Dügünde adet olma(ma)k..

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kizlaarr ben bugun adet oldum ve birdahaki dugunume denk geliyor ama ben olmak istemiyorumm
Size sorum eger ben simdi dogum kontrol hapina baslarsam ve dugunden sonraya kadar kullansam adetim gecikirmi acaba??
Eger geciktirecekse hemen yarin kullanmaya baslicam.

Bide adet geciktirici diye birsey varmis. o nasil bisey oluyor ve recetesiz aliniyormu?
Yardimci olursaniz coookk sevinirim, cunku sizden baska soracak kimsem yok. Annem boyle seyler kullanmama karsi cikiyor doktora bile gidemiyorum

Ne aksidir bu işler!

Bence bir şey kullanma annen haklı, sonra dengen tümden bozulur falan ne biliyim, ayrıca doğum kontrol hapları sanırsam 2-3 ay öncesinden başlanırsa engelliyor gebeliği. Eşinle konuş ve bu güzel sürprizi ona söyle, hemen gerdek gecesi beklemesin adamcaaz!

ben 4 senelik evliyim benim de düğüne denk geliyordu deli oldum senin gibi öyle mi böyle mi yapsam diye ama stresten mi dir heyecandanmıdır gelmedi balayına bile gittik beş gün eve geldik eşim işe gitti o adetim geldi çok terbitelidir benim ki:) bakarsın senin ki de öyle olur şaka bir yana adet geciktiriciler var dr.sor sağlık ocağına.doğum konrol olayına hiç bulaşma bende annemi dinlemedim gittim 2 ay önce yasmin aldım sonra sağlık ocağından bir hap kullandım bir kilo yaptı bende hemen bıraktım zaren koruyo mu korumuyor mu belli değil her gün içcen zor iş en güzeli geri çekilme yöntemi ama eşin iredesine sahipse tabi bu işin şakası yok dikkatli olmak lazım nacizane öneri

Canim ben korunmak icin kullanmicam. sadece bir ay kullanip dugunden sonra geri birakacak. kilo yaptigini biliyorum. onun icin hapi ilerdede kullanmayi dusunmuyorum.

Yaa lutfen bana yardim edin. Hem dugunde onun sikintisiyla ugrasmak istemiyorum, birde dugun gecesi icin nisanlim hiltonda rezervasyon yapti iptal olmasini istemiyorum.
Baya heves yaptim dogrusunu soylemek gerekirse.

Hahaha aksam suprizimi anlatacam bisanlima zaten. yaa canim ben hapi korunma amacli kullanmicam sadece geciktirmek istiyorum.

Doktorada gidemem oda apayri bi konu zaten. Ben hollandada yasiyorum bi bucuk hafta sonra temelli turkiyeye gidecegim icin burdaki oturumumu ve saglik sigortami iptal ettim. Doktora gitmek anliyacagin biraz tuzlu olacak, okadar parayida ben odiyemem. Turkiyeye varip kayidimi yaptirip doktora varana kadar benim icin cok gec olur.
yani doktora gitmek su an benim icin bir cozum degil. sadece hap kullanabilirim tecrubesi olan yardim etsin.

Kizlaaarr lutfen yardim edin. biyerde adetinin ilk gunu hap kullanmaya baslamalisin diye duydum efer oyleyse hemen yarin sabah baslicam hapa. cok vaktim kalmadi bilen lutfeenn cvp yazsin.

ah canım ahhhhh aynı sorun bende de var adet tarihin tam düğün günüme denk geliyor 17 eylül. Bugün bunun için kadın doğum doktoruna gittim, şöyleki adet geciktirici hapı 3 yıl önce kullandım bana inanılmaz dokundu(mide bulantısı, aşırı şişkinşil, sanki her an adet olacakmışım gibi sancı). Balayındada geciktirici içip günlerimi mahvetmek istemiyorum, doktorumda temmuz ayında (tahmini 18inde) olacağım adetimi ilaç içerek geciktirmemi söyledi ki otomatik olarak tarihte kaydırma yapacağım. Napalım balayında geciktirici içip rahatsız olacağıma şimdiden içip adet tarihimi kaydıracağım, bugün eczanedende aldım ilacımı. Sen en iyisi bir doktora danış en mantıklı ve en iyi sonucu o önerebilir. Ayrıca bu bünyeyle alakalı bişey bence çünkü bu ilacı içip hiç rahatsız olmayan arkadaşlarımda var.

asil sorunda bu iste. usttede yazdigim gibi doktora gidemem. olmazsa hakkimda hayirlisi olsun diyerek bisey kullanmicam

elmalışekerim peki tanıdık doktor falan yokmu telefonda sorsan, mesela ben bugünb gittim ama kayıt felan açtırmadım ücret ödemedim. Ablam muayene olacaktı bende yanında girdim sordum ayak üstü

benımnde dugunume denk gelmıstı..bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne eczaneden 10 lıra karsılıgında adet gecıktırıcı ılac aldım..ıctıgın gun sayısı kadar adetını gecıktırıyor..bıraktıgının ertesı gunde adetın gelıyor..ben bı sakıncasını gormedım..tavsıye ederım..

Kizlaaarr lutfen yardim edin. biyerde adetinin ilk gunu hap kullanmaya baslamalisin diye duydum efer oyleyse hemen yarin sabah baslicam hapa. cok vaktim kalmadi bilen lutfeenn cvp yazsin.

Şimdi doğum kontrol hapına başla..21 tane var iç hepsini geciktirmek istiyosan 2.kutuya başla canım..Düğünden sonra hapı bırakırsın adet olursun..

Doktordan recete istemiyolarmi? bizim burda yani hollandada recetesiz alamiyorsun onlari. Hollandada kayitlarimi sildigim icinde alamiyorum. eger turkiyede aliniyorsa ordan alirim

Iste istedigim cvp cok tskrler. oyle hemen bir ayda faydasi olurmu? oyleyse hemen atarim hapi

Rica ederim canım bu şekilde çok geciktirdim ben tatil için falan filan yıllardır..Tickerındaki evlilik tarihine kalan zamansa zaten hesaplarıma göre 4-5 tane fazladan hap içmiş olcan bi şey olmaz mutluluklar dilerim

cnm benimde dügün günüme dekgeliyor ben dogum kontrol hapina devam edicem7 gün ara veriliyor ya ara vermeden devam edicem dogum kontrol hapi kullaniyosan sakin geciktirici hap kullanma

bir seyi merak ediyorum ben ilk 21 taneyi bitirdikten sonra ara vermeden 2. kutuya gecicem bu kutuyu tamamen bitirmem gerekiyor mu?

bir seyi merak ediyorum ben ilk 21 taneyi bitirdikten sonra ara vermeden 2. kutuya gecicem bu kutuyu tamamen bitirmem gerekiyor mu?

Hayır bırakıcaksın ki adet olcaksınSüre uzadımı sıkıntı yaratır canım mesela ağrın olur adet olmamanın verdiği bi takım sıkıntılar oluşur..

canım doğum kontrol hapının sakıncalarını duymuşsundur tv den bana kalırsa doktora gidemem demşsin bi sağlık ocağına git hem daha sağlıklı bilgi almış olursunbu kadar zaman birbirinizi beklemişsiniz bi kaç gün daha bekleyin derim mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…