• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunde ne giymeli ??

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.904
7.107
198
Gorumcem evleniyor ekte resmini ekledigim elbiseyi aldim netten...
Ustune ucunda bordo yesil taslar olan inci sirali beyaz bir kolyem var onu ve inci kupe takmayi dusunuyorum.
Ayakkabi olarak gri platform topuk ayakkabi ve gri canta ile de kombinlerim diyorum.
Saclarimda topuz olacak enseden sizce nasil yada siz ne onerirsiniz taki ve sac anlaminda??
Sac boyum omuz hizamda rengum kizil..

Eklentiler

• Screenshot_20171002-221836.webp
    Screenshot_20171002-221836.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 880
Ustune ucunda bordo yesil taslar olan inci sirali beyaz bir kolyem var onu ve inci kupe takmayi dusunuyorum.
Ayakkabi olarak gri platform topuk ayakkabi ve gri canta ile de kombinlerim diyorum.
Saclarimda topuz olacak enseden sizce nasil yada siz ne onerirsiniz taki ve sac anlaminda??
örglü bir model deneyebilirsin kızıl saça örgü çok yakışıyor.

Gümüş renk bi takı takın.
Saç da modeldeki gibi önden bi tutam saç bırakıp ensede salaş bi topuz.
Ama simsiz yaptırın lütfen:)
Ben acikcasi gunluk hayatta hic taki takmam dugunumden kalan takilarim var onlardan takacagim ama gumus renk hic yok imitasyon alsam cok mu siritir ki??? Ya da inci uymaz mi sizce?

Elbisenizden ayakkabılarınız görüncek mi ?
Ben bu renge siyah takıyı daha çok yakıştırıyorum.
Saçlarınızında kızıl olması hasabiyle elbise tonunuzda takı öneririm.
Elbise uzun goruez sanirim, ayakkabisiz denedim baya pay vardi cunku..

Elbise beyaz olsa düğüne daha çok yakışırdı renk olmamış:)) şaka bir yana elbiseniz çok güzel ama beyaz yerine daha yakışan renk takılar bulabilirsiniz.

Elbise beyaz olsa düğüne daha çok yakışırdı renk olmamış:)) şaka bir yana elbiseniz çok güzel ama beyaz yerine daha yakışan renk takılar bulabilirsiniz.
O zaman ayakkabi ile uyumlu gumus tonlarinda bisiler almam lazim, gercegi yok sahtelerine bakayim firsat bulursam
Ayy dugun dernek sus pus hic benim isim olmayan seyler aslinda... O nedenle zorlaniyorum su an ;)

Acikcasi tarzima en yakini bu elbise idi, sade ve dar kesim seviyorum elbiselerde niyetim diz ustu kisa bir model almakti ama bulamayinca bunu aldim...
Seçtiğiniz elbise öyle sanıyorumki taşıması zor bir elbise hele düğünde oyun halay işlerine girerseniz zorlanabilirsiniz

Seçtiğiniz elbise öyle sanıyorumki taşıması zor bir elbise hele düğünde oyun halay işlerine girerseniz zorlanabilirsiniz
Pek oynamayi sevmem acikcasi belki bir dans ederiz esimle, birazda usuleten oynarsam oynarim zaten ufak kizim var uyku saatine denk gelecek buyuk ihtimal onunla ilgilenmem gerekecek dugun boyu o nedenle otururum daha cok ben maksat şik ve guzel olalim

Ayakkabı ten rengi de olabilir , artık ayakkabı ve çanta uyumu diye bir şey kalmadı iki farklı renkler olabilir , Gri çantayı yakıştıramadım ben . Saçları da fotoda ki gibi yaptırabilirsiniz , takıyı ise sade güzel bir şey ayarlayabilirsiniz.

Dert mi?

Moda tipikleri var oraya baksaydın

Tanımadığın insanların yorumuna göre mi karar alacaksın?

Bence saç olarak örgülü topuz yaptırın, kızıl tonlarında çok güzel duruyor, bende düğünümde yaptırmıştım :) takı olarak gümüş tonları güzel olur, beyaz altın gibi. Ayakkabı olarak da nude tonları tercih edin derim.

Bence de inci güzel olur buna. Saçların toplu olması ensenin açık olması hoş olur. Gri de uyumlu.

Ben olsam tepeden örgülü daginik topuz yaptirir antrasit rek bant ayakkabı giyer yine antrasit renkde portföy alırdım

Veya rose renk ayakkabı çanta

Ve inci takmazdim

Örn,images (12).webp images (13).webp

Bu da olur veya bunun antrasit rengini düşünün

Takı olarak inci takmayin bence