Düğünde fotoğraf çekimi?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Merhaba kızlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz ??

Ben Ereğli'de yaşıyorum. bi kaç ay sonra düğünüm olacak hem Ereğli'de(kına+düğün aynı akşam) hemde Bursa'da.
bi tanıdık aracılığıyla dış çekim fotoğraf işini ucuza getirmiştik. hem Ereğli dış çekim hem Bursa dış çekimi yapıcaktı bizimle oraya gelip. Fakat benimle konuştuğunda unutmuş olduğu Bursa'daki düğün tarihimde başka birisine söz vermiş ben bunu sonradan öğrendim(neyseki çok zaman geçmeden). Herneyse bana Bursa'ya gelemeyeceğini fakat Ereğli'deki çekimi yapabileceğini söyledi.

Kuaförden başlayacak,dış çekim fotoğrafları ve baba evinden çıkışa kadar çekim + panoramik albüm,2 aile albümü,1 cep albümü, 75*100 ebatlarında resim ve çekilen tüm fotoğraflar toplam 500 tlye yapacak.

Benim sorum şuki ben Bursa'da ayrıyetten başka bi dış çekim fotoğrafçısı bulayımmı? Nişanlımla konuştuk ailemizden veya arkadaşlarımızdan birine Bursa'daki çekimi yaptırırız dedik. Fakat düğün bu ne bilim insan amatörce olmasın profesyonel olsun istiyo. bi diyorum Ereğli'deki profesonel olcak Bursa'daki olmıyversin.. bi diyorum ikiside profesyonel olsun. iki arada bi derede kaldım. çok önemsiyorum çünkü düğünden geriye kalıcak tek şey fotoğraflarımız özel ve güzel olsun istiyorum.

Benim yerimde olsanız napardınız kızlar iki yerdede düğün yapmış kızlar siz naptınız bana fikir verirmisiniz?

Profesyonel makinesi olan fotoğraftan az buçuk anlayan bir tanıdığınız olsa bursa'da onu değerlendirebilirsiniz bence. çok da amatör olmasın..

Son düzenleme:
Profesyonel makinesi olan fotoğraftan az buçuk anlayan bir tanıdığınız olsa bursa'da onu değerlendirebilirsiniz bence. çok da amatör olmasın..

profesyonel makinemiz var nişanlımla bir kaç ay önce aldık. bi arkadaşıda çekim yapabiliyormuş hatta başka bi arkadaşının düğün resimlerinide o çekmiş.

profesyonel makinemiz var nişanlımla bir kaç ay önce aldık. bi arkadaşıda çekim yapabiliyormuş hatta başka bi arkadaşının düğün resimlerinide o çekmiş.

Cidakkcan daha ne istiyorsun o arkadaşınız yapsın işte kuzum

Bence başka bir şeye hiç gerek yok canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…