pat diye açıcam ve pantolonla kalıcam...salsa oynancak bizde çünküü...biz konuştuk herşey mümkğn eminim çok hoş olcak

bu arada böyle birşeyi biz kimseye söylemedik herkez ailelerde dahil o an görcekler bunu....anons ettircez çiftler dans edicek diye ve kimsenin piste çıkmaması için ricada buluncaz...şarkı tam hareketlenirken ışıklar söncek o arada gelilğin altı düşecek birden ışıklar yanıcak ve salsaaaaaaaaaa

..............................

ayy inanmıyorum okurken gözümde canlandırdım sanki orda gibi heyecanlandım valla siz tam profesyonelleştireceksiniz yane valla cesaret işi bende çok severim böle değişik fikirleri ve sürprizleri ama bu bana biraz abartı geldi gerçi görmek lazım kız düğünün ne zaman merak ettim valla canım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tatlım benim düğüne daha bayağ var ama biz şimdiden görüştük ön fikir olsun diye.benim aradaşım evlendi 2 gün önce onlarda yaptılar inannılmazdı ayakda alkışladı herkes..onunda fikri bana aitti kaydirigubbakcemile4

hayatım ben düşündüm ama aşkımın böyle bi kursa devam edecek zamanı yok...ama fırsatım olsaydı salsa yapmak isterdim....tangonun modası gecti....yada dirtydance....

..........................

.....................

Benim hiç aklıma gelmedi.Bir vidyo izlemiştim yabancı bir gelin damadın ama yapılabilir olduğunu düşünmemiştim.Çok eğlenceli olur

yaa çok merak ediyorum hiçç öle bi düğüne şahit olmadım çünkü peki arkadaşın ne gibi dans yaptılar programın gidişatı nasıldı canım gamyoncuiremsu

tatlım yeni gördüm yazdığını....onlarınki yinen anans ettiler gelin ve damadın size bir süprizi var diye.....ve inanmayacaksın ama onlar çok çılgın bir çifttir veeeeeeeeeee rockın roll yaptılar ama acayip uyumlu harika bi karaorafiydi..500 ytl karşılında aldılar kursuu damat ceketiii falan çıkardıı seyircilere doğru fırlatıı falan müzik ilk önce normal dempodaydı sonra coştular buna bide ışıklarda eklenince süper oldu....:lepi:

yanlız birde şu var yapılacak olan kesimede bağlı bişey bu arkadaşalr yani herkesin çevresi ailesi bu tarz şeylere hoş bakmaya bilir...dans türünü ona göre seçmek lazım
mesela bi arkadaş dırtydancing demişti o bencee çooookkkk zor bu nasıl bi dans olduğunu bilenler anladılar demek istediğimi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım 4 derslik bi derste tamamlanıyormuş diye biliyorum gerçi 1 ay kadar kalmıiş sizin zor olabilir, tangoyuda ağır olduğu için istedim yada ona benzer illaki tango olsun demiyorum aslında canlı danslar daha hoş olur değilmi düğünde (benim sevgilim dans etmeyi pek sevmezde hareketlide zorlanabilir) kaydirigubbakcemile4

hayatım cok yogun calışıyor...haftasonlarıda evle ilgileniyor..kıyamıyorum....ama güzel oluyor bence dene....

...........................

.........................

tatlım yeni gördüm yazdığını....onlarınki yinen anans ettiler gelin ve damadın size bir süprizi var diye.....ve inanmayacaksın ama onlar çok çılgın bir çifttir veeeeeeeeeee rockın roll yaptılar ama acayip uyumlu harika bi karaorafiydi..500 ytl karşılında aldılar kursuu damat ceketiii falan çıkardıı seyircilere doğru fırlatıı falan müzik ilk önce normal dempodaydı sonra coştular buna bide ışıklarda eklenince süper oldu....:lepi:

Yaaa benim hayalim de rock'n roll ama benim sevgilim klasik düğünlerden istiooo senağlama :oklava: valla sevgilinize kabul ettirebiliosanız ne mutlu size senağlama

canım ;

teyzem çocuklarının sünneti için eşiyle kursa gitti bir kaç ay ve vals yaptılar düğünde çok şık uruordu çok hoştu doğrusu...
eğer aşkımın tayini çıkıp gitmeseydi bizde tango kursuna gidecektik ama maleseff....

biz ilk başta yapmıştık
ama bizimki alyazma zeybeği idi. herkes bizden salon dansı beklerken biz kalktık zeybek oynadık ama inanılmaz oluyo. o kadar oynadığım bu zeybekten hiç düğünümdeki kadar zevk almamıştım...

Back