- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
-
- Konu Sahibi _NarCicegi_
bende seviyorum böyle kombinleri ama çok iddali geliyor bana düğün davetlerinde kötü hissediyorum kendi mi :)
Cok guzeller yaa nisanda gorumcemin oglunun dugunu var boyle giyinmek cok guzel olurdu hamileyken de giyilmez artik
Bakiniyorm zaten arada abiye kiyafetlere ama bunlari cok begendim. Yeni kapandigim icin tesettur giyim hakkinda da pek bi bilgimde yok acikcasi. Topuklu ayakkabi da giyemycem ne olacak bilmiuorm canim yaaolur canım hatta hamilelere herşey daha güzel oluyor
ben hamileye herşeyi yakıştırıyorum
Bakiniyorm zaten arada abiye kiyafetlere ama bunlari cok begendim. Yeni kapandigim icin tesettur giyim hakkinda da pek bi bilgimde yok acikcasi. Topuklu ayakkabi da giyemycem ne olacak bilmiuorm canim yaa
Istanbul silivride yasiyorm. Simde ben 1.60 boyundayim esimle aramizda bayaa bi boy farki var onu ancak yopukluyla kapatabiliyorm o acidan topuklu giymem lazim cnmnerde yaşıyorsun bilmiyorum ama genelde böyle gold rengini setrems kullanıyor
kalite olarak eh işte
ama tugba venn tavsiye ederim
topukluyu bende giymem çok da gerekli degil zaten canım çok şık babetler var
Istanbul silivride yasiyorm. Simde ben 1.60 boyundayim esimle aramizda bayaa bi boy farki var onu ancak yopukluyla kapatabiliyorm o acidan topuklu giymem lazim cnmama dedgin markalarada bakicam
Evet bu tarz ayakkabilari bende cok begenirim. Boyle bi topuklu giysem sorun olacagini düşünmüyorum heralde dimi :))
ben genelde böyle topuklar tercih ediyorum çok rahat oluyor ve yormuyor
hatta gelinlik ayakkabımın topugu bile böyleydi
Evet bu tarz ayakkabilari bende cok begenirim. Boyle bi topuklu giysem sorun olacagini düşünmüyorum heralde dimi :))
Oyle yapicam tatlm dedigin gibi yanima babet almakta fayda varyanına genede bir babet alırsın rahatsız olursan degiştirirsin
ben genelde giyerim şimdiye kadar bir sorun yaşamadım
ciddi anlamda çok rahat oluyor
topuklu gibi hissetmiyorsun zaten