• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜĞÜN Salonu

ecepelin29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
679
410
133
43
Arkadaşlar kuzenimin evlilik hazırlığı için araştırma yapıyoruz.
Bizim durumumuzda olan piyasayı bilen arkadaşlar fikir verirse memnun oluruz.
Düğün yemekli olacak Ankara için fiyat ve kalite yönüyle tavsiye edeceğiniz yerler varmı?orta gelirli bir aileye göre düşünün,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum☺️

Benim dugunum e.... oldu . 100 kisi yemekli et yemeginden tutun ordvöy tabagina icecegine kadar 4. 500 binliraydi arti resim ,vidio sanacti icindeydi tabii bu 5 sene onceki fiyat ..

Kuzenimin gecen dugunu oldu ayni yerde fakat buyuk salonda yemeksiz kurupasta, icecek ve pasta 700 kisi 6.500 binlira verdiler. Fotograf , sanacti ve vidio dahil

Benim dugunum e.... oldu . 100 kisi yemekli et yemeginden tutun ordvöy tabagina icecegine kadar 4. 500 binliraydi arti resim ,vidio sanacti icindeydi tabii bu 5 sene onceki fiyat ..
Hım fiyat iyiymiş bahsettiğiniz özelliklerde olunca tabi 5 senede değişmiştir.yalnız yeri anlayamadım neresi

Yenimahallede oturuyorlar ,Ankaranın heryeri olur ya o farketmez çayyolu biraz pahalı olabilir tabi

kuzenimin düğünü olmuştu a city avm'yi biliyorsanız oradaki salonlardan birisinde. çok büyük değildi ama onlara yetmişti. fiyat da uygundur diye düşünüyorum çünkü onlar da orta hallilerdi yani. yemeksizdi bu arada.

Düğün yemekli olacak Ankara için fiyat ve kalite yönüyle tavsiye edeceğiniz yerler varmı?orta gelirli bir aileye göre düşünün,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum☺️
Biz etlikte bir yere bakmıştık çok uygundu geçen sene 5 i bile bulmuyordu ama basık bir yer ve az kişi ağırlanabilir şık bir yer için önerim kuzey ankara öneririm iki yerleri var biri de merkezde onda da salona sandalla geliyorsunuz mükemmel bir organizayson salon şahane sahne kocaman masaların süslemesi şamdanları süper artı bir gece otel konaklaması var balayı suit inde 10.000 den başlıyor

Yanlış hatırlamıyorsam Ostim tarafında Nazım Hikmet Kültür Merkezi var. Bir tanıdığım geçen temmuzda kızına yemekli bir nişan yapmıştı orada ve çok ama çok uygundu fiyat. Öneririm.

Yanlış hatırlamıyorsam Ostim tarafında Nazım Hikmet Kültür Merkezi var. Bir tanıdığım geçen temmuzda kızına yemekli bir nişan yapmıştı orada ve çok ama çok uygundu fiyat. Öneririm.

Evleri yakın oraya ya hiç aklımıza gelmemişti orda düğün.orayı bir soralım çok teşekkürler

Biz etlikte bir yere bakmıştık çok uygundu geçen sene 5 i bile bulmuyordu ama basık bir yer ve az kişi ağırlanabilir şık bir yer için önerim kuzey ankara öneririm iki yerleri var biri de merkezde onda da salona sandalla geliyorsunuz mükemmel bir organizayson salon şahane sahne kocaman masaların süslemesi şamdanları süper artı bir gece otel konaklaması var balayı suit inde 10.000 den başlıyor
Misafirimiz çok olmayacak 250-300 kişilik.10bin aşıyor bütçeyi yünede teşekkür ederim aklımızın kenarında dursun

merhaba şehri sima kır düğününü size önerebilirim. Eğer kır düğünü düşünüyorsanız piyasaya göre oldukça uygun. Daha uygun olan da eryaman wishes var orası da gerçekten çok güzel. Fiyat olarak da çok uygun.

Back