Düğün Düğünde oynamaktan korkanlar/çekinenler buraya:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi in2u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

in2u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
63
5
86
İstanbul
Bu bölümde 3 yıl önce yazılmış yazıları gördüm düğünde oynayamamakla ilgili. Biraz rahatladım diyebilirim, benim gibiler de varmış:) Ama merak ettiğim şu; o zaman bu konuya cevap yazanlar kendi düğünlerinde naptılar acaba,oyanayabildiler mi rahat rahat:)) Çok merak ettim kendi düğününde fark oluyo mu? Aslında ben çok severim, çok yakın çevremle azcık da içtim mi oynarım takmam kimseyi pek ama ayık kafayla kalabalıkta çok çekiniyorum herkes beni izliyomuş gibi geliyo ki düğünde kesin izleyecekler de.. Var mı böyle düşünen 2013 gelini, hadi bakalım belki birbirimizi rahatlatırız:)

Öyle bir sıkıntım olmadı hiç. Düğünümde herkezden çok ben oynadım.. Düğünde oynayamayanlar kendi düğününde eli mahkum oynayacak :)

ben önceden çekinirdim. nebiliyim herkez bana bakıyor gibi gelirdi. :)) birde kendime özgüvenim yoktu belkidee o yüzdende olabilir:) bundan 3 4 yıl öncesi.. sonra bi açıldım pir açıldım:) oynamayı çok bilmem hatta çoğu zaman dalgasına ölesine oynarım :) ama oynarımda yani.. kendi düğünümdede bol bol oynıcam nişanımda zaten hiç oturmadım.. fakat gerçekten neden bilmiyorum bazı yerlerde oynayamıyorum:) içimdenmi gelmiyor diyim çekiniyorummu diyim açıklayamıyorum ama olmuor

kendi dügününde mecbur oynarsin. bende hic oynamazdim hatta bilmezdim cekinirdim. ama dügünümde oynadim. bir iki taktik aldim arkadaslarimdan gelinlikte kabarik oldumu tamamdir iste is ellere kollara kaliyor :)) cevrende arkadaslarin akrabalarin olunca rahatlarsin korkma :))

ßir Oynadım Ki düğünümde Eşim yeter Otur dedikçe Ben oynadım zillerle:)
Eşimle beraber Rabiim herkeze nasip etsin inşallah

alkol alan biriysen nasılsa getiriyorlar gelinle damada rahatlarsın.öteki türlü de zaten gelinlikten ne figür belli ne bir şey.sal gitsin yaa :)

ben çok utanırım yaa, alkole başvuracağım mecbur :) o zaman belki hiç bilmediğim tango , gangnam dansı falan da yaparım...
eee neticede gelin damat ne kadar eğlenceli olursa düğün de o kadar eğlenceli olur diye düşünüyorum

24 yaşındayım ve kendimi bildim bileli çocuklukdan şimdiye kadar değişmeyen düşüncelerimden biridir bu düğün günü gelinin günüdür kardeşim ne oturcam ya valla vur patlasın çal oynasın mantığındayım damat isterse oturabilir gelinlik ,saç modellerine göz gezdirirken bile ona göre bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…