• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün takısı için bilek ölçüsü istiyor!

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
kayınvalidem bana sana set takacak mıyız gibi enteresan bir soru sordu, bende evet dedim. ekimde düğünüm olacak kayınvalidem git bi kuyumcuda bilezik tak bileğinin ölçüsünü de kağıda çiz bana ver dedi. takı alışverişine beni götürmeyecekler. bir de takıyı düğün sırasında açıp takıyorlar o saatten sonra ben bunu istemiyorum deme şansımda olmaz. ben ne yapacağım ya :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
kayınvalidem bana sana set takacak mıyız gibi enteresan bir soru sordu, bende evet dedim. ekimde düğünüm olacak kayınvalidem git bi kuyumcuda bilezik tak bileğinin ölçüsünü de kağıda çiz bana ver dedi. takı alışverişine beni götürmeyecekler. bir de takıyı düğün sırasında açıp takıyorlar o saatten sonra ben bunu istemiyorum deme şansımda olmaz. ben ne yapacağım ya :43:

Söyleseydin ben kendim seçmek istiyorum diye ya da nişanlına söyle.Ayrıca bileğinin ölçüsünü kağıda çizmek gibi ilkel bi yönteme de gerek yok,bilezikler de boy boy oluyor.Gidip bi kuyumcuda deneyip sana uygun olanın ölçüsünü sorabilirsin

Benim kayınvalidem de takıları kendisi almıştı. Ben takı takmayacağım için şeklinin nasıl olduğunu önemsemedim. Takı töreninde taktım bir daha da takmadım.

Madem sen kendin beğenmek istiyorsun bunu söylemelisin. İçinde kalmasın. Onların da düşünmesi gerek senin istediğine göre alınması gerektiriğini.

Tatlım kaynanan seni takı alışverişine götürmeyecekse, aldığı bilezikleri takarsın.Sonra ertesi günü istediğin modellerle değiştirirsin.
Onları takmak zorunda değilsin:31:

O ne öyle ya :53:
Git kuyumcuya bileğinin ölçüsünü aldırt sonra yaz çiz getir bana ver :53:
O ne öyle yaaa :95:

Back