Düğün düğünda dans-harmandalı

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Kızlar 2,5 ay sonra düğünüm var düğünde eşimle farklı bir dans yapmak istiyorum bn izmirliyim eşimde sinoplu harmandalı oynamayı düşündüm sizce nasıl olur bide ikimizde bilmiyorzz kursa gitmemiz gerek istanbul anadlou yakasında bildiğiniz yer vaar mı

http://video.izmirgundem.com/video/izmir-linin-dugunu-boyle-olur.html?fb_action_ids=10200364908224437&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210200364908224437%22%3A509017145795934}&action_type_map={%2210200364908224437%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

ayy valla süper olur benim nişannlımda arkadaslarıyla oynamayı düşünüyor. benm cok hosuma gidiyor.

ay evet benimde ağustosta düğünüm var bende harmandalı oynamak istiyorum çok güzel bi gösteri olur hem :)

Ben de tam böyle bir başlık açmayı düşünüyordum, isabet olmuş:) Ben İzmirliyim, nişanlım Trakyalı. İkimiz de bilmiyoruz.Öyle bir iki düğünde kalabalıkta oynadım ama Allah'a emanet:)) Hem çok seviyorum çok hoş bi dans ama düşündükçe ve video izledikçe geriliyorum nasıl yapıcaz herkesin önünde ikimiz diye hatta düğün yapmasak mı bile diyorum:)) Çok oynamayı da bilmem zaten:) Kesin bi kursa gitmek lazım...

Hepimizin isteği aynı

Ben de egeliyim baba tarafından. eşim Muğlalı İzmirde yaşıo ailesi ..
Yani bilmesi gerek dimi ama sanırım bilmiyo, ona da ben öğreticem.
Zaten bi kaç figür var
Temel hareketleri videodan öğrenip eşinizle (ve arkadaşlarıyla) bi kareografi hazırlayabilirsiniz.
Hepinize ve hepimize mutluluklar şimdidenn

bizim tanıdıklar var allahtanda onlar bizi çalıştırcaklar bu açıdan biraz şanslıyız ama böyle bir imkanı olmayanlar kesinlikle bir kurs almalı diye düşünüyorum daha güzel ve profesyonelce olur

Valla videodan olcak gibi değil de biri öğretse süper olur ama videoalrı izledikçedaha da isteğim artıyor çok güzel oluyor yani güzel bildiğin zamann

ben de bir kaç yerle görüştüm bu konu için ama ders saatleri çok ters düşüyodu ama yinede vazgeçmedim öğrenicem

bunu bizde yapmayi düsünüyoruz ikimizde egeliyiz ve biliyoruz oynamasini ben bi arkadasta görmüstüm onlar ilk dans yerine harmandali yapmislardi ki onu suan bende düsünüyorum ama karar veremiyorum yapsakmiki yoksa dügünün ortasindami oynasak diye...arkadasta önce dans müzigi esliginde salona girmislerdi ve herkes tam dans edecekler derken harmandali calmaya basladi ve damat harmandali oynayarak kizin duvagini acti ben birde gelin almaya geliyorlar ya orada evin önünde kardesimle karsilikli oynamalarini istiyorum

Güzel EGEm ya herseyi bir baska güzel

Ben de İzmirliyim, nişanlım da...
Kesinlikle ben de harmandalı oynamak istiyorum bir koreografiyle... Halk danslarına ilgim var zaten, oynadım da çok. Ama nişanlım hiç bilmiyor. Ona öğretebilir miyim ya da profesyonel bir destek almadan koreografi hazırlayabilir miyim bilmiyorum, ama yapmaya çalışacağım, olmazda profesyonel destek alırım...
Bu aada ilk dans yerine harmandalı fikri, düğün içinde oynanandan daha dikkat çekici elbette....veee harmandalı oynayarak duvak açma fikri hoşuma gitti, ama estetik bir erkek gerek, nişanlımın yapabileceğinden emin değilim :))

Merhaba kızlar.. Ben halkeğitim merkezinin halkoyunları kursuna gidip öğrendim harmandalıyı. Çok zor değil gözünüz korkmasın. İlinizdeki ya da ilçenizdeki halk eğitim merkezlerine bir bakın derim ben. Hem belki yurtdışı festivallere felan katılım oluyorsa gidersiniz

bizde zeybek oynamayı düşündük nişanlımla, netten vidolardan baktık ama hareketler kaçıyo.yapamadık kursa gidip bi fiyat alalım dedik 300 den başlıyo 400-500e kadar gidiyo eğer çift dans olursa yani hem wals yada rumba gibi bi açılış dansıyla birlikte 600 lira fiyat veriyolar bilginizeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…