annenin sana laf soylemesini bir derece anlarim, evladisin da.. damada bu denli saygisizlik nasil yapiliyor? bir de evin icine, kari-koca kararlarina bunca karisma hakki nerden geliyor?Merhaba arkadaşlar bende derdimi anlatmak istiyorum. Buraya çok sik sik takip edenlerdenim. 6 aylik hamileyim bu hafta sonu abimin düğünü var. Gelin alma konusu annemlerle pek anlasamiyoruz. Gelin alma şehir dişinda gidiş geliş 5saatlik yol. Ben buna dayanabilecek miyim?? Annem ilk basta gelme demiş babam da kizmis anneme. Niye oyle diyorsun gelsin demiş bende zaten gitmeye hic niyetim yok. Sonra annem laf üstüne laf ediyor buda beni çok uzuyor esimi de. Esin gelsin diyor esimde rahatsiz yol kati dayanamaz. Hem de bu sicakta. Nasil dayancak bilmem. Dun oturduk konuştuk gelmeyeceğini söyledim eşim gidecek mecburen. Ama canim çok Sikkim annenin laflari hala aklimda unutacagimi sanmiyorum. Benim kizikizim da yok damadim da.. Hem de abimin düğünü eşya çok almis da herşeyi almisda felan benim düğününü çok kiyasliyor yapmamis da eşimin yüzüne vuruyor almadiniz felan. Ben eşya için mi Evlendim hyr esimi çok sevdiğim için Evlendim tabi. esimde onlara birşey diyemiyorum diyor. Egiliyorum yapmadigim için onca borçla evlendi benimle. Ama çok üzülüyorum annenin düşünmeden laf etmesine dayanamiyorum ya sonuçta annem.. hic de kalbini krmak da istemem ailem onlarda tabi düğünde arkasında olmayi çok istiyorum elime gelmiyork.bakma çok uzun yazdim.
Bende kiyaslanmalara kiziyorum yengem ne isterse herşeyi almissa ben istememisim de almamis da bende dedim ki esimi sevdiğim için Evlendim dedim bunlar ne önemi var ki alin edin diyor bana da borç icindeyiz biz. Durumu iyi saniyor hala. Ben eşyalarla evlenmedim eşim çok şükür dürüst efendi saygili bir insan. Çok sevdim onu yapacagini herşeyi yapiyor yapamayacaksa hic yapmaz. Sözünde durur benim eşim. Güveniyorum ama annem de damadini sever ama düşünmeden kirici laflar eder evlenmeden de öyleydi huyu bu işde eşime dedim biliyor zaten. Katlaniyoruz ama Cok uzuyor yani agir laf ettikçe. Unutacagimi sanmam esimde unutmazYa evini değerli eşyalarla doldurup eşin seni dövseydi o zaman eşyaların önemi kalır mıydı acaba ya da seni aldatsaydı ya da ailene para gönderse ama saygısız ukala davransaydı ?
Annenize bunları hatırlatın belki susar.
ben olsam ben de unutmam ya iki üç paçavra eşyanın ne önemi var boşverin borcunuz varken özentilik yapıp kendinizi batağa sürüklemeyinBende kiyaslanmalara kiziyorum yengem ne isterse herşeyi almissa ben istememisim de almamis da bende dedim ki esimi sevdiğim için Evlendim dedim bunlar ne önemi var ki alin edin diyor bana da borç icindeyiz biz. Durumu iyi saniyor hala. Ben eşyalarla evlenmedim eşim çok şükür dürüst efendi saygili bir insan. Çok sevdim onu yapacagini herşeyi yapiyor yapamayacaksa hic yapmaz. Sözünde durur benim eşim. Güveniyorum ama annem de damadini sever ama düşünmeden kirici laflar eder evlenmeden de öyleydi huyu bu işde eşime dedim biliyor zaten. Katlaniyoruz ama Cok uzuyor yani agir laf ettikçe. Unutacagimi sanmam esimde unutmaz
susmayacaksınEvet evladiyim hic biseyde diyemiyorum evet çok uzun yol bide ama ailemin yüzüne vurmak da istemiyorum buda laflar edilişi benim canimi sikiyor eşimin de.. Oda hic birşey diyemiyor. Ne yapicagimi hic bilmiyorum