- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
Rica ederim canım bu şekilde çok geciktirdim ben tatil için falan filan yıllardır..Tickerındaki evlilik tarihine kalan zamansa zaten hesaplarıma göre 4-5 tane fazladan hap içmiş olcan bi şey olmaz mutluluklar dilerim
Hayır bırakıcaksın ki adet olcaksınSüre uzadımı sıkıntı yaratır canım mesela ağrın olur adet olmamanın verdiği bi takım sıkıntılar oluşur..
cnm dügünden sonra birakicam regl olmak icin ya 7 gün ara verilcek mi yoksa regl oldugum günün 1. gününmü baslicam
canım doğum kontrol hapının sakıncalarını duymuşsundur tv den bana kalırsa doktora gidemem demşsin bi sağlık ocağına git hem daha sağlıklı bilgi almış olursunbu kadar zaman birbirinizi beklemişsiniz bi kaç gün daha bekleyin derim mutluluklar
Stres yapma cnm ben nikah tarihimi onu düşünerek hesaplayarak almıştım zaten o yüzden sıkıntı yaşamadım fakat sana tavsiyem hastalanıcağın gün alıp her gün içiyosun öyle haplar var bıraktığın günden 1 gün sonra hastalanıyosun eczaneye söylersen alırısn Türkiyeye geldikden sonra..
Doğum kntrl haplarıyla ilgili hiç bi fikrim ve bilgim yok..
Bu arada o haplar herkese aynı etkiyi yaratmıyo ben hiç içmedim fakat teyzem kullanmıştı çok fazla şişkinlik ve hastaymış gibi ağrısı olmş ama bişey olmaz o gün hastalanmadan daha iyidir ağrı kesici içersin gelinlikle falan ped değiştirmekle uğraşılmaz yaahu..
yaa kızlar benim regl ımda düqüne denk geliyo ne yapmalıyım bi fikir verin. ayrıca benim adetim çok problemli geçer düzensiz oldugundan çok endileşeniyorum..
Kizlaarr ben bugun adet oldum ve birdahaki dugunume denk geliyor ama ben olmak istemiyorumm
Size sorum eger ben simdi dogum kontrol hapina baslarsam ve dugunden sonraya kadar kullansam adetim gecikirmi acaba??
Eger geciktirecekse hemen yarin kullanmaya baslicam.
Bide adet geciktirici diye birsey varmis. o nasil bisey oluyor ve recetesiz aliniyormu?
Yardimci olursaniz coookk sevinirim, cunku sizden baska soracak kimsem yok. Annem boyle seyler kullanmama karsi cikiyor doktora bile gidemiyorum
bende dün gittim doktora.. benimde denk gelme ihtimal var.. bana geç kalmışsın adetken gelmen lazımdı dedi. sonra da doğum kontrol hapı verdi ve gelecek adetim başladığında hemen hapa başlamamı ve devam etmemi, hastalığımın 3 günde biteceğini söyledi.. mecburum bende risk alıcam geç kaldığım için pişmanım :/
hanimlar hic mi hekime gitmiyorsunuz anlamadim ki. nette dogum kontrol hapiyla ilgili bir sürü bilgi var. neyi nasil kullanicaniza dair bir sürü yazi.
neyse konuyu baslatan kisi evlenmiste gebeymis bile hayirlisi olsun :)
baskalarina yardimci olmak amacli:
eger herhangi bir sebepten dolayi adetinizi geciktirmek istiyorsaniz
-dogum kontrol hapini adetinizin birinci günü alip 21 gün boyunca kullaniyorsunuz. sonra baktiniz bir sonraki adetiniz cok dandik bir güne,haftaya denk geliyor o zamanda 21 günün sonunda 7 gün ara vermiyorsunuz direk diger haplara basliyorsunuz ayni sekilde 21 gün boyunca. sonra istediginiz zaman hapi birakip adet oluyorsunuz.
eger ilk kez kullanacaksiniz hapi, ama adetiniz yakinsa,muhtemel adetinizden 2-3 gün önce hapa basliyorsunuz. o zamanda adet olmayacaksiniz.
ben tatile gidecegim icin geciktirmek istiyordum, adet olmama 5 gün vardi, 2 gün öncesinden hap almaya baslamistim adetim gelmemisti.
simdi diledigim zaman adet görmüyorum valla arada iyi oluyor, hicte dengem falan bozulmadi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?