Düğün tarihim regl tarihimle ayni ...adet
Geciktirici duydum varmi bilgisi olan
Adetiniz artik normal seyrine döndü mü ...birde bu haplar ilk geceki ilişkiyi de ters etki yaparmi kan gelmeme gibi ... Adeti kestiği için cahilligimi mazur görünben 10 gün kullandım.düğünde balayında çok rahat ettim.ilacı bıraktıktan bir gün sonra adet oldum.
diğer adet tarihimden sonra 10 gün geçmeden bir daha adet oldum.yani bir ayda iki kere adet oldum.
adet düzenimi bozdu ki benim bugüne kadar hiç düzensizliğim olmamıştır.
bu yüzden kullan yada kullanma diyemem.ama düzen bozduğu kesin.
Adetiniz artik normal seyrine döndü mü ...birde bu haplar ilk geceki ilişkiyi de ters etki yaparmi kan gelmeme gibi ... Adeti kestiği için cahilligimi mazur görün
Düğün tarihim regl tarihimle ayni ...adet
Geciktirici duydum varmi bilgisi olan
çoook tesekkr ederim 2 tane var sen hangisini kullndinBenımde dugun zamanıma denk geldı ılacı aldım dedım kına gunu ıceyım cunku daha vardı reglıme yanı balayı zamanımda olacaktım tam ben ılaca baslayacgım gun suprız yaptı bana ılac falan kullanamadım tabı dugundede rezıllıgım cabası resmen korkudan cocuk bezı bagladım benm kanamam cok gelırde neysekı kazasız atlattım ama allah arkdslrmdan razı olsun lavbya gotr getr benı haklarnı odeyemem. Daha oncelerde kullandm gecıktrcı en fazla 10 gun ıcebılıyrsun ve bıraktım 3. gunu hep reglım oldu harka bırsey hıc yan etkıde yapmadı bana. Kesınlıkle iç dugunun rezıl oluyr yoksa hee bıde benm dugunumde agustos ortasında yagmur yagdı hatta dolu yagdı . Reglım bı yandan yagmr dığer yandan tamamen rezıllıktı dugunum.
çoook tesekkr ederim 2 tane var sen hangisini kullndin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?