How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama düğün var yardım lütfen ne yakışıyo bana bilmiyorum ... resimli

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
kızlar saclarım şu an bal köpüğü.1 ay sonra kardeşimin düğünü var ne boyucagıma karar veremedim.sarı solgun gösteriyo dediler bakır yakısıyo dediler tarcın bakır aldım ama kararsız kaldım ... sizce bana ne renk gider nolur 1 cümle de olsa yazın....loreal kumral akaju--- küllü kumral--- bakır---sarı--- ne yapsam of.....resmimi eklicem

işte ben ...yardımmmm sizce ben sanki akaju kumralı begendim ama nası sizce resmi koyamıyorum ama netten bakabilirsiniz loreal akaju kumral

Eklentiler

• $yeliz.jpg
    $yeliz.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $sarıı.jpg
    $sarıı.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $bakır.jpg
    $bakır.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $koyu.jpg
    $koyu.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 76
loreal in viyana kumralına bir bak istersen kutu resminde dikkat çekici görünmüyor ama boyandığında çok orjinal hoş bir renk çıkıyor ortaya...sanırım yumuşak bir renk tonu arıyorsun kahve kumral ya da karamel gibi...

1. Fotodakı bence guzel olmus yuzune.sarıyı bende yakıstıramadım.sarı yapma ;)

Son düzenleme:
galiba..daha doğrusu ben de bilmiyorum bakır boyuyodum bazıları çok güzel diyo bazıları beğenmiyodu.bal rengine gectim sarı solgun gösteriyo dediler..ben de şaşırdım bakıyım bi dediğin renge saol canım

benimde uzun zamandır saç rengim karamel bakır kumral tonlarda gidiyo...ama sıkıldım açıkçası birde bu renklerde inanılmaz bri patlama oldu herkeste görüyor olmakta sıktı beni çok uzun sürede dediğim viyana kumralını kullandım ama şimdi çikolata kahve kullanıyorum açıklar tam kapanmadığı için gölgelide oluyor

aynaya bak seçim senin kendini hangi renkler görmek seni daha mutlu edecekse onu seç ama koyu herzaman yüz güzelliğini ortaya çıkartır açık tam tersi ilgiyi yüze ve gözlere pek çekmez :))

ben 4. resmi begendim cnmmm dipleirn daha koyuuuu yüzün daha canlı durmuş digerlerinde solgun duryorsun..

peki kızlar bu renkleri duydunuz mu AMBER SARI ve AKAJU KAHVE

Eklentiler

• $HCo1_14.jpg
    $HCo1_14.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $HCo20_27.jpg
    $HCo20_27.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
bnce sadece tenine göre değilde düğünde giyecegin elbiseyı, sacını nasıl bi model yaptrcagını,makyajınıda göz önünde bulundur karar verirken cnm

natural kumral kahve tonları hoş durar sende canm =) ama dediğin gibi akaju kahvede çok hoş =) bnde çok beğeniyorum o rengi =)

düğünde bi gün beyaz bi gün siyah giyicem kızlar.hepinize teşekkürler akaju kahveyi deneyen arkadaşım kutudaki gibi güzel çıkıyormu acaba...galiba ya onu yada kumral akaju yu deniycem karar verirsem bugun alayım diyorum..

1.resim kızılın akmış haliydi demekki doğal bi renk yapmalıyım.birazdan çıkıcam bakalım alıcam boyayı

illa sarı istiyorsan aralara balyaj attırabilirsin ama kumral daha iyi gibi küllü kumral yakışır sana

Back