• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün videosu çektirmek isteyenlere tavsiyeler

amandaclarke

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
2
0
6
İstanbul
Merhabalar, Eylül ayında kuzenimi evlendirdik ve aylar süren koşturmamız sonunda bitti :))

Fotoğrafçıyı falan hemen ayarladık ama düğün hikayesi filmi için çok zorlandı. Ben de tabii onun etrafında sürekli bulunduğum için bir sürü video izlemek durumunda kaldım. Birçoğu klip gibiydi ve klişe olanlar da hoşumuza gitmedi pek zaten 12 saat falan yanında oluyo gelinin kameramanlar o yüzden cidden içine sinecek birilerini bulmamız 2-3 ay sürdü. Bu arada fiyatlar da çook değişken, yani birisi diyo ki 1000 tl öbürü 4000 tl gibi bi fiyat verebiliyo. Kuzeniminki ortalarda bi fiyat oldu. Çok profesyonel ve duygusaldı hatta ağladık annemle.

Böyle bi video yaptırmak isteyenlere bir iki tavsiyem var;

-Fiyat aldığınız ya da anlaşacağınız kişilerin mutlaka eski çektiği videoları görmek isteyin.

-Eğer fiyat size biraz yüksek geldiyse ama filmleri de çok begendiyseniz, başka bi masrafınızdan kısın çünkü paranızla rezil olmak da var.

Bizim filme de burdan bakabilirsiniz ayrıca :)) Ben kilolu çıkmışım ama kamera 5 kilo ekliyo cidden!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back