Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsn cnm bizim yaklaşık 5 düğün orada oldu çok memnun kaldık gerçi eniştemde orda çalıştığı için olabilir:)
seçtiğin menüye bağlı salatada var ama benim gittiğim 5 düğünde de önden meze tabağı, ana yemek ve ardından pasta vardı sanırım fiyatı daha uygun oluyo bu şekilde:))
canım bize 4 menü var dediler.4dündede salata yok.meze tabagımız cok zengın oldugu ıcın salatayı kaldırdık dedıler..bizim menüde saydıklarından farklı olarak birde ara sıcak börek var cnm..peki meze tabagı ana yemek pasta olunca ikram azmı oluyor cnm;?cok bos kaldımı masalar sence yorumun nedir?
hayırlı olsun canım, fiyat olarak kaça anlaştınız bilgi verebilirmisin?
bişey değil cnm ne demek umarım istediğin gibi olur herşey:)
bişey değil cnm ne demek umarım istediğin gibi olur herşey:)
bde cnm bana solemek ıstedıgın bısı varmı ordakı düğünlerle ilgili?su olsa daha ıyı olurdu suna dıkkat edın flm gbi?
isterseniz kendi resimlerinizin olduğu bir slayt gösterisi hazırlatabilirsiniz bunun dışında pek birşey gelmedi açıkçası aklıma.. teyzemin tek içinde kalan buydu 9 ocaktada sünnet düğünümüz var eresinde bu arada:) sizin isim nedir enişteme söylicem düğün günü zaten birlikte olucaksınız gelin odasından salona inerken falan:) ben özlem şimdiden memnun oldum