Dügünde adet olma(ma)k..

Aaayy cook tskr ederim cnmm
Hemen basliyorum hapima

Tamam kizlar istedigim bilgiyi aldim ben hepinize cok tskr ederim. Kullandiktan sonrada nasil oldu, faydasi oldumu hepinize yazarim. Bunyeden bunyeyede degisiyor tabii

Canim burda saglik ocagi diye birsey yok. Sadece aile hekimi var. Herkesin kendine ozel doktoru var ve randevu alip gidiyorsun. Sigortada olmadigi icin randevuyu ve ilaci kendim odemek zorunda kaliyorum. Buda burda biraz tuzlu yanii
Turkiyeye gelmeyi beklersem gec kalirim.

Stres yapma cnm ben nikah tarihimi onu düşünerek hesaplayarak almıştım zaten o yüzden sıkıntı yaşamadım fakat sana tavsiyem hastalanıcağın gün alıp her gün içiyosun öyle haplar var bıraktığın günden 1 gün sonra hastalanıyosun eczaneye söylersen alırısn Türkiyeye geldikden sonra..
Doğum kntrl haplarıyla ilgili hiç bi fikrim ve bilgim yok..
Bu arada o haplar herkese aynı etkiyi yaratmıyo ben hiç içmedim fakat teyzem kullanmıştı çok fazla şişkinlik ve hastaymış gibi ağrısı olmş ama bişey olmaz o gün hastalanmadan daha iyidir ağrı kesici içersin gelinlikle falan ped değiştirmekle uğraşılmaz yaahu..

Benim kullanacagim hap en hafif olan, cok fazla hormon icermiyor. Umarim cok kotu yan etkileri olmaz. Benimde aslinda dugunden sonraki hafta olmam gerekiyordu ama benim duzen biraz bozuk. tarihler birbirine karisti

Kötü bir durum evleneceğin adam için kaç gündür o günü bekliyor onu duyunca ne halir alır bilmem önceden mutlaka söyle ama gerdek gecesindede artık okey filan oynayarak geçirirsiniz başka yapıcak birşey yok.

haplan başladım ben 3/4 gün uzatıyo diyolar bilmyim ama dogrumu.gecikdiriciler varmış duydugum kadarı ilen

Belki sonuçları bilmek isteyen olur yazim dedim. Düğünden 2ay önce başladım düğün gününe kadar yasmin doğum kontrol hapı kullandım ve işe yaradı. Düğünden sonra kullanmamama rağmen 3 gün sonra adet oldumm

yaa kızlar benim regl ımda düqüne denk geliyo ne yapmalıyım bi fikir verin. ayrıca benim adetim çok problemli geçer düzensiz oldugundan çok endileşeniyorum..

bende dün gittim doktora.. benimde denk gelme ihtimal var.. bana geç kalmışsın adetken gelmen lazımdı dedi. sonra da doğum kontrol hapı verdi ve gelecek adetim başladığında hemen hapa başlamamı ve devam etmemi, hastalığımın 3 günde biteceğini söyledi.. mecburum bende risk alıcam geç kaldığım için pişmanım :/

yaa kızlar benim regl ımda düqüne denk geliyo ne yapmalıyım bi fikir verin. ayrıca benim adetim çok problemli geçer düzensiz oldugundan çok endileşeniyorum..

Sende doğum kontrol hapı kullan tatlım. En az 2 ay önceden başlamak gerekiyor bunu unutma. Hemde hemen çocuk istemiyorsan devam edebilirsin kullanmaya

bence geciktirici kullan. benimde dugunume denk geliyordu. 4 gun balayina gidecektik. dugun baslamadan 3 gun once icmeye basladim ve balayindada devam ettim. balayindan dondugum gun biraktim ve ertesi gun adetim geldi. hicbir sakincasi yok. eczanedende alabilirsin kolaylikla.

Ben adetimi ilk günü kullanmaya başladim ama 3 günde bitmedi. Sadece düğünden önceki adetimden sonra kiç kesmedim hapı düğünde olmadım iyi oldu. en az 2 ay önce başlamak lazım

hanimlar hic mi hekime gitmiyorsunuz anlamadim ki. nette dogum kontrol hapiyla ilgili bir sürü bilgi var. neyi nasil kullanicaniza dair bir sürü yazi.
neyse konuyu baslatan kisi evlenmiste gebeymis bile hayirlisi olsun :)

baskalarina yardimci olmak amacli:

eger herhangi bir sebepten dolayi adetinizi geciktirmek istiyorsaniz

-dogum kontrol hapini adetinizin birinci günü alip 21 gün boyunca kullaniyorsunuz. sonra baktiniz bir sonraki adetiniz cok dandik bir güne,haftaya denk geliyor o zamanda 21 günün sonunda 7 gün ara vermiyorsunuz direk diger haplara basliyorsunuz ayni sekilde 21 gün boyunca. sonra istediginiz zaman hapi birakip adet oluyorsunuz.

eger ilk kez kullanacaksiniz hapi, ama adetiniz yakinsa,muhtemel adetinizden 2-3 gün önce hapa basliyorsunuz. o zamanda adet olmayacaksiniz.
ben tatile gidecegim icin geciktirmek istiyordum, adet olmama 5 gün vardi, 2 gün öncesinden hap almaya baslamistim adetim gelmemisti.

simdi diledigim zaman adet görmüyorum valla arada iyi oluyor, hicte dengem falan bozulmadi yani :)

Çok yararlı bir cevap oldu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…