Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500 liraya kedi aldık.
300 lira kedi için masraflar
1800 tlyi kediye harcamissiniz cok gereksiz buldum.Hanımlar iyi akşamlar. Biz eşimle 5 ay önce evlendik düğünümüz yapılalı da 2 ay oldu.
Düğünde takı + nakit 15 bin lira paramız oldu.
Ne onun ailesi ne benim ailem ev eşyası yapmaya yanaşmadı.
Borca harca da girmek istemedik en iyisi eşyalı güzel aparta çıkalım dedik aparta çıktık.
Allaha şükür burası güzel 20 30 bin lira ev eşyası borcundan kurtulmuş olduk biriktirip nakit alırız dedik ama benim anlamadığım nokta var bizim düğün paramız bitti.
Harcadıklarımızı yazıyorum.
1500 liraya kedi aldık.
1200 liraya bana telefon aldık.
250 lira bana altın kolye bozdu (çünkü bileziklerimi falan bozdu takılan kolyemide bana da ucuz bişey bozdu geri hediye diye)
850 liraya mikrodalgalı fırın ve blender seti aldık.
1200 lira buraya kira + depozito ödedik.
2500 lira da kredi kartı borçlarını ödedik.
Toplasak 8 bin lira elle tutulur para harcadık. Hadi 1000 lirasını da füzuli yedik içtik diyelim 9 bin geriye kalan 5-6 bin lira para yok. Eşim harcadık diyor harcayacağımız bi yer yok ne düzgünce kıyafet aldım kendime ne eşya. Eşim de öyle.
Bunun yanında bide eşim 2 ay maaş aldı ekstra 2500 lira girdi içeri ama ben bu para nereye gitti anlamadım. Eşimin ne babası ne annesi çalışıyor abileride öyle çalışmıyor nasıl geçiniyorlar anlamıyorum.
Onlara para veriyor olabilir mi veriyorsa bunu nasıl anlıcam boş yere kapris kuruntu yapıp eğer vermiyorsa da sorun çıkarmak istemiyorum yardımcı olun ..
Birkaç yorum okudum da iyi hoş diyosunuz da yok barinaklarda hayvan dolu bilmem ne iyi hosta malesef cins hayvan yok.mesela geçen sene köpek istedik kızımız için evde bakımı kolay küçük boy tüy dokmesin istedik yok yok herkes parayla satiyo insanlar evde ciftlestirip satıyorlar mecbur alıyorsun yazmak istedim düzen böyle yani
Kedi masrafları sanırım 300. Cins kedi almamıslardır zira o paraya alamazlar. Benimde var aşıları kumu maması falan tutuyor o kadarCanim paraniz nereye gitti bilmem ama sokaklar yardima muhtac yavru kedi dolu.onlardan birini sahiplenebilirdiniz
Ben o 1500 ü atlamısım yazık valla haklısınız sokakta aclıktan ölüyorlar millet ona verecgi parayı mama alıp hayvan doyursa daha iyiCanim paraniz nereye gitti bilmem ama sokaklar yardima muhtac yavru kedi dolu.onlardan birini sahiplenebilirdiniz
Onların çalışma durumu varken çalışmıyorlarKonu dışına çıkıcam kusura bakma konu sahibi. Barınakta bir sürü kedi var,sokakta bir sürü kedi varken aç,susuz,hasta,gidip 1500 tl+300 yani 1800 tl kedi mı sahiplendiniz?
Bu parayla bir sürü sokak kedisi doyururdunuz.
Bu hayvan severlik değil.
Konuna gelince eşin annesine babasına yardımcı oluyordur tabi ki adamlar çalışmıyor kira dertleri su parası yemek elektrik. Yardım eder tabi etsin de! 2500 tl maaş alıyor.
Hanımlar iyi akşamlar. Biz eşimle 5 ay önce evlendik düğünümüz yapılalı da 2 ay oldu.
Düğünde takı + nakit 15 bin lira paramız oldu.
Ne onun ailesi ne benim ailem ev eşyası yapmaya yanaşmadı.
Borca harca da girmek istemedik en iyisi eşyalı güzel aparta çıkalım dedik aparta çıktık.
Allaha şükür burası güzel 20 30 bin lira ev eşyası borcundan kurtulmuş olduk biriktirip nakit alırız dedik ama benim anlamadığım nokta var bizim düğün paramız bitti.
Harcadıklarımızı yazıyorum.
1500 liraya kedi aldık.
1200 liraya bana telefon aldık.
250 lira bana altın kolye bozdu (çünkü bileziklerimi falan bozdu takılan kolyemide bana da ucuz bişey bozdu geri hediye diye)
850 liraya mikrodalgalı fırın ve blender seti aldık.
1200 lira buraya kira + depozito ödedik.
2500 lira da kredi kartı borçlarını ödedik.
Toplasak 8 bin lira elle tutulur para harcadık. Hadi 1000 lirasını da füzuli yedik içtik diyelim 9 bin geriye kalan 5-6 bin lira para yok. Eşim harcadık diyor harcayacağımız bi yer yok ne düzgünce kıyafet aldım kendime ne eşya. Eşim de öyle.
Bunun yanında bide eşim 2 ay maaş aldı ekstra 2500 lira girdi içeri ama ben bu para nereye gitti anlamadım. Eşimin ne babası ne annesi çalışıyor abileride öyle çalışmıyor nasıl geçiniyorlar anlamıyorum.
Onlara para veriyor olabilir mi veriyorsa bunu nasıl anlıcam boş yere kapris kuruntu yapıp eğer vermiyorsa da sorun çıkarmak istemiyorum yardımcı olun ..
Mesela siradan bir gununuzu yazin. Neler aliniyor,nereye gidiliyor vs seklinde. 7. Gunun sonunda bakin neler harcanmis. Hic dikkatinizi ceken bir sey olmuyor mu? Ben cuma,cumartesi,pazar hep disaridaydim. Anormal para harcadim. Eve geldim elimde paket yok denecek kadar azdi. Ama para gidiyor iste ve insan nereye gittigini dahi anlamiyorOnların çalışma durumu varken çalışmıyorlar