düğün stresinden kendini yemeğe verenler buyrun buraya

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
zaten iştahıma düşkün biriydin tatlı yemeden bir gün gecırmedım şimdiye kadar ama şu aralar acayip iştahlıyım her fırsatta bişiyler atıstırıyorum sonra yedıgım ıcın pişman oluyorum ama yine yemeye devam edıyorum benımle aynı dertten varsa buyursun muhabbete beraber düşünüp çözüm yolu bulalım ....hayatımda ne kadar streslı an olduysa ben asla iştahtan kesılmedım aksıne yedım de yedım

2011 yılı en çok topic açma ödüllü üyemiz sn. bayan radyologg en yeni topiğiniz hayırlı olsun:))))
ya ben tiramisu yemek istiyorum(((
ayrıca sen niye öğeln yemeyi vakti bu kobuyu açıp beni vicdanen rahatsız ediyorsun anlam veremedim!!!

evet baya bi konus acmısım ben banada tatlı olsun camurdan olsun fark yapmaz ben boğazımdan her gecen lokma için vicdan azabı duyuyom ama engelleyemıyorum kı kendımı

ben dün rejime başladım ama sor bir nasıl gidiyor:))) walla her zamankinden daha açık iştahım.
kilo almayada çok meyilli bir vücudum var aslında kilom ideal ama biraz versem ya da sıkılaşsam daha iyi olabilir. bir de bu stresten yedikçe kilo alıcam diye korkuyorum ama engel olamıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…