How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Düğün Salonumuz İçime Sinmedi

ve_sen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
461
263
103
Merhaba arkadaşlar ,

9 Mayıs'ta düğünüm olacak ancak durumlar biraz farklı yanii düğün semazenli olacak, nişanlımın ailesinin düşünce yapısı dolayısıyla.
Düğün Salonu da Dernek gibi bir yer aslında Çamoluk düğün salonu Anadolu yakasında.
Yemekli olacak düğünümüz fakat çok detaya takılıyorum ekmekler tabakta salatalar ortada sanki eve yemeğe gelmiş gibi hissedecek misafirlerimiz kendini.
Düğüne 1 ay kala gidip bunu organize etmek istiyorum orayla konuşmak istiyorum aslında ama nişanlımda sen karışma diyor.
Gün bizim günümüz sonuçta önemli olan kendimizi mutlu edebileceğimiz gibi olması değil midir ?

Çok uzunn oldu kusura bakmayınn kızlar

Eklentiler

• r5.jpg
    r5.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 1.091
  • 16.jpg
    16.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 664
Merhaba arkadaşlar ,

9 Mayıs'ta düğünüm olacak ancak durumlar biraz farklı yanii düğün semazenli olacak, nişanlımın ailesinin düşünce yapısı dolayısıyla.
Düğün Salonu da Dernek gibi bir yer aslında Çamoluk düğün salonu Anadolu yakasında.
Yemekli olacak düğünümüz fakat çok detaya takılıyorum ekmekler tabakta salatalar ortada sanki eve yemeğe gelmiş gibi hissedecek misafirlerimiz kendini.
Düğüne 1 ay kala gidip bunu organize etmek istiyorum orayla konuşmak istiyorum aslında ama nişanlımda sen karışma diyor.
Gün bizim günümüz sonuçta önemli olan kendimizi mutlu edebileceğimiz gibi olması değil midir ?

Niye sen karışmayacakmışsın? He eğer ortamdaki insanlardan dolayı falansa hani daha muhafazakar insanlarsa mekan sahipleri ya nişanlına birebir anlatırsın o ilgilenir gider konuşur ya da birlikte gidersiniz halledersiniz. Ama benim önerim salatanın ortada olmaması, hiç hijyenik değil çünkü. Hadi aynı aileye mensup insanlar yaparlar hep yapıyorlardır ama ben mesela evde bile salatanın ortada olmasını sevmiyorum, yiyeceksem en baştan tabağıma alıyorum biraz mümkünse. Bunu bir düşün derim ama illa ki böyle istiyorsan, sizin düğününüz bu istediğiniz gibi yapmak hakkınız

Ben çok detaycıyım herşeye takıyorum , gerçi milleti memnun etmek çok zor ama en onemlisi içime sinsin istiyorum. Düğün sonunda da müzik açıp herkes dağılmaya başladıktan sonra oynamayı istiyorum. Nişanlım olur dedi ama bakalım ailesi nasıl karşılayacak :) Nişanım salonda oynamalı oldu kız tarafı yapıyor karışamayız dediler onda da kurtlarımı dökemedim zaman nasıl geçti anlamadım :)

Ben çok detaycıyım herşeye takıyorum , gerçi milleti memnun etmek çok zor ama en onemlisi içime sinsin istiyorum. Düğün sonunda da müzik açıp herkes dağılmaya başladıktan sonra oynamayı istiyorum. Nişanlım olur dedi ama bakalım ailesi nasıl karşılayacak :) Nişanım salonda oynamalı oldu kız tarafı yapıyor karışamayız dediler onda da kurtlarımı dökemedim zaman nasıl geçti anlamadım :)
Ne olursa olsun düün salonu ve düğün detayları insanın aklında takılı kalıyor. Bende düğüne 3 gün kala salon değiştirenlerdenim ve iyiki değiştirmişim. Salon bulmak çok zordu o dönem mecburiyetten bir salon ayarlamıştık ama çok garip abes bir şeydi. Neyse ki şansıma 200 metre ileride bir salona haberr bırakmıştım 3 gün kala döndüler bana düğün iptal oldu hala düşünürmüsünüz diye. Hemen evet dedim. Şimdi dönüp bakıyorumda eğer ilk salonda olsaydı gerçekten hiç içime sinmeden sırf olsun diye olmuş bir düğün olacaktı. Bence tüm detaylarla ilgilenmelisin. Gün senin ve nişanlının günü :KK55:

Bu salon bu konsept senin içine siniyor mu? Nişanlının içine siniyor mu? Önemli olan bu, ayda yılda 1 göreceğin veya hiç görmeceğin koca koca teyzeleri amcaları doyursan nolur doyurmasan nolur diye düşünüyorum. Siz evleniyorsanız siz mutlu olmalısınız, her şey sizin istediğiniz gibi olmalı, ortak kararlar verin. Neden sana sen karışma diyor ki ne münasebet yani :/

Merhaba arkadaşlar ,

Canım benim bir arkadaşım Paşa Köşkü Et Lokantası diye bir yerde yaptı muhafzakar bir konseptleri var sana uygun olabilir çok güzelbir bahçeleri var mesela bence bir bak derim. https://www.facebook.com/PasaKoskuEtLokantasi?fref=ts

kızlar bende dertlıyım. nışanlım asker 6 ay yapacak ve hazıran başında inşllah gelıyor. Sorunum şu ben şimdıden düğün salonu ve dugun tarıhı koyulsun istıyorum. çünkü biz bu düğün için çok bekledık 4 yıl nışanlılık surecım var. askere gıtmedıgı ıcın aılem dugun yaptırmadı. onlarda haklı... nışanlımın aılesı gelince hemen dugun yaparız dıyorlar. ama salon tutmuyorlar tarıh yok... Niye tutmadıklarını da böyle bahane edıyorlar. o gun gelınce bırı hasta olur, bırıne olur bısı olur vs.. dugun iptal olurmuş ve kapora parası gidermiş. 2 ay içinde düğün yapacaklarını sanıyorlar. napıcam ben çok üzülüyorum bu konuda. ne yapmalıyım.

Merhaba arkadaşlar ,

Düğün bu hiçbirşey içinizde kalmamalı olabileceği kadar detayıyla hevesinize göre ilgilenmelisiniz bence de salata ortada olmamalı yemekli düğünlerde servis tabağına karışık koyulur çay menüsü gibi sonra et ya da tavuk ne oluyorsa ana yemek olarak o gelir bu şekilde pasta varsa daha sonra o ağırdır yemekli düğün bunun altından kalmasını bilecekler içinize sinmiyorsa tekrar konuşun bir kere olaca nasipse sonuçtaHoppa
kızlar bende dertlıyım. nışanlım asker 6 ay yapacak ve hazıran başında inşllah gelıyor. Sorunum şu ben şimdıden düğün salonu ve dugun tarıhı koyulsun istıyorum. çünkü biz bu düğün için çok bekledık 4 yıl nışanlılık surecım var. askere gıtmedıgı ıcın aılem dugun yaptırmadı. onlarda haklı... nışanlımın aılesı gelince hemen dugun yaparız dıyorlar. ama salon tutmuyorlar tarıh yok... Niye tutmadıklarını da böyle bahane edıyorlar. o gun gelınce bırı hasta olur, bırıne olur bısı olur vs.. dugun iptal olurmuş ve kapora parası gidermiş. 2 ay içinde düğün yapacaklarını sanıyorlar. napıcam ben çok üzülüyorum bu konuda. ne yapmalıyım.
Nişanlınızın ailesi çok ilginç düşünüyor doğrusu hangimizin yarına çıkmaya şeyi var ki çok saçma bu şekilde kimse sene öncesinden tutamazdı birşey olacaksa da Rabbim korusun kader kısmet bu işler :KK51:

düğünün iptal olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorlar? çok ilginç...

Düğün bu hiçbirşey içinizde kalmamalı olabileceği kadar detayıyla hevesinize göre ilgilenmelisiniz bence de salata ortada olmamalı yemekli düğünlerde servis tabağına karışık koyulur çay menüsü gibi sonra et ya da tavuk ne oluyorsa ana yemek olarak o gelir bu şekilde pasta varsa daha sonra o ağırdır yemekli düğün bunun altından kalmasını bilecekler içinize sinmiyorsa tekrar konuşun bir kere olaca nasipse sonuçtaHoppa

Nişanlınızın ailesi çok ilginç düşünüyor doğrusu hangimizin yarına çıkmaya şeyi var ki çok saçma bu şekilde kimse sene öncesinden tutamazdı birşey olacaksa da Rabbim korusun kader kısmet bu işler :KK51:

Ne yapacağımızı şaşırdık. Nışanlım kaç kere konuştu, onunla bıle bu konu yuz
düğünün iptal olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorlar? çok ilginç...

Tutturdular askerden gelince diye. Birde bana diyor sen nerde istiyorsan orda tutcam kızım ben diyor. Salon bulursa tutar of vala . o kadar bekledik şimdı muradımıza ericez şu yaşadığımıza bakın. Ne kadar ilginç birşey, benimde oğlan kardeşim var. Ne bilim kız evi ne derse o dur. bizde öyle birşey yok maleseffff.

organizasyon iftar daveti havasında görünüyor.. ve bunun maalesef değiştirebileceğiniz bir durum olduğunu sanmıyorum işletmeyle gidip konuşsanız da biz bu şekilde yapıyoruz değişiklik yapamayız derler.. zaten yer tutulmuş, anlaşılmış hiç kendilerini ekstra yormazlar..

ama üzülmeyin, düğününüz dini merasim havasında bir toplanma şekli olduğundan misafirler bahsettiğiniz o detayları garipsemezler..

düğün sonunda oynama hayalinizi de büyük ihtimalle suya düşürürler, bence oynamak için eşiniz ve arkadaşlarınızla gidebileceğiniz başka bir mekan bakın..

her ne olursa olsun canınızı sıkmayın, evlilik öncesi hayallerinizdense evlilik sonrası hayallerinizin gerçek olması çok daha önemli.. şimdiden mutluluklar..:nazar:

Ne yapacağımızı şaşırdık. Nışanlım kaç kere konuştu, onunla bıle bu konu yuz

Tutturdular askerden gelince diye. Birde bana diyor sen nerde istiyorsan orda tutcam kızım ben diyor. Salon bulursa tutar of vala . o kadar bekledik şimdı muradımıza ericez şu yaşadığımıza bakın. Ne kadar ilginç birşey, benimde oğlan kardeşim var. Ne bilim kız evi ne derse o dur. bizde öyle birşey yok maleseffff.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sanırım artık bu durumu ailesiyle siz değilde anneniz babanız konuşması gerek siz bizzat nişanlınınızla muhattap olun bu tarz konulardaHoppa

Evet ben de düğün mekanı arıyorum. Gerçi çok 18 ekim ama şimdiden bakmaya başladım.
Bence ufak bir iki değişiklikle senin de içine sinebilecek hale gelebilir.

Mesela masalara beyaz ve bordo çiçekler ekleyebilirsin.. masa örtüleri beyaz, peçeteler bordo olabilir.
Ayrıca misafirlerin için masaya semazen şapkası (sikke deniyor galiba) koyabilirsin. Bu da sizin düğün hediyeniz olur.
bir iki ufak detayla senin de içine sinebilir..

Umarım herşey istediğin gibi olur :)

Back