SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde 33 yaşındaki Mustafa Mataracı, facebook’ta "Ben niye ölmüyorum. 33 yıl neyimize yetmiyor" diye yazdıktan sonra kendisini iple asarak yaşamına son verdi. İnşaatlarda çalışan Mustafa Mataracı’nın, maddi imkansızlık yüzünden düğün yapamadığı için sözlüsünün kendisini terk ettiği, bu nedenle bunalıma girerek yaşamına son verdiği öne sürüldü.
Sitene Ekle
Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA) -
Akyazı Ada Caddesi’nde babaannesi Fatma Mataracı ile birlikte yaşayan Mustafa Mataracı, dün gece Facebook’taki sayfasına ’Ben niye ölmüyorum’, ’Bu dünya kahpelerin, bu dünya yalakaların, bu dünya sahtekarların ama Allah var, az durun ölümlü dünya’, ’33 yıl neyimize yetmiyor, bu menfaatçi ve kahpe dünyada’ gibi paylaşımlarda bulundu. Mustafa Mataracı paylaşımlarının ardından babaannesine tuvalete gideceğini söyledi. Mustafa Mataracı’nın odaya dönmemesi üzerine şüphelenen Fatma Mataracı tuvaletin kapısının önüne giderek torununa seslendi. Torununun ses vermemesi üzerine içeri giren Fatma Mataracı, Mustafa Mataracı’yı tavana bağlı ipte asılı görünce çığlıklar atarak komşularına koştu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Mustafa Mataracı’nın öldüğünü belirledi.
İnşaatlarda çalışan Mustafa Mataracı’nın maddi imkansızlık yüzünden düğün yapamadığı için sözlüsünün kendisini terk ettiği, bu nedenle bunalıma girerek canına kıydığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
http://www.milliyet.com.tr/dugun-yapamadigi-icin-sozlusu-terk-gundem-2158357/
ağzına sağlık valla, hala düğün diye bişey var, yazık ona harcanan paraya da emeğe de...Düğün ve teneke parçası olan altın kadar Fuzuli birşey var mı acaba evlilik hazırlıklarında.
Kızlar düşüncelerini değiştirmeli ama maalesef zaman geçtikçe daha çok mal mülk hırsı yapar olmuş genç kızlarımız.
Değerlerini şaşalı düğün ve takılan altınla belirliyorlar
Helal süt emmiş, çalışkan, dürüst, namuslu, edepli, saygılı olsun erkek, evde olur barkta olur, huzurda olur.
Düğün nedir yahu, ne kadar modası geçmiş. Hele bu zamanda insanlar evleneceğim derken birçok borcun altına girmişken.
Allah rahmet eylesin delikanlıya, hanım kızımıza da bol paralı birini versinde muradına ersin düğün yapsın.
Günah ya, valla ben düğüne harcanan paraya çok acıyorum, insanlar çocuk evlendireceğim diye bütün birikimleri ve üstüne yetmiyor birde kredi çekerek dünya borcun altına giriyorlar.ağzına sağlık valla, hala düğün diye bişey var, yazık ona harcanan paraya da emeğe de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?