- Konu Sahibi tugbagokhan
Bayanlar acaba bu nikah işini düğünde mi yoksa nikah salonunda yapılması daha mantıklı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün davetliler düğüne çağırılıyorsa ayrı nikaha gerek yok salonda kıyılması daha güzel olur ama bizim mesela sayımız çok fazla oldu 650-700 kişilik liste çıktı ortaya öyle olunca istediğimiz mekanda yemekli düğünü yapamayacaktık biz de 200-250 kişilik düğün yapmaya karar verdik düğün saatinden 2 saat önce filan nikah yapıp herkesi nikaha çağıracağız yakın akrabalar ve arkadaşlarımızla istediğimiz düğünü gerçekleştirebileceğiz.
merhaba :) eski eski konulara daldım eminim siz bu badireleri çoktan atlatmışsınızdır.Bir şey sorucam size şimdi 650 kişi nikah salonuna geldi mi nikah en fazla 15 dakika sürüo sonra o insanları gönderdiniz mi? o 250 kişi arasına girmeyenler size küsmediler mi :) aynı durumdayız nasıl olur emin olamıyorum ://
merhaba :) eski eski konulara daldım eminim siz bu badireleri çoktan atlatmışsınızdır.Bir şey sorucam size şimdi 650 kişi nikah salonuna geldi mi nikah en fazla 15 dakika sürüo sonra o insanları gönderdiniz mi? o 250 kişi arasına girmeyenler size küsmediler mi :) aynı durumdayız nasıl olur emin olamıyorum ://
Küsmediler çünkü onlara nikahlı davetiye verdik aile arasında restorantta yemekli düğün yapacağımızı bir kısmı biliyordu bir kısmı bilmiyordu sanırım zaten çok yakınlarımıza vermiştik düğünlü davetiyeyi. 400 kişi gelmiş nikaha geçen sordum bizimkilere düğüne de 180 kişi gelmiş.
şunu farkettim genelde konuşurken mesela 600 diyoruz genelde gelen max 400 oluo.biz kırılmasın aman o da gelir falan derken adam gelmio bile.Çok haklısınız dedikleriniz çok doğru.Ben de istanbulda nikah yapıcam ankarada düğün çok seviyorsa zaten üşenmesin ankaradaki düğüne gelsin :)
Bayanlar acaba bu nikah işini düğünde mi yoksa nikah salonunda yapılması daha mantıklı :)
ben de hep nikahım salonda olsun istiyordum
ama son bir kaç düğündür nikah yüzünden gelin ve damada eğlenmek için çok zaman kalmadığına şahit oldum
nikahı aile arasında yapıp düğünde bol bol eğlenmek şu an daha mantıklı geliyor