Düğün yapamadığı için sözlüsü terk edince canına kıydı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde 33 yaşındaki Mustafa Mataracı, facebook’ta "Ben niye ölmüyorum. 33 yıl neyimize yetmiyor" diye yazdıktan sonra kendisini iple asarak yaşamına son verdi. İnşaatlarda çalışan Mustafa Mataracı’nın, maddi imkansızlık yüzünden düğün yapamadığı için sözlüsünün kendisini terk ettiği, bu nedenle bunalıma girerek yaşamına son verdiği öne sürüldü.
Sitene Ekle

Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA) -

Akyazı Ada Caddesi’nde babaannesi Fatma Mataracı ile birlikte yaşayan Mustafa Mataracı, dün gece Facebook’taki sayfasına ’Ben niye ölmüyorum’, ’Bu dünya kahpelerin, bu dünya yalakaların, bu dünya sahtekarların ama Allah var, az durun ölümlü dünya’, ’33 yıl neyimize yetmiyor, bu menfaatçi ve kahpe dünyada’ gibi paylaşımlarda bulundu. Mustafa Mataracı paylaşımlarının ardından babaannesine tuvalete gideceğini söyledi. Mustafa Mataracı’nın odaya dönmemesi üzerine şüphelenen Fatma Mataracı tuvaletin kapısının önüne giderek torununa seslendi. Torununun ses vermemesi üzerine içeri giren Fatma Mataracı, Mustafa Mataracı’yı tavana bağlı ipte asılı görünce çığlıklar atarak komşularına koştu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Mustafa Mataracı’nın öldüğünü belirledi.

İnşaatlarda çalışan Mustafa Mataracı’nın maddi imkansızlık yüzünden düğün yapamadığı için sözlüsünün kendisini terk ettiği, bu nedenle bunalıma girerek canına kıydığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
http://www.milliyet.com.tr/dugun-yapamadigi-icin-sozlusu-terk-gundem-2158357/

Yazık sana! Nasıl kıydın kendine tamam onur yaptın ama değmez inan değmez gençliğini bir hiç uğruna heba ettiğine...
Çok üzüldüm....

hiç arkadaşıda yokmuş, sosyal medyada ki bu tip gönderiler ciddiye alınmalı, benim arkadaşım olmuş olsa en azından hemen yakınlarını arardım, göz kulak olun diye

çok yazık ya değer miydi ömür boyu bekar gezseydin yani ne olacaktı ki

ah be güzel kardeşim ne gerek varmışş o kadın için..

5 yıl sabırla nişanlı olup düğünü yapacak gençler çok , ümitsizlik ve sabırlsızlık kötü bir yaşam biçimi

Düğün ve teneke parçası olan altın kadar Fuzuli birşey var mı acaba evlilik hazırlıklarında.

Kızlar düşüncelerini değiştirmeli ama maalesef zaman geçtikçe daha çok mal mülk hırsı yapar olmuş genç kızlarımız.
Değerlerini şaşalı düğün ve takılan altınla belirliyorlar

Helal süt emmiş, çalışkan, dürüst, namuslu, edepli, saygılı olsun erkek, evde olur barkta olur, huzurda olur.
Düğün nedir yahu, ne kadar modası geçmiş. Hele bu zamanda insanlar evleneceğim derken birçok borcun altına girmişken.

Allah rahmet eylesin delikanlıya, hanım kızımıza da bol paralı birini versinde muradına ersin düğün yapsın.

İnsanın yanında sevdiği olsun nikah bile yeter...
Keşke kıymasaydı canına, vallahi yazık.

Son düzenleme:
ağzına sağlık valla, hala düğün diye bişey var, yazık ona harcanan paraya da emeğe de...

ağzına sağlık valla, hala düğün diye bişey var, yazık ona harcanan paraya da emeğe de...
Günah ya, valla ben düğüne harcanan paraya çok acıyorum, insanlar çocuk evlendireceğim diye bütün birikimleri ve üstüne yetmiyor birde kredi çekerek dünya borcun altına giriyorlar.

Yazık değil mi bu çocuğa? İnşaatlarda çalışıyormuş, gariban işte, niye zorluyorlar ki, babaannesiyle yaşıyormuş, o kadına ne büyük acı belki anası babası da yoktu delikanlının
Düğünde düğün al işte düğün gencecik bir insanın canından kıymetli düğünü yapsınlar.
Yazdıkça sinirim zıplıyor.
1 kız evladım var Allah bağışlarsa, ben ne düğün isterim ne para pul altın, damadım insan evladı olsun, ekmeğini taştan çıkarsın, alınteri akıtıp helal para kazansın yeter.
Ben hep derim kızı kendim için doğurmadım, belki seçme Hakkı olsaydı doğmak bile istemeyecekti, niye mutsuz edeyim, yaşlanınca da bana bakma mecburiyeti yok, huzur evine yatarım, arada bir gelip elimi öpse yeter.
Ne erkek anaları ne kız anaları evlatlarını artık doldurmasınlar böyle şeyler için, ölümlü dünya.
Vallahi çok üzüldüm çocuğa, bu çocuğu tanıyor biliyor olsaydım ben yapardım düğününü, canı gitmeseydi, babaannesinin ciğeri yanmasaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…