düğün paketi

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
arkadaşlar merhaba. benim sizlere bi sorum olacaktı. hani bu düğün paketleri oluyo ya onlardan alan var mı aranızda kaliteli mi yani ? bide istanbulda nerelerde var ben sadece bi yerde gördüm ama bir daha oraya gidemedim sizin fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

paket fiyatları eşyanın markasına kullanılan malzemesine göre değişir. bi de şöyle bişey var bi yerde 3 bin liraya düğün paketi varsa eşyaların normal satış fiyatlarının toplamı fiyatında fiyat verirler mesela yemek odası 1000 lira yatak odası 1000 lira ve oturma grubu 1000 lira yan itoplam 3 bin lira siz sadece oturma grubu bile alsanız yine 1000 liraya alırsınız

anladım çok teşekkür ederim. benim gördüğüm yerde beyaz eşyalar falan herşey vardı içinde 7000 tl ydı acaba iyimidir kötümüdür hiç bilmiyorum bakamadım da belki benim gibi gören birileri vardır umuduyla yazdım

hmm o zaman sana şöyle söyliyim özellikle koltuk takımında kullanılan malzemeyi sorun örneğin koltuklarda sunta kullanılmışsa kesinlikle almayın çünkü yapımında sunta kullanılan koltuklar çok uzun süre dayanmaz 1-2 senede kırılır çöker yeni koltuk almanız gerekir. bende daha önceden düğün paketlerine çok bakmıştım ama daha sonra paket almaktan vazgeçtik çünkü paket alınınca vitrin konsol gibi şeyleri almak gibi bi zorunluluğun oluyo içinden bunları çıkartamıyosun. bende konsol vitrin gibi şeyleri istemedim

Evet onlardan bende istemiyorum boşuna kalabalık gibime geliyo. İyice araştırmak gerek desenize çok iş var daha

Evet onlardan bende istemiyorum boşuna kalabalık gibime geliyo. İyice araştırmak gerek desenize çok iş var daha

evet vitrin boşuna yer kaplıyo ve temizlikte zorluk çıkartıyo. aynen bayağı bi araştırmak gerekiyo malesef ama araştırmakta lazım diye düşünüyorum. inşallah istediğiniz gibi güzel sağlam ve uygun fiyata eşyalar bulursunuz

İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten ilginiz için :)

istediğin yat. odası yem.odası kol.takımlarından 3 tane seçiyorsunuz 6700 tl geliyor üretici firma oldukları için bir sürü model yapıorlar istanbul eyüp de ...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım şahsen ben tavsiye etmem biz anneme aldık bütün evi o düğün paketçilerinden yenilemiştik biz ama hiç memnun kalmadık hatta aldığımız dolabın kapağı eve geldikten iki gün sonra düştü ben antalyadayım gerçi belki orda farklıdır bilemiyorum ama bence 3-5 fazla ver iyisi olsun biz rapsodiden aldık mobilyalarımızı fiyatlarıda çok uçuk değil bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…