Düğün ve kına öncesi, yüzüm🥺

sutlucilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
13
12
3
Haftaya kına ve düğün var, ve yüzümde birtane deri altı sivilcesi vardı, onu patlatmak istedim. Fondöten uyguladığımda üzerinde bi pütür olsun istemedim. Ve bunu iğneyle batırıp öyle patlattım. Amaaa sanırım sıkarken, içidekiler etrafına yayıldı deri altında yani şuan kocaman kırmızı bi leke var. (Beyazlık yok) Nekadar salağım yaa, yapmasaydım iğneyi dezenfekte vs ettim, sonra yarayıda ama oldu işte. Şuan düğün falanda umrumda değil, yeterki bu yara geçsin ve iz kalmasın derdindeyim

1. İz kalırmı?
2. Ne tavsiye edersiniz, ne sürsem ? Kantaron yağının, iz için iyi olduğunu duydum ama bu iz henüz iyileşmedi kırmızı duruyo.. hiçbir fikrim yok ne yapacağımdan. Fikirlerinizi bekliyorum hanımlar

Her gün yüzünü yıka, tonikle sil ve Madecassol krem uygula üzerine. Eczanede satılan bir krem

Benim her ay deri altından çıkan sivilcem olur, dayanamam sıkarım, gider fondötenle kapatırım. Tümsek durmasındansa kırmızı durması daha az sinirimi bozar. Sıkmak çok yanlış bir şey ama her ay bu sivilce türünden çıkarmayan anlayamaz. Doktora gittim hormonal dedi. Benim izler bir aya geçer. Biri geçer yenisi gelir Kalıcı iz hiç kalmadı.

Kantaron mikropsuz temiz olduğuna emin olamayız o yüzden lekelere kisin uygularım açık yaraya kullanmam ve güneşli havada asla kullanmam leke yapar
Gündüz güneş kremi kullanın temiz tutun birde medicasol önerebilirim benim burnum tamamen kesildi hiç leke kalmamışti

O kör sivilceden bende nefret ediyorum zaten patlamiyoda sadece ağrı yapiyo aslında 3 4 günde tamamen geçiyordu

Amac iz birakmak değil resmen huzur kacırmak görümcem gibi bu sivilceler..
Yüzümü iki aşamalı yıkıyorum, az yağlı yiyorum, ailemde sivilceli biri yok. Ama benim ergenlikten beri yüzümde tek sivilce çıkar o da adet döngüsünde çıkar. Kistik gibi böyle deri altı. Yapacak hiç bir şey yok dedi doktor. Makyaj yapmayı severim, ben çok güzel kapatıyorum. Ama beni makyajsız görenler bilirkü yüzmümde hep bir yer kızarıktır. Artık kabullendim.

Evleneceğim hafta sosyete uyuzu oldum.

Kollarım falan kıpkırmızı oldu kabardı . Gelinlik sıfır koldu. Ama görüntü berbat.

Kayınvalidem hemen kol takmıştı gelinliğime. (gelikliğimi o dikmişti )

Herşey olur biter bozmayın huzurunuzu

Her gün yüzünü yıka, tonikle sil ve Madecassol krem uygula üzerine. Eczanede satılan bir krem
Ben yurtdışındayım, bu krem burda satılmıyo

Eczacınıza yarayı gösterip krem alın. Onlar sizi yönlendirir. 1 hafta yara iyileşmesi için yeterli bir süre.

Chamos acai trouble solution. Bu normalde gunde 1 kez kullanmak icjn ama 2 kez falan kullan Deri alti sivilcesine bundan daha iyi gelen bir sey yok

Stresten aynisini yasamistim kollarm sirtim kipkirmizi puturputur. Bir de dudagimin ortasinda hayvani bir ucuk cikmisti. Allahtan dis cekimi onceden yapmistik. Yoksa dugun fotolarim fecahat.

Stresten aynisini yasamistim kollarm sirtim kipkirmizi puturputur. Bir de dudagimin ortasinda hayvani bir ucuk cikmisti. Allahtan dis cekimi onceden yapmistik. Yoksa dugun fotolarim fecahat.

Anı olarak kaldı hepsi.

Olan benim yıllarca sıfır kol hayalim gelinliğime oldu.

Uzun kol ile yola devam edildi.

Olsun varsın sağlık olsun önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…