• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün düğünde ne takmalıyım

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
biz 2008 yılında evlendik.düğünde eşimin arkadaşı bize 50 lira taktı.o zaman çeyrek altın 54 liraydıeşimin arkadaşı sarraf kapalıydı demiş ve altın yerinepara vermiş.şimdi onun düğünü var biz paramı takıcaz yoksa altın mı.o bize para taktı ve bize paranın hiç getirisi olmadı şimdi altın 150 lira.ne yapıcaz bilmiyorum hak geçsin istemiyorum..

50 tl takmıs adam kalan 4 tl yı bozukluk takacak halı yok:) ceyrek altın fıyatının getırısı olmadıysa ona bişey diyemem.
ama ceyrek bu yanı heralde artar yukselır. 4 tl ıle kımseye hak gecmez bence al bır altın tak hersey karsılıklı degıl hayatta hakkını helal et kımseye hakkın geçmez ceyrak taktın dıye.
YANI BUDA SORULACAK SORU DEĞİL ::D
bıraz ayıp olduuu

50 tl takmıs adam kalan 4 tl yı bozukluk takacak halı yok:) ceyrek altın fıyatının getırısı olmadıysa ona bişey diyemem.
ama ceyrek bu yanı heralde artar yukselır. 4 tl ıle kımseye hak gecmez bence al bır altın tak hersey karsılıklı degıl hayatta hakkını helal et kımseye hakkın geçmez ceyrak taktın dıye.
YANI BUDA SORULACAK SORU DEĞİL ::D
bıraz ayıp olduuu
pardon neyi ayıp sorunun?valla bu devirde ne kimseye fazla param geçsin nede az.ben doğumumda para taktıklarımdan bile karşılığını göremedim o yüzden kimseye fazla para vericek halim yok.evet taktığı 50 tl nin hiç bir getirisi olmadı bize ama altın alamadım diyede açıklama yapmış.kararsız kaldığım için sordum eğer ayıp geldiyse cevaplamazdınız olu biterdi:))

siz bilirsiniz o zaman altın bu fiyatmış öyle de takılmış. madem siz gidip çeyrek alsaydınız o parayla getirisi olurdu ki ki,şi takmış değerlendirmek size düşer. sizin bileceğiniz şey ama hak geçmesin diyorsanız 50tl de takılmaz

Back